Wednesday, October 13, 2010

ŠEPETAJ MI SLADKE LAŽI, NA MOJE NAIVNO UHO

Želela sem vam povedati, da moje hormonske motnje zadnje čase povzroča Tim Roth in da se mi je vedno zdel neznosno sexy zlikavec in da sem totalno tripala nanj še v časih ko je bil Rosencrantzov frend Guildenstern (kadar se nisem cedila zaradi Garya Oldmana, ki je bil Guildensternov prijatelj Rosencrantz ) in da zadnje čase slabo in malo spim, ker se cele noči drogiram z LIE TO ME. (Pri nas to vrti Tv3, pod imenom LAŽI MI).


Potem sem razmišljala, da ni fer, da se samo jaz slinim po moških in da bi Bedancu totalno privoščila, če bi mu Monica Belucci pomahala iz avtobusa in ko sem iskala primerno fotko od Rotha, da bi vi razumeli zakaj mi slina kaplja, ko izgovarjam njegovo ime, sem našla tole fotko
>
(FOUND IT HERE. da bo pravici zadoščeno)




in sem čist paf.


KER, PRISEŽEM!!!!!!

To je to.
Kot bi naju ( mene in Bedanca) gledala v ogledalu. Samo v malo bolj fensi gvantih.

Rodna mati bi naju sicer ločila .
Bedancu bi, prav tako, še zmeraj hudo zamerila, če bi v postelji namesto mene naletel na gospo Bellucci pa ji ne bi ukazal, naj v trenutku zapusti njegovo posteljo. Če bi gospa Belluccci ostala v postelji, bi prišlo do ohladitve odnosov, tudi če bi mi dopovedoval, da je bil prepričan, da sem to v resnici jaz. Da je mislil, da govorim italijansko, zato da bo bolj kinky.

Meni bi se v poltemi lažje zgodilo da bi Bedanca zamešala za gospoda Rotha, ker moje uho ni tako izostreno za narečja kot Bedančevo pa tudi vidim ne tako dobro kot oče mojih otrok . Povrhu vsega pa sem samo šibka ženska. Kako naj bi kogarkoli vrgla iz svoje postelje?


V RESNICI, če malo zamižim na eno oko in pod pravo svetlobo, midva z Bedancem izgledava čist tako, kot Monica Bellucci in Tim Roth. Samo da sem jaz precej lepša od nje** in da je Bedanc malo večji od Rotha.
**oh, prav no. Tole se v resnici bere:" Samo, da jaz precej hitreje tečem od nje".

9 comments:

Kristina said...

Hehehe, dober zapis. Mi je prav polepšal jutro. Sicer ne padam na Tima, ampak na Edwarda Nortona.

PolonaP said...

Kristina, razumem. Lahko bi se vživela v trenutek ko bolščim skozi okno in vzdihujem: "Ah, Edward"

matilda said...

Porkiš, tudi meni se je Tim prikazal v čisto novi luči, odkar bolšči vame iz tiste bele lakirane sobe. Mater, fantki se res boljše starajo. Monika pa tukaj izgleda Monika, ker na reklmcah za Diorja je bolj Isabella Adjani v mladih letih ki so ji obrazek napolnili z nečim plinastim. Sem ziher, da si ti dosti lepeeepša od Monike, 120% pa da si mlajša (kar ti tudi ne gre v minus).
Kar vidim pa sceno, ko bi Madame B. zalotila v TVOJI postelji... s polencem izpred kamina v roki, Gvenda za teboj z krvavimi očmi in zavihanimi ustnicami in Bedanc prebledel od gorze, ko bi ob nočni lučki spoznal kruto resnico, da TO nisi bila TI. Monika bi bila enaka kot vedno. Začudena stojična šobica.

yemamaya said...

tile samozavestni,blago nevrotični tipi imajo čist res svoj čar.(razen če ga moraš zjutraj gledat preko šalce kave)
monika pa, tko kt monika, lepa sicer k slika Ofelijasta, but-Tildi je lepo rekla:'plus ça change, plus c'est la même chose'.Se poroči z Drakulo: šobica. Asteriks pa Obeliks ji prideta hofirat: šobica. Cel svet gre u maloro, in ga mora Neo reševat: šobica. Malena: šobica.Ehhh.
Zdej pa, če mi oprostite, grem pred špegu trenirat šobico.

majcha said...

Mmmm, Tim Roth... Eden boljših. Joj, kako ogabno sluzast je bil v Rob Royu... Pa krasen v Legendi z imenom 1900 (http://www.imdb.com/title/tt0120731/)

Tudi jaz pogrešam Edwarda Nortona. V Primal fear (http://www.imdb.com/title/tt0117381/) je bil nepozaben (mislim, una scena med zaslišanjem...), pa v American history X...

dragonfly said...

The Legend of 1900 - best film ever!!!
Drugače pa - jaz sem ga prva videla;)

Saša said...

No, evo, saj se mi je zmeraj zdelo, da nisem tolk usekana kokr mogoče zgledam, ker mi take drvijo po glavi kot tebi. Mogoče ni Roth, ampak kdo drug... Si me čist' potolaž'la s hormonskimi motnjami, jaz se itak še lažje zgovorim nanje.

malina said...

Sem pa čist žalostna, da je Monicina šobica produkt silikona, botoxa ali kar že je tista fila. V tem si pa, Frišna, gotovo ti lepša in bolj sofisticirana a ne.

Karmen said...

Ampak RES! Podobnost namreč. Še preden sem post prebrala do konca in sem si ogledovala sliko, sem pomislila na vaju z bedancem.

Pa vse čestitke za knjigo!! (fanfare v ozadju), če vključiš zvočnike jih boš morda celo slišala.

Bodi lepo, pa malo bolj redno nas lahko počastiš s svojimi zapisi, kljub temu da ne puščam komentarjev, preberem pa TE!!

lp, K.