Saturday, October 6, 2012

JAZ BI SI TELEFON DOL VRGLA:




živjo, Polona pri telefonu.  Bi se pa za Artish prijavila.

O,  žiiviiijo. Najbolje, da mi daš naslov, da ti pošljem razpisno dokumentacijo...

Aaaaaa ne, ni treba.
 Sploh ni treba.
 Imam vse papirje tukaj pred sabo.
 Vi mi samo to povejte, če moram kakšne fotke poslati...
a veste, da vam vse piše v ...

...pa če moram tudi kaj napisati,... 
                                                                                                         .. res vam bo najlažje .....

...pa ne vem kako star CV je lahko priložen...

...dajte prebrati...
...pa če rabim poslati logo od svoje blagovne znamke...

...če boste prebrala....  
Link do etsya tukaj

...veste, bi krpe prodajale, pa povštrčke, ja pa printe pa fertahe tudi...

...vam res vse piše....


....pa sem slišala, da moraš svojo fotko poslat, ...
...na drugi strani zgoraj...

                                                                                                                      
...če bi mi samo povedali v kakšnem formatu pa morajo biti fotke....

...ma, a si lahko preberete...
...pa če moram imeti status...
...kar vam piše...
...pa kam naj vse skupaj pošljem...

...NA LISTU!!!

...ker jaz res ne bi brala cele razpisne dokumentacije. Ali mislite, da bi jo morala?

...globok vzdih...

13 comments:

matilda said...

pa boga žeeenaa!
svaka čast za potrpežljivost.

alcessa said...

Matilda, Yemi, predlagam ustanovitev podjetja Bralki, d.o.o.

Področje storitev? Prebiranje navodil in predpisov vsem podjetnicam, ki bi sicer prispevale k slabemu glasu žensk v poslovni sferi ...

Druga varianta bi bila Tolažilki, d.o.o. Jasno. No, ta bi vključevala teranov liker in sposobnost poslušanja.

PolonaP said...

bejba je bila cool. V resnici se je samo krohotala.

matilda said...
This comment has been removed by the author.
matilda said...

Moosy dear a veš,daje bil prvi vzgib (tak prav iz globin), da napišem, pa daj pošlji mi te papirje, pa da jih preštudiram, orumenim, dodam vse klicaje in vprašaje in naredim izvleček ter pripombe za delavsko predstavništvo in sindikat), pol pa sem se pukim slučajem vrnila v nedeljo...opsss, nope, ni ponedeljek in nismo dobili novega pravilnika, s katerim se bom ukvarjala naslednjih 14 dni in davila in debatirala in primerjala in hodila naokoli po firmi z dvignjeno levo obrvojo in sikala na sodelavce, ki bodo želeli vedeti kaj pa to pomeni....pojma nimam lako pa skličemo kolegij in predabitiramo, pišemo Kofiju Ananu (ziher še kaj dela in ne sadi samo gardenij), Carli Ponte (ziher dela kaj tudi Pro Bono za neuvrščene) ali pa sosedovemu Timoteju, ki bo itak sprejet na Pravno in že zdaj v 5em razredu šteka nelogiko ter, da se zadeve povozijo v istem odstavku.
Evo, pa sem že v ponedeljku:) Živeli! Še mal Širaza sem si natočila, medtem, ko se ponvne namakajo in štrudlovi zavitki počivajo preden jih upečem.

Yamy kaj praviš, a ne bi tole Mosuljo sprejele v partnerstvo, ženska ima že čisto izpiljene ideje pa pravo ji ni tuje pa še v razvitem delu razvite Evrope domuje in deluje.
Jaz sem za.

alcessa said...

LOL ... hvala, ma sem prepričana, da vama je uspeh usojen samo brez mene, ker namreč nisem ustrezno kvalificirana ... pravo je še vedno tujka, ki se mi zahakla na jeziku (samo predstavljaj si: RRRRRRRRRechtswiSSSSSSSSSSSSSenschaftttttttttttt, AUČ), v mojem delu razvitega sveta je delež zaposlenih žensk zelo nizek, ker so raje Matere ali pa njihovi Možje pravijo, da naj so raje matere, da o karijerah, steklenih stropih in podobno ne govorimo.
Ker na splošno velja prepričanje, da je slovenski avtomehanik bolj sposoben prevajati tehnična besedila kot jaz, čeprav ni dobil prav nobene petke pri pouku slovenščine v osnovni šoli, za razliko od mene, se komuniciranje o osebi, ki bo zadevo prevedla, v mojem razvitem jeziku vsakdanjega poslovanja uporablja izraz "prevajalec", da se stranki ni treba sekirati, ali bo bejba, ki zadevo tipka z dolgimi, nalakiranimi nohti, zaznala razliko med vijakom in izvijačem. Da ne govorim o .... ahh, kje sem ostala? Aja, mene ni dobro imeti za partnerja v družbi Bralki, d.o.o., ker bruham strihnin, kadar se (me kot) žensk(e) ne jemlje rrrrrressssssno ... Razlog? Keš Money. Od nekod pač moram dobiti sredstva za lak za nohte ...

matilda said...

okejokej, pol pa si ravnokar okronana z venčkom Častne Člancice Tolažilki d.o.o., pijačko prnesemo me. po tvojem izboru. izven delovnega časa aka v času veselih uric.
ne mi o laku govorit, zadnjić sem ugotovila, da mi je dosedanja maskara postala kokrnedosegljiva pa sem iz obupa kupila predraglak (ki se enako kruši kot poddrag, sploh, če pereš na roke ali delaš v arhivu).
Naslednič se bom odločla za dražjo vezijo Nutelle.

yemamaya said...

mogoče bi pa lahko Dojče franšizo prevzela? tko mamo centralno europo pokrito, vse kar rabmo je teranov liker.....

yemamaya said...

btw- a če mam nelakirane nin pogrizene nohte, a je poj kej narobe?

alcessa said...

Ma, a je teranov liker dober? Ker v tem primeru se res včlanim v Tolažilki, d.o.o. ...

A dražja verzija Nutelle je potem tudi taka dojče central ojropa verzijon? Priporočam, najbrž je tudi zdrava za nohte, če jo s prsti jemlješ iz kozarca.

Pogrizeni nohti najbrž pomenijo dvoje: da svoje delo opravlja bolje kot tvoji moški kolegi, pa ti tega nočejo vedeti IN da ti je zmanjkalo teranovega likerja ... Pa tudi Nutelle?

yemamaya said...

ljuba Moska, če nočeš v Tolažilki d.o.o. (za tja niti nisem preveč, kaj bi še tuje probleme poslušala če še sama sebe ne toleriram več....) bi morda hotla franšizo za Madamayaya s.r.l. ? si toko lepo povzela moje življenje....v enem stavku za cel šleper patosa, sploh tisto o pomanjkanju likerja....

alcessa said...

Potem pa res raje ne bi - tudi jaz še sebe ne bi poslušala pri jamranju ... sploh ne vem, kaj naj si mislim o društvu, ki bi mene hotelo za člana (zdajle sem citirala ... Marxa?)

Sicer pa pomanjkanje alkohola v Sloveniji vedno pomeni le začasno opcijo, ne da? :-) Se sprašuje ena, v katere zvezni državi bodo bojda uvedli prepoved pitja alkohola na javnih mestih ...

Patsy said...

skratka. vse sva rešli :)) hvala za nasmejan dan ha ha ha