Monday, October 8, 2012

EGOTRIP ali TOLE JE PA NAŠA NAR'DILASaj vem, da boste zavijali z očmi, ker 12kvadratnih centimetrov v časopisju, pa ja ni dosežek, ampak jaz sem hlipala

 ko so "Pri Nas Doma" to tako lepo napisali.in bi si stran uokvirila in nad posteljo obesila  če mi ne bi revije zaplenila mami.
Pravi, da jo zanima članek o stanovanju 100 let stare gospe iz Bovca.
 Ampak jaz ne padem kar tako na limanice: z mojimi dvanajstimi centimetri se kani važiti pred frendicami.

9 comments:

matilda said...
This comment has been removed by the author.
matilda said...

no, pa se je začelo, zdaj pa bodo povsod:
- Delo dom:
Polonina kuhinja pospravljena u nulo, kar pomeni, da ne bo nikjer nič, razen bonsaja in tadobre krpe (ste opazili kako so slovenski domovi zmeraj čisto goli, ko jih fotkajo za DD)
- Elle Decoration France:
Polonina kuhinja kjer bo Gvenda ležala na ogromni kvačkani blazini (cca 269 eurov)pod mizo, v kaminu bo gorel ogenjček (prajsles, drva nasekal B'danc in dračje nabrali otroci na vsakodnevnem sprehodu po Barju...od tam bosta še dve fotki, ročica s tipičnim barjanskim kamenčkom in Frišna v pajkicah, sivem predolgem puloverju (368 eur) in gumijastih črtastih škornjih (174 eur) z razmršenimi dolgimi lasmi, ki zre v meglice)in na oknu šebi kopalnice bo nonšalatno obešena tadobra krpa (nonšalantno pomeni, da bo ena zanka spuščena in bo tako postrani visela)
- Martha Stewart "nju buk": Frišna in mini Frišna in Minimini Frišna v enakih PV firtočkih (seveda vsaka v svojem sladolednem odtenku), poredane za kuhinskim pultom, svetleča fotošopirana polt, pastelni pribor in mlečne sorbet šalčke in novi limona rumen kičenejd, ter grmada kapkejkov..ups pozabila na vazo s potonkami.
- Oprah v svojem Aspen kotiđu v kašmirskem ogrtaču PolonaVesna s kristalno šalčko dišečega groga.

In me smo jo poznale ...od nekdaj.....!!!!!


VANJA said...

Bravo, biznis wumen - važna z razlogom!

yemamaya said...

Frišna, a sm lohka tvoja virtualna prjatlca?

matilda said...

yami, to je upam le tviter minglanje, tako za US Weekley ( a la .. Whoa! See Jennifer Aniston's Massive Engagement Ring from Justin Theroux... ker najin klinet VP je že naš Najboljši prijatelj glede na naš Ustni The Dogovor, ki na Kajmanih velja isto kot Il Bacio.

Mojca said...

ponosna nate!

yemamaya said...

Tildi, ne rečem da nimaš prov. poleg tega jo lahko v primeru neizpolnjevana dogovorov še vedno izsiljujeva z zgodbami o tem kako je morala Gvendolino pucat ko se je v gnoju kopala in podobnimi s kristalom in kašmirjem ne-ujemajočimi se epizodami.
zdej k je popularna je čas da se medve preseliva v ozadnje in delujeva tko k pokojni Dolanc- eminence gris pa to.....
Poleg tega mi je pa Vesna tud nekaj SUMLJIIIIIVO tiho:)

matilda said...

Vesna, give us a sign!
Vesna, saj nisi ti v resnici le svetla stran Frišne aka Frišna ob nedeljah, ko pride tašča in teče pucat štekerje in jo vsi kličejo Vesna, ker ji je tako v rsnici ime.
Vesna se šalim in sem ziher, da je Frišna čisto tiho na tvojih čajankah.

matilda said...

aja, aja, Yami jaz ne bom ko Dolanc, sem pa lahko Urška BiĐej... z ločenima spalnicama, ločenima dupelkisma in na različnima kontinentoma...ampak Prva Dama ima zmeraj svojo moč. Saj veš, Đeli & Co.