Thursday, September 6, 2012

SEPTEMBER RULES

1. ker gredo sladki otročički spet v šolo

2. ker so spet vsi doma in ko govoriš z ljudmi po telefonu, ti ne kolcajo več v telefon vsi frivolni, da so še na morju in so hip nazaj videli delfina in se je ravno v tem trenutku Žorž Clooney  pripeljal mimo njihove barke in jih vabi na večerjo in kljub temu, da jim je res žal, da si TI doma in delaš, se ne morejo poistovetiti s teboj, ko pa se je Žorž pravkar ponudil da bi jih dolgo v noč mazilil s Coppertonom.

3. ker obstaja možnost, da bo stanje na TRR ju vsaj za spoznanje boljše konec septembra, kot je bilo konec avgusta

4. ker obstaja možnost, da bodo otrokom še zmeraj prav lanske superge, kavbojke in baletni copati

5. ker obstaja možnost, da otroci kljub temu, da so jim lanske superge, kavbojke in baletni copati še zmeraj prav, NE bodo zahtevali posodobljenih modelov v barvah jeseni 2012

Illustracija iz  "Mala Muca v Knjižnici"
6.Ker obstaja možnost, da se bom jaz zbasala v lanske kavbojke in da se mi bodo predlanske balerinke in predpredlanske superge spet zdele džazno sexy

7. sem omenila, da je luštno, ker so otroci spet v šoli?

6 comments:

matilda said...

le kaj bi brez mladičkov (blažen nasmeh nerodnice)
marsikaj (navihan nasmeh nerodnice)
recimo prikrajšanost za objeme in veselje, ko mladičku raste noga na 1 mesec.
še jih imam pa ne bom, ker so to vse samo predpostavke (a je t slovenko ali ni) in v resnici nimam pojma.
in mojih balerink ne dam nikomer. razen otroku, ki bi ga imela. fantuku ali punčku.
septmember imam z leti zmeraj rajši
(ni mus da greš na plažo, je pa tako kot poleti, revije so prepolne novih geđetov, noge so lepo rjave, začneš sestavljat seznam na NL, volna ne pika več toliko in lahko narediš en približek Marni šala, lahko ponovno uporabljam puder, brez da bi izgledala meduza pa še kej)

matilda said...

...in ja, tudi stare netete imam svoje neotroke....
sam ne vsak dan.
smo pa.

PolonaP said...

...to s pudrom sem čist pozabila. To je res totalni plus.

yemamaya said...

lahko vama k lahko uporabljata pudr. jaz imam skozi vse leto samo dve opcije: širokoporno, svetlečo se poleti in izsušeno hrapalo-luskasto pozimi. še niso pogruntal pudra po katerem ne bi naslednji dan 'procvatula ko ruža'.
za september se vzrdžim, mladič gre šele drugo leto v šolo, ampak tudi vrtec ni slaba ječa....

matilda said...

letošnje poletje sem imela eno malo epizodo s kožo, beri: Tildi se je odločila, da si bo kupila bronzer, za Tašanelov bronzer mi je bilo škoda gnarja, ker je samo za ta dva meseca (pol sem v drugem moodu), pa se odločim za Art Deco (pukim slićajem;) na razprodaji, pa tako fletno artdeko pakungo je imel, sem se počutula ćisto grjetgetsbibejba)...noh, skratka, po dveh dneh rahlega! bronzanja in peklenske vročine se je tildka prebudila z Nečim na Koži! In nisem snemala Vizitorosov, ki se vračajo.
Mali nebraco ki drugače zelo uspešno trži zdravilčka) mi je rekel, nič na kožo, razen mrzle vode in tapkanja z brisačo. It je zginil po treh dneh, dva meseca sem že brez krem in pudra in moja koža je mehka in fotošop svetleča. Nekako se je sama uravnavala, evo do tega pride, ko si v letih in sam sebi dovolj.Skratka, poleti lahko prišparam, da si bom sedaj kupila končno Armanijevo silk fundation;D in šla na zaslužene počitnice.
Pudri so triki žavbe.

PolonaP said...

Tale ART Deco je en hud j**c.
Imela sem od njih par stvari in za nobeno nisem bila srečna, da sem jo kupila.
Moja CHEAP-and-CHIC znamka je Bourjois.