Monday, November 28, 2011

MI DAROVE NOSIMO....IN PANTERO RADI MAMO

Dan velikega žreba je napočil
Zanesla sem se na RANDOM.ORG in izžrebana je dam, dam, dam....BETI , ki je rekla : "Kar se pa portreta tiče - matere frišnih pubertetnic boste nedvomno zastopile - je naša ravnokarnajst trenutno hevimetalka. Princesa z luknjastimi žabami in rokavicami, bulerji na VSAJ 14 lukenj, z mrtvaškimi glavami poljubnih oblik in velikosti in random order, pa s kakšno ketno tu in tam, pa s frizuro za slemat, torej."...


 


Beti, mami od Minimetalke, javi se mi  na polona.pacnik@feston.si, da se  zmeniva koliko mrtvaških glav nariševa na uhane tvojemu malemu piščančku.


Matilda, sem še in ŠE lobirala za BIBO. 


Bejbe moje (in vsi trije fantje, ki berete Frišno), hvala da ste razlagale sorodnikom o portretih in Frišnem. Statistika je šla do plafona. 

7 comments:

PolonaP said...

...pa da vidim, če zdaj dobim komentar na email...

PolonaP said...

jebela cesta! naj mi kdo pomaga

PolonaP said...

Hvala BRO. Kaj pa zdaj?

PolonaP said...

DELA, DELA!!!
AM GENIOUS.

Am ADVANCED USER!

yemamaya said...

no shit? men še zmeri golobi pošto nosijo....no, provzaprov lisice, k smo v taki vukoj...ni

Beti said...

... samo da se iz omedlevice do konca zbudim, opravim skakanje do stropa od sreče in obrišem solze istega izvora, pa se javim!

matilda said...

mislim, šele danes vidim tale post,,,sem bila vmes mrtva, sem bila v luči, sem bila luč, sem bila na skednju z marsovci???
Hevimetalka! Čupa pa kovice pa moj spodnji sosed...Uuuuuuh.
Biba ravnokar spi, jep, tudi smrči in malce zaudarja po mokrem pa je ne bom budila. Po dveh kosih pohanga piščanca je spanje najboljše zdravilo.