Thursday, December 23, 2010

KDO JE NABOLJ SREČEN?

Poleg živali iz zavetišča Horjul, ki se bodo zaradi vašega dobrodelja imele lepše, je zelo srečna tudi:

SONCA

Sonca je oddala 60 komentar po vrsti in povedala takole:"Kot velika ljubiteljica živali bom tudi jaz zavetišču Horjul podarila (najmanj) 2 evra, in to takoj, ko prepričam vse babice, dedke in tete, naj primaknejo vsak malo.
Tole se mi zdi super idela!
Upam da moj komentar še vedno velja za žrebanje! (tudi na obeskih so živali - všeeč :) ) "

Komentar, kot vidiš velja. Mi pa upamo, da ima babi veliko penzijo, Sonca.

Pošlji naslov, da dam še danes na pošto.



Iz FRIŠNO NOVO JUTRO



Zadnjih par dni, mi je bilo toplo pri srcu, kadar sem čekirala pošto, tudi v snu si nisem predstavljala, da vas bo toliko pripravljenih pomagati. Upam, da je dedek Mraz je opazil vaše plemenito dejanje in da se lahko nadejate česa nenadkriljivo fensi pod smrečico.

Hvala vam, pravi srčki ste.

11 comments:

Tjasa said...

O, jupi, če bom pridna, bom te lepe okraske videla od blizu :D

Sonja said...

Sonca? Od K. Sonča??? :))) Hmm.. po moje se bodo zdaj horde obiskov valile tja v vaše konce :))))
Sonči pa čestitke za nagradico :)

Unknown said...

Čestitke Sonci za nagrado :) predvsem pa dobrodelnost, ki jo ne pokazala.
Čestitke tudi vsem ostalim živaloljubcem, ki so prav tako dobrodelno pokazali koliko jim pomenijo kosmatinčki, puhki, pernatki,...

Še kakšna takšna akcija bi bila dobrodošla! Polona, dobro si tole organizirala.

Mimobezna said...

Super, super, če predpostavljamo, da nas je večina ta dva evra zaokrožila navzgor, se je zaradi akcije na računu Horjula nabralo kar nekaj dodatnih evrov :)

PolonaP said...

ja, jaz sem tud čist paf in noro zadovoljna

matilda said...

A bo pojedina pri Horjulovih, Haaaaa!!!Ti Sonca pa si največja važička na svetu! Čestitke:D

VIXI said...

Čestitam in se veselim za uspešno akcijo! Sem hotela poročati koliko prbl. se je nacingljalo z namenom: "Frišna", pa je menda ena pasja pošastka poleg čitalca kartic za fotoaparat zgrizla tudi čitalec za onlajn banko :))) Drug teden torej.

BTW, ne bi morda kdo imel te pošastke doma? Je luštna k sam vrag in pride v paketu s še eno luštno pošastko... }:-)

matilda said...

Ufff, Vixi, kako bi mela še en par pošastk doma (če bi me sedaj slišala moja Cucka bi natanko pol ure gledal v steno) in seveda bi me moj najdražji fotr razdedinil ta trenutek (čeprav je Cucka njegova ljubica)...upam, da se bo za vsako pošastko mama našla.

yemamaya said...

držim pesti tudi jaz. ne morem si lastniniti nič kosmatega- resna prepoved zdravnika, menda ednina živalska vrsta na katero nisem alergična so krvni sorodniki in ribe- ampak res navijam, da vse kosmato in repato najde kako prijazno HomoKarnekaj bitje, da ga bo crkljalo. pa da bi tudi vsi dvonogci imeli koga, ki bi tako skrbel za njih, kot skrbijo horjulčki za štirinogce.
ewwwww, cheesyyy, must be the holiday season rubbin off on me.

sonca said...

Iiiii....ne morem vrjet!!!! Hvala vsem, reees sem važna :P, Tjaša, seveda jih boš videla in Sonja, ja Sonča od K. :D V komentarju sem napisala, da še nisem donirala in sedaj sem. No, jaz 2 evra, oči 2 evra, mama 2 evra, bratec 2 evra in hrček 2 evra :D Skupaj 10 eur. Lepe pozdrave vsem in zeeloo se že veselim obeskov!

matilda said...

Frišna je z gnarjem pobegnila v Salzburg... če temu NI tako, naj se takoj javi in pove, kaj je kuhala in cmarila in psotregla za Božič. Najđela nas je že vse preko TVja obvstila.