Friday, October 8, 2010

ROJSTNODNEVNA FRIŠNICA NAPRODAJ


Frišnica in njena domača, sveže spečena Rdeča Žametna torta a.k.a. Torta Rdečega Hudička a.k.a. Walfdorfska Astorija torta a.k.a. Torta Za Sto Dolarjev sta naprodaj.
Iz FRIŠNO NOVO JUTRO




Originalna akrilna ilustracija, velika 19,5cm x 19,5cm ima ob strani še cca 1,5 cm prostora za lažje nameščanje paspartuja. (to je tisti kartonasti okvir, ki pride čez sliko)
Slika BREZ okvirja pride v vaše roke za 40eurov. Ta krha in dragocena stvarca bo potovala varno zavita v mehurčke in klobučni papir in kartonasto zaščito.

Slika S Profesionalnim Okvirjem in Paspartujem in Antireflektnim Steklom pride v vaše roke za 80evrov. Ta krha in draga in dragocena stvarca bo tudi potovala varno zavita v mehurčke in klobučni papir in kartonasto zaščito.





Iz FRIŠNO NOVO JUTRO

Torta je še brez svečk, ampak če želite ROJSTNODNEVNICO podariti za priliko 3.rojstnega dneva (ali pa sedmega, ali pa osemindvajsetega), mi to NUJNO sporočite, da svečke dorišem.


Piši mi: frisnonovojutro@siol.net

14 comments:

yemamaya said...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Pa kje se najdeš zdaj, ko sem se ravno včeraj spljuvala za bicikl in kuhinjo in Malo Muco? Hrmpf.
Will you do other hollidays as well? brezmadežno spočetje, sv.Jožef delavec, dan spomina na vse rajne?Dan ko si družinski proračun opomore od r.d.?:(:(:(:(:(

matilda said...

Danes sem ugotovila kaj je tisto, kar mi je manjkalo v mojem dolgem življenju, čutila sem, da je nekje tam zunaj, ne da bi vedela kaj...žametna torta, taka za pojest, taka, ki ti obarva jezik in namaže ustnice. Hvala ti, prehvala ti, še danes bom pisala dedku Mrazu. Bajdevej, oslički so kljub stavki carinikov prijehali na obalo in mala muca se že repenči pod palmami

Mateja said...

Kakšna lumpa navihana, bi jo kar malo za čopke pocukala.

Mateja Lukežič said...

kakšno naključje :)
pa ravno za moj rojstni dan :)

iz ozadja spremljam tvoj blog in se sama pri sebi med branjem le tega nasmiham in uživam, ker mi popestri marsikatero jutro(ok, ok, marskdo bi temu rekel že dopoldan, ampak pustimo malenkosti ;)

veliko ustvarjalnosti še naprej !

K said...

Tale ima pa tudi serijsko vdelane hudičeve rožičke, kaj, samo poglej, kako gleda izza poslastice. Žametka, kaj?

Škorčica said...

Všeč mi je prav vse - še posebej simpatična pa se mi zdi obroba na oblekici! :)

Lep vikend!

PolonaP said...

Smo ji narisali gor 6.svečk in ji želimo en blazn džazn žur za RD

PolonaP said...

Re YEMI: kroh, kroh, kroh

re: knjigarna Leteče zmajevke (ker se lepše prevede Dragon-fly, kot dragonfly...Kačja pastirica ali zmajeva muha pač nimatza enakega žara)
JOOOOJ kolk se mi fajn zdi...a bi bilo pogoltno, če bi si želela fotko MMuce v knjigarni? Veri priti pliz?da bi se z njo važla po frišnem?

matilda said...

Tako skromni željici se pa ni upreti.

yemamaya said...

*sigh*
Če ta teden vidim še eno samo samcato torto, se ne grem več. in NI lepo, Frišna, da se krohaš človeškemu trpljenju.(Razen če je bilo to odkašljevanje, v tem primeru spij sirup, priporočam Prospan.) Ampak Gospa Otrok je ZELO kontent z peciklom, kuha juhe, Mati pa zvečer, ob varčni žarnici že tri dni mučijo Malo Muco. (in se v resnici zraven zabavajo, ampak tega Družini ne priznam na glas, pa če me Telebani žgečkajo do smrti- slaba ves je gonilo Družinskega žiljenja) Tako da, all-in-all je bil 'tletji lojstni dan' velik uspeh.

PolonaP said...

to res ni od muh, tri svečke.

Povej malčici, da ji želimo blazno dosti zabave s Peciklom in da vsem slikanicam dobro dene, če človek po njih riše brčice z alkoholnim flumastrom.

Upam, da ti je ostalo še kaj torte. Meni v ponedeljek zvečer vedno cuker pade.

yemamaya said...

Prid na torto pod Šmarnim hribom, ni panike- mamo ostanke dveh.
Za cuker se ni za bat, danes kuha babica, ki se je šolala za kulinaričnega terorista- ubija s hrano: količinsko, kakovostno, redilno, you name it.
Kar se pa tiče slikanic je pa Gospa Otrok zelo prizanesljiva, alkoholne flomastre raje uporablja na drugih medijih, npr.na mizi in parketu, medtem ko za voščenke preferira stene. Bom pa seveda prenesla sporočilo od 'une tete k mami slikce gleda na lacunalniku'

matilda said...

Gosap Otrok je čist na Mamo:)...sem čula pravit...

yemamaya said...

Pa kaj ti ga jest vem.... Jest sm slišala pravit, da je na GospodaGlavoDružine. Trmasta, pa to. Čeprav..... če se prav spomnim, sem imela za malih nog res krave narisane po stenah in ristanc na tleh.Ti, pa veš, da bo res neki držal na tej genetiki......:):):)Pa na knjige je tud počena kt MatiKaweBi.:D