Saturday, July 3, 2010

ŠE MALO, PA SEM GOTOVA

Tekst govori o deževnem dnevu in otrocih, ki se dolgočasijo v šolski knjižnici in o miceni deklici, ki brez resnega navdušenja prelistava bukvice in sem se spomnila, da sem v svoji mladosti preživela veliko časa v knjižnici in da sem tam strašno dosti flirtala.
Iz FRIŠNO NOVO JUTRO
Se spomnim, da sva se z enim fantkom blazno dobro zabavala, ko mi je on dvigoval kiklo, da je imel boljši razgled na moje žabice, jaz sem pa vreščala in po njem mlatila s puščico.

Iz FRIŠNO NOVO JUTRO
.
Sladki dnevi mladosti.






12 comments:

Andreja said...

Lepo :-))

yemamaya said...

i hate you. zakaj ti tkole rišeš jest pa ne? pa VEM kako bi morale stvari zgledat,ko bi jih narisale, ampak potem, ko jih dam na papir vedno izgledajo ever so slightly čist drgač. bljah.NO FAIR!!!!! i wanna do this tooooooo!!!!

ps.: zdaj mi lahko odgovoriš." don't hate me because I'm so good. hate me because i'm beautiful":D

PolonaP said...

beautiful AND terribly rich AND stylish AND incredibly successful !

bruahhhhaha, eat your heart out, unworthy!

PolonaP said...

AND modest!!!!!

Ker skromnost je najlepša izmed čednosti.

Mateja said...

halo, Frišna, sto let nobenega glasu od tebe, ko se že vdam, da si nas pustila vnemar, pa sredi te vročine, ko funkcioniram RES ZLO POČAS, nasuješ kup zgodbic o mali muci in zverjascih in poroki jako fine žabe, ki ni iz zabačene mlake in kukanju pod kiklo v knjižnici in, madonca, kolk blazn džazna štorija, samo, a lohk BL POČAS?!

Mojca said...

ti šment, da so minili, sladki dnevi... al pa niso. :)

PolonaP said...

RE bolj počasi:
Funchi oddajo imam v ponedeljek in :

SAMO ŠE NASLOVNICO imam za narisat!!! jipi, jipi, jeh, jeh, jeh.

Zihr bo čist easy.

K said...

Naslovnica? Ja, zihr.

matilda said...

Mah, naslovnice so mačji hrkec. 52ur imaš odprte oči, piješ izmenično kofi, gin, redbul, dva krajša mentalna vzpona na Igman i evo ponedeljka. Hmm, mene ni nben kaču v knjižnci..zdaj, ali zato ker sem mela očala al ker so bili mati šef al ker sem nos tiščala v revijah..gdo bi vedel...

yemamaya said...

AND icon and beacon of all modern life forms. itak. sam sekte pa še zmer nočeš ustanovit, da bi merdve z Matildo uspele kovat strašne profite na ta račun in bi bile vojna dobičkarja in profiterja in to sploh ni fer ker jaz hočem met tud neki od talenta, čeprav ni moj in Matilda ppodpri me ker bom morala slej ko prej eno ločilo vstavit v ta stavek in pol pom zgubila nit argumentiranja in itak si pozabla dodat strašno fit odkar tekaš in si sploh športna in... in... beeehhhhhhhhhhhh.....

matilda said...

In pol bo povabljena k marjotu, ladotu&jurčku, lorelli,pa omaro bo morala kazat, pa kuhat na televizji, pa v konzorciju v vitrini brat, pa druzinico v studio vlačit z pasonjo vred, pa se slikat za vitko kako teka, pa širnemu svetu zaupat, da bo počitnikovala na enem otoku bratske države in pol še mal v tokiu IN MI bomo v naročju pestovali knjigico in razlagale vsem v ulici, da smo se skoraj poznale in malojemanjkalo, da bi imeli sekto. pika.

yemamaya said...

itaq. (hvala Matilda) I rest my case.

Ps.: 'beseda za preverjanje' ki jo moram vtipkat da lahko zdejle komentiram je 'Puslav'- a ni to ena prima beseda? Puslav bi lahko bil: A) star, ofucan smetiščni maček, B)nekaj, kar triletnik zamgovito potegne iz nosa po dolgem trebljenju, C) ne preveč uspešen član gruzijske mafije, ljubkovalno Puslavčik....