Thursday, February 4, 2010

TEŽA IZBIRE VISI NAD MENOJ


za maškare bi bila:

VOODO LADY
ker bi lahko imela okoli pasu privezano gumijasto kokoš in pozdravljala prijatelje z "Hex on you, too". Pa v lutko Modrega Očanca, bi lahko zabadala bucike.

ZAPHOD BEEBLEBROX
ker si to želim biti že leeeeta. Težavno je le, da si ne znam narediti dodatne glave in če ne bom imela dveh glav, nihče ne bo vedel, da sem Zaphod, pa če bom še tako dobro ski-boksala.


JOSEPHINE BAKER

ker je gotovo lažje narediti šop banan, kot en mačji rep in ker VEM, da je lažje plesati z bananami okoli riti, kot z dvema glavama.

Iz FRIŠNO NOVO JUTRO

BELLA BELLINDA

lahko bi imela dres z bleščicami in perjanico in Gvendolino bi lahko preoblekla v Belega cirkuškega ponija in jo prepričala, da skače skozi obroč. Nadvse elegantno.
Kaj boš pa ti?

18 comments:

tincha said...

Pucca!

http://www.youtube.com/watch?v=AE_1CYoPYFU&feature=player_embedded

yemamaya said...

emm, v tem letnem času Jo Baker? če se prav spomnim starih fotk ona ni imela oblečenega kaj dosti več kot banane. mogoče če bi oblekla kako toplejše sadno zelenjavne atribute? kadičko kislega zelja ali rep'ce? čeprav to znatno pokvari seksi vtis. Definitivno galsujem za Bello Belindo, RAZEN če vabiš na gumbo? V tem primeru glasujem za Vodoo Lady.
Jaz bom glede na Otrokovo izbiro morala postati Mama Pikapolonica. Čeprav še razmišljam- glede na to da vzdolžne proge baje ožijo, bi morbit lahko šla kot Koloradarjeva Mamka? Hot kostumi kot so francoske sobarice ali mačke ali zajčice bodo morale počakati, da prživimo še fazo Winxic (buoh-nam-pumagej)

Saša said...

moj kičast okus navija za Bello Belindo. priporočam, da se treniranje cirkuškega ponija čimprej prične, sicer bo točka zoprno klavrna.
vodoo lady in banana woman pa nikakor ne ustrezata kriterijem prefinjene damskosti.
Zaphod? NE!
drugače pa letos vsem priporočam biti elton john. res si lahko nase navesiš kar hočeš!

http://www.youtube.com/watch?v=QiVxQsddQqk

Anja said...

jst bom pa gusarka... če mi bo uspelo narediti brezrokavnik... pa punparce... pa fensi pas... pa ... ali pa bom gusar drugo leto...

Sem za Josephine...

Nataša said...

Najbolj univerzalna maska: krof. Vsepovsod razen po ekvatorju se namažeš s porjavitveno kremo, v popek štrcneš malo marelične marmelade, po glavi se pa posuješ s sladkorjem v prahu (v tem letnem času ni strahu, da bi te obletavale muhe in ose). Dodatek: cestna tabla z napisom Trojane.

Ne, jaz ne bom krof. Niham med osebo z baloni z napisom "Težave v predelu zadnjika" in Luno Lovegood.

Tebi pa mislim, da bo en vudu sešn kar dobro del...

matilda said...

Absoultno Bella B., ker privoščim Guendi veselje. In pripada ji perjanica, vajeti iz swarovskih in ogrinjalce. Vendar ji ne reci, da bo poni ampak mladiček lipicanca. Jaz bom pa letos Kup nesreče. Maska ni potrebna.

yemamaya said...

@matilda: nikarte no, ti Kup nesreče. halo? ako Ti postaneš kup nesreče, Ti po kateri se vse merimo in nam postavljaš standarde (obuvalne in komentatorske)?Čemu turoba? Mogoče bi lahko sla vsaj kot Sivček iz Medveda Puja- temu pripade vsaj rožnata pentlja na repu, čeprav ga kdaj izgubi (rep namreč)

alcessa said...

Vudu dama, absolutno. Ni ga boljšega od power woman with a hen.
Že celo večnost iščem nekoga, ki bo kupil eno tistih gumijastih kokoši, ki jih prodajajo kot igrače za pse, in se pogumno pofotkal z njo. Želja je tako močna, da bom kokoš morala kupiti kar sama, če ti ne boš.

Aja, pa dodaten seznam oseb, primernih za lutke lahko dobiš, če hočeš....

matilda said...

@Yemamaya, absolutno, kup nesreče z fensi izvezenimi balerinkami. Tudi kupčki imajo svetlo točko v kupčkastem življenju..upss, na nožicah. @Alcess, hitro po kuro in jo obesi v kuhinjo poleg česna in feferonov. Must have! @Polona, če zbiraš kandidate za špikanje, plačam za par kreatur. Jaz bi samo zašuštrala zadevo in jim naredila krasne, mehke in svetleče lase:I

K said...

Uh, pust :(
Ampak če boš voodoo lady, se lahko prideš pokazat, bom za vsak slučaj kakšen krof nabavila.

super mami said...

Tale ideja z wodoo lady je prav posrečena. Mogoče ti jo celo ukradem ;-). Gumijaste kokoši bo pa pes mojih staršev naslednji dan najbolj vesel.

Iza said...

he he...mi smo še v paci ideje pustili...trenutno so aktualne žabe...ampak ker bo naše malo bitje poljski zajec...bova z njenim atom verjetno dva korenčka...no morda bom jaz, ki sem preokrogla za korenje zeljna glava...

we will see...

ti pa...woodo je tudi meni najs ideja...

Emeta said...

Opa, super ideja. Dent Artur Dent bom pa jaz.

yemamaya said...

kako je šlo? je Beli cirkuški poni skočil skozi obroč? naša 'Pinkalonka' se je odločila da ne gre nikamor kot Pinkalonka in je raje nastopila kot 'trenutni vaški revež' v neujemajočih smučarških hlačah in bundi z malo bananje na njej. (ker je bilo vse ostalo jasno v pranju)je pa to ni oviralo pri pobijanju krofje zalege. kaj hočem, the minds of two-years-olds...
matilda, še ziva? ne kup-nesrečasta?

matilda said...

Pod palmami sem videla the best off woodo mamo ever (in srčno upam, da nisi bila ti, ker je imela profil zelo osončenega Winstona Churchilla). Opletala je z magičnimi vejami in crknjeno kokošjo, žvečila cigaro in imela najlepšo belo opravo z pravo mami (Prohujalo z vihro) ruto na glavi. Sem se spomnila nate;-)

Anonymous said...

Frišnicaaaaaaaa, prosim piši pogosteje, saj nujno rabim reden odmerek Frišnegaaaaaaaaaa....Prosim :))) Ja, SEM hard core fanica :)))

matilda said...

@Yamamaya, še sem živa in (kot si lahko prebrala) uživala v vikendu na frišnem pustnem zraku. Se pa obeta črni vikend (beri dež in tema) ampak se ne dam, saj imam pred seboj svetlo prihodnost mlade pionirke (dokončno odločeno in potrjeno, da bom poleti 14 dni preživela v mestu vseh mest aka Paris)in tako nastaja nov kupček bukvic ob postelji moji (članki, vodniki, seznami kaj nujno potrebujem, da bom v mestu luči najlepšasta in šikasta...nikoli se ne ve, če ne srečam gospoda Šartorijalista, celo e-guide sem nabavila, vsi naseveti in namigi so dobrodošli) skratka za naslednjih par mesecev ima življenje en tak smisel. Potem pa bom že izbrskala kaj novega.

Aja in hvala za skrb;-D

PolonaP said...

my lovely lajdis,

am back
(in če bi bila lastnica tako fensy gadgetov kot moja Matilda, bi vam verjetno pošiljala urgentna sporočila s krogcov in sider...tako pa se slišimo, ko razpakiram in operem tazadnjo žehto)

pip
p