Wednesday, November 25, 2009

Knjigica

Tole je izris ene napete situacije; še ne povsem dokončana scena, iz knjigice o Knjigici, ki se je zgubila v Knjižnici. Medtem, ko je sirota uboga hrepenela po rodni ji polici, je mularija počela to, kar mularija vedno počne v knjižnici, namesto, da bi se na pamet učila Slavo Vojvodime Kranjske: brezsramno je flirtala.

12 comments:

Darja said...

je nadhudo. nadhuuudo.

matilda said...

Tale zadnja perspektiva je krasna in seveda barve!! Upam da boš pasja in neusmiljena ob tisku in bodo barve natanko take. Hmm, sploh pa vidim, da migaš in da tvoja mazo metoda deluje.

mojca said...

res noromega. ...in uboga knjigica ne more nazaj na svojo poličko, ker brezsramna mula in brezsramni mulc slonita prav na NJENI polički, ko izmenjujeta msn naslova? ...

M said...

Waw ... tole je pa knjigastično

Boš kej povedala, ko bo fertik, pa kje se te umetnine da videt, kupit ...

Kako je pa s tistim verižnim opravljanjem? Kaj je ratalo na koncu? A sem firbčna? Ja, vem, ampak zato ne bom nič manj.

Zdej bom še mal zlobnica - čeprav ti viroze tud slučajno ne privoščim, pa zgleda, da ti skupaj z njo tole dobr laufa :o

K said...

Glih sem pomisnla, da kdo ve, kolk si produktivna, ko nimaš viroze, ko me je M prehitela. Perspektive so pa uau, ja :)

dragonfly said...

Zeloooooo dobro! Barve so fantastične in knjiga, ki se mršči s police je fascinantna! Kar ne moreš nehat gledat... Po mojem skromnem mnenju si na pravi poti do otroških (in malo manj otroških:)) src, oziroma do njihovih knjižnih polic...:)

vesna said...

knjige so super upodobljene..pa ostalo tudi ;)

polonap said...

madona, nad temle sem tezgarila pet dopoldnevov (ok. pretiravam za eno dopoldne) in mi je res v olajšanje, da vam je cool.

Ker jaz seveda nisem prepričana.
Pa še strah me je, da bom na koncu vse z*****a.

polonap said...

M, projekt verižnega opravljanja and co. sem premaknila na januarski termin. Plan je da do novega leta končam Knjigico o knjigici.

funchi said...

Joj, kako je to dobrooo!

Linx said...

Obožuuujem njuna obraza. Perfektno. Le hitro riši, da bo slikanica čimprej zunaj!!!(P.s.: pa ne, da te priganjam. Samo neučakana sem. :D)

Sonja said...

Wauu, luštna ilustracija je nastala na koncu, sta mi všeč namršeni knjigici. Pa otroška obraza tudi. Fajn, da pokažeš tudi vmesno fazo, pa čeprav meni tam obraza hudo hecno zgledata. :)