Thursday, November 5, 2009

DARILA SO NAJBOLJŠA, ČE JIH DOBIM JAZ

Zadnjih par dni sem bila brez sojinega mleka in nisem mogla piti Nescafeja (ker Nescafe s tekočino, ki jo je izločila kravja mlečna žleza, je nepiten. Medtem ko je Nescafe z dodatkom tekočine, ki so jo pridobili, ko so ljubeče stiskali sojine oreščke...sublimen). Zunaj je deževalo.

Barve pri ilustraciji niso špilale. Nohti so se mi cepili. Verjetno so se mi cepili tudi lasje.

Žalost in betek.



Zdaj je pa stanje povsem drugačno, kljub temu da še zmeraj dežuje in da se mi nohti še zmeraj cepijo. (in lasje najverjetneje tudi) Shramba je do vrha založena s sojinim mlekom, pa McCrafty mi je poslala paket presenečenja. Povrhu vsega, je bil paket naslovljen na "Uredništvo Frišnega", zaradi česa sem kolcala od zadovoljstva.
Tako imam zdaj nove uhane in še ene japanke, miniaturne, ampak izdelane do najbolj drobčkene podrobnosti. Vključno z reliefnim podplatom.

(sem jih hotela uporabljati kot obesek za ključe, pa mi jih je škoda, ker bi se verjetno polomile, tako jih bom predelala v verižico. Če jih ne bom zapela na kakšno jakno ali torbo)



Bejba, THANKS!!!!

(Če nosim uhane? Vsak dan in te so zeleni in ne preveliki in ne predolgi in mi lepo opletajo okoli ušes, ko kimam svoji tipkovnici)

8 comments:

K said...

Mmmm, čestitke za darilce, uredništvo frišnega si ga vsekakor zasluži. A je že tako mraz, da šale pleteš?

PopiKoki said...

No, pa sem mislila (vsaj po osebkih okoli mene sodeč), da samo jaz bojkotiram kravje mleko. Ja, Nescaffe + sojino mleko = zakon :)

PolonaP said...

Dober okus imava Poppy!

McCrafty /Klavdija said...

Me veseli, da ti je darilce všeč :)...vidim, da uhani pašejo tudi h kopalnici :o)

srečkica said...

iiiii uhane imam tudi jaz najraje od vsega nakita. vseh oblik, velikosti, materialov.....najraje pa prav take velikosti kot jih ti nosiš v kopalnici :)

jaz pa bojkotiram nescafe in pijem kafe z ovsenim mlekom....mmm to je šele dobro ;)

matilda said...

Luštni uhani! Ja, a ne, ni slabo biti Editor in Chief...pa dragulji, pa čevečjci (čeprav baje da japonke niso obutev...), pa boh si ga vedi kaj še....;-)

METAMUNDUS said...

hm, sam res se ti lasje mal cepijo...in dežuje ampak, uhani, wow, kok fajn!!! : ))))))))

Teta Bina said...

iiii...kako so lepi.
Jaz pa prisegam na Caro kavo + ovseno mleko.