Monday, October 12, 2009

ANA IN ANDI, NAJ VAMA BODO MEDENI TEDNI DOLGI



To soboto mi je frendek razložil, da moderno zakonsko zvezo skleneš na bližnji banki. Sicer ima določen rok trajanja, ampak da je tudi to včasih prednost:

"Ali boš ti, mlada Nevesta v dobrem in slabem, v sreči in nesreči, v bolezni in zdravju plačevala mesečni obrok stanovanjskega kredita , ali boš zgledni porok Ženinovemu mesečnemu obroku kredita, ga boš v primeru Ženinove insolvetnosti nakazovala vestno in brez zamude nadaljnjih petindvajset let?"

Pri nas na Frišnem imamo zelo radi poroke (kot je rekel Tom Waits : " I love weddings, as long as it's not mine, I'll show up") in nam je sicer všeč, da nas ne vabite na žurke pred NLB :"Dragi prijatelji, ob priložnosti najema 25 letnega kredita vas bova pogostila s suhimi kanapejčki in postanim pirčkom na ploščadi pred Maxi Marketom. Darujte velikodušno", mislimo pa, da bi se morali na stari način poročati v večjem številu in da nikarte pozabiti poslati vabila k nam domov,ker kot smo rekli, imamo poroke zelo radi.

In če ne znate, vprašajte Ano in Andija kako se tem stvarem streže, ker njuna poroka, to soboto, je bila perfekcija.

10 comments:

Simona said...

Jp tko se zdej poroča. Ampak v resnici hočem komentirat glavo bloga ali kakorkoli se že reče tisti slikci na vrhu strani, kjer kraljuješ z bučo in vrano. Carsko!

PolonaP said...

Hvala, Simona.

matilda said...

Gospa in Gospod A&A sta bila deležna tvojih mufinčkov?

PolonaP said...

Jep, jep. Bili so lepi in nakravžljani, ampak jih ne bom več delala, ker sem imela cel vikend musklfibr od vrečke za smetano

Vanja said...

Da nadaljujem najino trivialno debato (kot so jo nekateri poimenovali) - kakšne/katere škatlice si potem uporabila?!

storyteller said...

Ooooo, Ano pa poznam iz srednješolskih dni!!!

PolonaP said...

ooo storyteller, zdaj pa vemo ker letnik si.
re škatle: prinesla sem na muffin pladnju, potem so imeli pa pri njih take lepe podstaveke.
Super se je izteklo.

PolonaP said...

...mislim...TRIVIALNO!!!!

storyteller said...

Noup, noup... nisva bili sošolki. Sem pol leta mlajša (ker, če se prav spomnim, je šla Ana eno leto prej v šolo. Lepo jo pozdravi! :) Aja, ti šment... Ne bo vedela kdo je Storyteller :/

Vanja said...

Ja no, trivialno... brez "trivialnega" bi mene že pobralo. :)