Thursday, September 3, 2009

ABNORMALNI POJAVI

Ob normalnih delavnikih si ne delam skrbi z vprašanju tipa:" Ali obstaja življenje po smrti?" " Se tudi komarji reinkarnirajo?" in " Kako najedljiv moraš biti, da se v naslednjem življenju rodiš kot komar?" in tudi kadar moja Spiritualna voditeljica napoveduje hude čase, poplave, povodni in kobilice lahko mirno in krepčilno spim. Se pa zbujam vsa oblita z mrzlim potom kadar pred spanjem začnem razmišljat...kam, za vraga, izginejo vsi ti pari nogavic?

11 comments:

McCrafty /Klavdija said...

Nov izgled - zelo všečno :)Se mi nekam močno dozdeva, da sem zjutraj, ko sem zlagala nogavice videla nekaj podobnega požrešnežu na tvoji sliki. Sem mislila, da se si samo domišljala, pa vidim, da je le res :) Mislim, da se je kar najedel nogavic pri nas, tako bo mogoče vaše pustil par dni pri miru :)

alcessa said...

Brez skrbi, pri meni so. Predvidevam, da so moje zokenske izbeglice pri tebi? Ali pa pri katerem drugem blogerju... Mogoče bi bilo treba narediti blogersko poizvedbeno verigo?

Mateja said...

Presneto Polona, ko se naslednjič pri vas pojavi tale pošastka, preveri, če ne trzne na ime Šana in, če, ji reci, da mora takoj domov.
Štumfe in vse ostalo, kar pogrešate, pošljem po pošti.

Pravljičarka said...

Kam izginjajo nogavice je lepo opisano v knjigi: Flusi, strah iz nogavice. Luškana knjiga!

matilda said...

Uauuuu, vidim, da so stranski učinki hroščev zeloooo privlačni in seksi;-)

p.s. nogavice pa izginjajo v špranjah parketa, se tlačijo v razpoke v kotih sten, izparijo v malih luknjicah v bobnu pralnega stroja, delajo gnezda zelnjih glavah na vrtu.

Ulala said...

js prsežem, da moj pralni stroj žre nogavice. sem prepričana!

nov izgled bloga je pa nadlušten!

Anonymous said...

Upam, da se ta zverinica še dolgo ne bo zaredila pri nas. Občasno sicer pride na obisk, pa naj kar pri tem ostane, čeprav je srčkana.
p.s. Lepo prenovljen blog imaš!

Anonymous said...

A nisi gledala v Seinfeldu? Nogavica se potuhne v stroju (trebuh noter, pa se nalepi nekam na boben) in potem, ko je ne vidiš, smukne na prostost. :)
LP, Polona

PolonaP said...

Polona,
MOJE nogavice so še bolj zvite: Potuhnejo se v bobnu in trebuh noter in vse to,
samo da potem ne smuknejo na prostost, ampak počakajo, da dam prat belo perilo, ga obarvajo packe male,
POTEM pa smuknejo na prostost.

Jana said...

Pri meni takšna štumfojeda pošast zelo uživa. Vsak teden jo razvajamo in ji dajemo jesti le najboljše nogavice. Pravzaprav smo zelo uspešni pri rejenju. Samo upam, da ne bo še kakšnih mladih. :)

Super si jo narisala.

Unknown said...

štumfožeeeeerrrr!!! vem, da obstaja, ma da je tako hudo seksi... nak, to je pa presenečenje, ki meji na šok:)

kako zajedljiv moraš biti, da se v prihodnjem življenju rodiš kot komar? vsak je v naslednjem življenju višje razvit, kot je bil v prejšnjem (tale stavek se mi čisto preveč rad zapiše. hm.), zato ženska NE MORE ugledati luči sveta kot komarka. komarica. komarčevka. moški... hja, pa tudi ne, ker je med praceličarjem in komarjem tudi še kar nekaj razvojnih faz;)

lp, mka