Tuesday, August 25, 2009

NUTRICIONISTIČNI PROGRAM, 2.DEL

Sledeči program NI dietni program, ampak je program za vzdrževanje telesne teže, rahlo maničnega počutja, blagega občutka superiornosti in srednje občutenih kolik:


NUTRICINONISTIČNI PROGRAM, KI DOBRO SOVPADA S TRENUTKI ISKANJA SAMEGA SEBE;ISKANJEM SVOJEGA NADJAZA IN POTREBO PO DISTANCIRANJU OD NEUKIH MAS (uporabljati z občutkom in po potrebi)





Zajtrk (zgoščena verzija 40-dnevne Rina diete):
-velik (vse je relativno, velik v tem primeru pomenu: velik kot moj palec in debel kot moj mezinec) kos sira. Voda po želji. Vsak drugi dan si lahko privoščiš še štiri jabolčne peške..

Malica (dieta revije "Zdrava in spokojna"):
-Tabletka Q- encima 10
-Sedem tabletk spiruline poplaknjene v majhnih, vendar v smeri urinega kazalca krožečih požirkih s kozarcem okisane vode.
-Dve tabletki ribjega olja in žlica olja iz sveže iztisnjenih kalčkov .
-C vitamin
-D vitamin
-B vitamin
-B vitamin kompleks
-dve žlici kisa
-dve žlici kombošu gljivic
-pljuni čez levo ramo kadar mešaš kombušu gljive in vsakič kadar vidiš avto z romunsko registracijo


Kosilo (malenkostno okrnjena Atkinsovka):
Na drobne paličice nasekan bioresonančno in s komičnimi uvidi pridelan korenček, namakan v ionizirani vodi z dvojno dodanim kisikom, premešani v nasprotni smeri urinega kazalca.
Na vodi kuhana goveja krača po želji. (kar je trik! ker goveje krače itak nihče ne mara. )
Za posladek hrustljava solatka, slastno začinjena z neoluščenimi lanenimi zrni in bistro studenčnico

Popoldanski prigrizek (Zoniran):Sedemdeset gramov lušin kikirikija (30% ogljikovihhidratov) , dve žlici sojinega nadomestka kozjega jogurta z 0,007% maščobe(40% proteinov) in ena žlica svinjske masti (30% maščob)

Večerja (RAW!!):
Rdeča pesa narezana na laske, koleraba narezana na laske, zelje narezano na laske, brokoli narezan na laske, kumare narezane na laske zmešani v veliki skledi in začinjeni s paradižnikom narezanim na laske.
vse, seveda, pridelano na bioresonirani kozmično obsijani posvečeni ravnici zorani na laske.


Prednosti:
-v paketu z dieto je priložen tudi svetniški sij!
-fraze kot so :"Ti si začetni vegeterjanec, jaz, JAZ, sem vegan že leeeeta" in "A po Montignacu si začela, kaj? Pih, jaz to že od rojstva!" boste stresali z lahkoto in prepričljivostjo


Slabosti:
-od celodnevnega rezanja in žvečenja zelenjave si na smrt utrujen in povsem brezvoljen za ostale življenjske radosti kot je npr. sex
-vsled celodnevnega prebavljanja zelenjave si povsem neželen partner za kakršno koli športno aktivnost, kot je npr. sex

9 comments:

BojaMoja said...

:))))) ne pozabi na "zdrave" vetrove :))))

Simona said...

pa če me kaj razveseli, ko zjutraj prižgem kišto, so pa takali tvoji posti! Pol se pa še nasmejem in grem na makrobiotični korenčkov sok. Super!

Mateja said...

Sranje! Jaz sem svoj razsvetljeni nadjaz očitno spodila v vsemirske oddaljene dimenzije, ker sem tisto ionizirano vodo z dvojnim kisikom mešala v smeri urinega kazalca (najbrž sem padla v trans, ampak ne kot derviš, bolj kot Rezi, ki se ga je malo napila), namesto v nasprotni smeri. Zdaj imam laske vse povprek po glavi, pa prečka se mi je naredila postrani, kar sigurno ni znak yin-yang ravnovesja.

matilda said...

A latvijska registracija tudi velja (pri nas ni Romunov niti za vzorec):-I. Aja, aja, če Nutello zamrzneš pa jo pol na laske zrežeš pa čisto poooočasi odtajaš v ustecih, bo verjetno tudi v redu? Tako, namesto seksa.

K said...

Preveč B-vitamina! B-vitamin zbuja lakoto, ki jo lahko rešijo samo matildini nutelini laski. Ti namreč učinkujejo shujševalno, če jih ješ na polno in na prazno luno!

janja said...

Pri toliko rezanja na laske itak ne ostane časa za seks :D tudi čas za dejansko prehranjevanje je najbrž zelo omejen, ker vmes v mislih že režeš naslednji obrok :P

alcessa said...

Mnoge novodobne dietnice bi tvoj program dopolnile še z vsakodnevnim klistiranjem (za odstranjevanje nelaskastih grdobij, pojedenih pred izvajanjem nutricionističnega programa, in za totalno očiščenje črevesja, da tud pikica svinjarije ne ostane noter. Kaj šele bakterije.)

srečkica said...

polona pogreša sex.kje je tvoj koruznik, da ga malo izprašamo?!
;)

PolonaP said...

Polona je modra ženska in se drži Nutricionističnega programa št.3 (še ne objavljena edicija), ki vsebuje kopico nutelinih laskov in seksa.