Wednesday, May 27, 2009

Kdo Bo Kuhal Z Nigello?

Danes ob 16h, se je v naši dnevni sobi zbrala petčlanska mednarodna strokovna žirija za veliko nagradno igro " KDO BO KUHAL Z NIGELLO?"

Smo naložile podatke v boben,



zagnale mašinoin pod budnim očesom stroke


izžrebale


Sašo, "No, tudi jaz se vpisujem v tvoj krog kandidatov za žreb.Zakaj? Ker si moji domači resnično želijo, da bi bolje kuhala. :)"


No, Saša, mi ti čestitamo in te pozdravljamo in tudi resno želimo tvojim domačim, da bi bolje kuhala.

Sašina družina se nam prisrčno zahvaljuje za besede podpore in Saša je polna optimizma narisala tole frišno risbico. Bi morala vedeti, da ima Saša bolj zvite načrte, kot da bi se ONA naučila kuhati. Me zanima kakšne kruhove cmočke zna spraviti skupaj njena pasja radost?

19 comments:

PolonaP said...

ha! Zanalašč ji ne bom pustila komentarja na blogu in potem ne bo opazila in potem se bo Nigella preselila k ostalim Nigellam na mojo polico...

...BRUAHHHHHAHAHAHAAAAAhhhaaaa!!!
(peklenski smeha)

PolonaP said...

Sicer pa mi, draga SAŠA, lahko pošlješ kolačke in kavo, mislim, tvoj naslov, na

frisnonovojutro@siol.net

Sonja said...

Čestitke Saši.
Meni pa ne ostane drugega, kot da se jutri med malico (da mi vse ne poberejo) še z zabuhlimi očmi od joka (ker nisem izbranka) spravim tja do knjigarnice v Cityparku in s sončnimi očali na nosu kupim svoj izvod :)

AllyRose said...

Uaaau! Od sreče sem čisto preč. Polona v zahvalo sva se s cuckom prejle posebej zate slikala.
Sliko lahko prevzameš na: http://www.lunaspi.com/image/polonap.jpg
Resnično hvala! Ti bom poslala še naslov. PA DA NE BO PRAZEN PAKET PRIŠEL! Češ, da je poštarjeva žena slučajno opazila tvoj blog in ve kam gre knjiga,.... :)
Hvala!

Vanja said...

Saša, čestitke! Čez eno leto naj se tvoji domači javijo na temle blogu in povedo ali se je kuha kaj izboljšala! :))

Suzy said...

Čestitke Saša. Ni kej. Bo treba v knjigarno :) Najprej pa moram počakat, če bo Saša res kaj dobrega skuhala po tej knjigi. Bom čakala poročilo.

Lenka said...

Saša, čestitke. Veliko veselja in uspeha pri kuhanju.
Ja, tudi jaz se bom morala podati v knjigarno.

AllyRose said...

Hvala za čestitke. Se bom potrudila, da ne bo šla knjiga v nič. Pa če bodo moji domači preživeli eno leto moje kuharije, se definitivno oglasijo. :)

Tanja said...

Saša čestitam. Najbrž lahko priznam, da sem ti malo fouš. Še dobro, da imamo Valeta blizu. Že letim, da mi še tam ne odnesete zadnejga izvoda.

matilda said...

Saša, Saša, Saša!! Sem vesela, ker je ena mojih ljubših blogerk, da ne govorimo o njenem cuciju:-D
Eh, UPAM...UPAM, GRRR, ponavaljam UPAM, da so jo v najlepši knjigarni pod avtohtonimi palmami kinčno dobili (včeraj je še ni bilo!), pa da se malce zacmerim za popust (tako recesije radi) in jo odnesem domov.

VIXI said...

A zdej nej jo pa kupim, al kako? S temle pa res nisem računala, da recimo ne bi bila izžrebana. Saša ene fovšne čestitke za tole. In za kazen moraš zdaj ti nekaj iz knjige skuhat in dostojno prezentirat (ne velja narisat!). Čeprav moraš po Matildino prav najmanj na Bali, ker tam vse boljše izgleda :P

Se mi zdi, da ima Matilda prav.

matilda said...

Heh, Bali...sicer tam še nisem bila sem pa bila inspirirana, ker sem v eni reviji vidla eno TAAAAKO kučico, da sem kar jokat začela. Saj vem, saj vem, da so vse te revije le gnila zahodnjaška kapitalistična propaganda.

Polona, ko sem vidla Sašino slikco se mi je zasvetla žarnica nad glavo. Tisti zelen predpasnik bi pa ti lahko porisala...pa ne za Sašo, ki je že knjigo dobila;-)...kar tako, za kako drugo žrebanje:-D. Pa ne mi reč, da naj svoj blog doprem in delim firtohe!

Вера said...

ovo je extra!Na blogu Astal
http://vojvodjanskakuhinja.blogspot.com/
te ceka nagradica!Uzmi ili cheff ili za kreativnost!pozz
sve cestitke Sasi!!!

AllyRose said...

Ne vem, me skrbi, da delate voodoo punčke z mojim imenom, ker me nekaj v hrbet zbada. :)
Da do tega ne bi prišlo, vas podkupujem z novim blog Candy-jem.

matilda said...

Tvoja rodezijka (daj povej kako ji je ime, da ne bo tako neživalsko) je bila mnogo zainteresirana nad tistim krznom! (kar vidim njene misli: eeeej, kaj je pa zdaj toooo?! Uauuu?...):-D Če si ime že povedala, se globoko opravičujem, ampak moraš vzeti v obzir, da sem že malce starejša...in če bi videla mojo mamo, bi vedela, kam me pelje pot....

Sonja said...

Če sem se že odločila, je treba zadevo speljat :) Za pikec manj kot 20 evrčkov je Nigella moja. Mislim njeni recepti :) Zdaj se moram pa samo še odločit, kaj bom prvo naredila. Ena čokoladna tortica me mika :)

PolonaP said...

Moja mila Rodezijka je GVENDOLINA Purgerska. (se ji vidi, da je blazna snobica, ne? Koliko psov še poznaš, ki se jim zdi, da bi jim pristajala azurna ovca?

PolonaP said...

Ja Sonja, ravno še za eno kavo (brez tortice) ti bo ostalo, ko boš z dvajsetakom kupila knjigo.

So knjige drage al' imam premajhno urno postavko?

matilda said...

Ja valjda, Gvendolina von Pvrger.
Njej se ne zdi, da bi ji pristajala. Ona ve!
Gvenda ima očitno občutek za barve. Prefinjen.