Friday, March 27, 2009

Če bi bilo tole blogopolje v resnici srednja šola, potem bi jaz najverjetneje v gengu z Matildo (glej komentarje), plonkala naloge in prepričevala Vixi, naj šprica z nama matematiko.
Ampak tista sošolka, ki bi ji nosila potico od doma, ki bi jo vedno vprašala če še njej kupim jogurt in ki je nikoli, ampak res nikoli ne bi kepala, bi bila pa K, tista ki piše Slovonske tečnobe.
To zlato bitje me sploh ne pozna... (ja in VEM, da K ni nickname od moje mami. Moja mami misli, da je Google moderno, dekliško ime. K je pa IT genious) ...srednješolski ekvivalent: pregledala mi je matematično nalogo pred kontrolko in na plonkec mi je napisala formule.
Tako sem ob pomoči mojega novega skenerja narisala tole zahvalo. Moralna lastnica je K, ampak če se vam lušta in bi jo za kaj lahko porabili, sem sigurna, da ne bo imela nič proti. Saj smo sami sošolci, a ne?

Shrani.si
KLIKNI NA TOLE GRDO IKONO!
Slikca se pokaže cela. (kako pa naredim, če želi, da bi bila ta ikonca kaj lepšega?)

14 comments:

VIXI said...

PDFja ne gre na blog pripet. Lahko pa ga naložiš na, recimo, shrani.si in deliš s celim svetom.

Vzgoja se je končno izplačala (kje je zdaj moja mama, da tole prebere). Vidiš manči, končno izgledam tako, da bi me bilo treba prepričevati, da špricam in to matematiko!
Pomoje je to zato, ker sem si pustila dolge lase.

VIXI said...

Vidiš nooo, vedno pozabim umetnije komentiraš, ker me zmedeš s spretnim jezikom. Vsaka čestitkarica, ki da kaj nase, bi si šelela tole Polonijo, jo pobarvala s tria markerji, osenčila z distresserji, nalepila, z zelenim uhujem, na pohroščkan papir in okrasila s prima rožicami.

(pojma nimam kaj sem pravkar povedala)

Maja said...

Tvoj je pa hitro izpolnil obljubo! Maš že skener...Trebušnjaki so se res splačali!!
Polonije je pa škoda za na voščilnice, je bolj za v okvir..

Sonja said...

Ker zadnje čase v tisto čudno kategorijo čestitkarc sodim in čisto razumem tisto Vixi čebljanje tamle zgoraj, vam iz prve roke potrdit Majino trditev.. tele bejbe ni za na čestitke dajat.. Če že kaj, potem tisto brezbarvno sprintat na kak dober papir (grr.. domači printer je preobčutljiv, jemlje samo tanek lahak papir :( ) in potem z velikim užitkom pobarvat (ja, priznam, z distresserji :) ). In nikomur dat. Al pa mogoče komu, ki si to zasluži, ampak res zasluži..
Ful je dobra Polonca :)

Karmen said...

Krasna je!
Pa berem da si spisala. Bravo!

Čestitke!

PolonaP said...

Evo, zdaj znam vstavit file v jpg.
Thanks Vixi.

Maja said...

Super, da ti je ratalo pripet pdf! Dečva je super in z veseljem jo bom kdaj uporabila ... in ne le za voščilnice! Sedaj grem pa vadit, da mi morda nekoč rata kaj vsaj malo podobnega temu ;)

K said...

Tukaj sedim, ker me je Slovon malo prej klical, da mi je povedal, kaj si naredila, in tvojo objavo berem že petič, šestič, spodnja ustnica se mi rahlo trese in črke na zaslonu so malček zamegljene, moram pregledat nastavitve monitorja ...

K said...

jz bi pa hodila na isto srednjo šolo in naokoli bi krožile fame o četvorici deklet, ki so bile strah in trepet nekaj let nazaj. in pol bi si zrezala njihove fotke iz šolskega almanaha in jih častila in se zgledovala po njih. ;)

ej, polona, pa tole je carsko!

Jana said...

Desni klik...Save as...Jpeg.....narejeno!!! Thanks for sharing Polona!!!

david santos said...

Wonderful!!!!
Thie work is Art! You are Master!!!
Congratulations!!! Happy Day!!!!

Špela said...

Tale dečva je pa vrhunska. Majster si, no majstrica :)

matilda said...

Jaz pa jo bom kar uporabila, kar je rekla je rekla in tudi če ne bi bi jo. Polona, kolikokrat na teden si bila pri matematiki??? V II. letniku sem konec leta pristala v bolnici z (fejk) slepičem. In dobila dve (revčku v bolnici pa ja ne moreš dat popravnega). Hvala fotru, ki ni nikoli nič povedal in mi je svetoval, da če me takoooo boli, da je najbolje, da vzamem s seboj toaletno torbico;-), ker bom najverjetneje morala kar notri ostat. Čez dva dni, sem jo v spalni srajci pod katero sem oblekla kavbojke in z japonskmi, ki so mi jih prinesle prijateljice pocvirnala iz bolnice..da me ne bi slučajno rezali. V četrtem letniku mi popravni ni ušel. Ampak una profesorca je pa bila res koza.Tako.

PolonaP said...

...mislim, SEM uporabila par medicinskih izgovor, ampak tko dobra, da pripla do bolnice pa nisem bila.

Vauuuuu.
sem očarana.