Sunday, February 8, 2009

Tale Rebelde inspired outfit ni nastal zato, ker mislim, da imajo Monique, Juanita in Emanule (ali kakorkoli je že ime umetnicam iz limonadice) prekrasne glasove ali ker bi bila moja otročička strašna fena (pri nas smo za High school musical), ampak šolske uniforme me na nek način fascinirajo.
(na tem mestu bi rada opozorila Ljubezen mojega življenja, da ni potrebe, da bi se za maškare preoblekel v gasilca. Moški v uniformi? Daj da premislim. NEEEE....)Čestitkica mi je všeč, čeprav takole ko gledam, material na krilu bolj spominja na kakšen ne prav posrečen boucle, kot pa na škotski karo.


5 comments:

K said...

en je pa lih vzorec na krilu zakon! nore črte. drgač je pa naša najmlajša sestrca mela rbd fazo {glasbeno, nadaljevanke v naših rovtah hvala budi nismo lovili}, pa jo je že, hvala alahu, minilo. sklepam po že kar večmesečni odsotnosti krika "josojrebelde!" iz njene sobe.

Sonja said...

Pri nas se RBD ni nikoli prijel, hvala bogu. Verjamem pa, da bi kaka fanica ubijala za tole čestitko :) Pa naj bo bukle ali karo :)

VIXI said...

Rebelde ali karkoli že, risbo imaš fenomenalno! Navdušena. Tudi nad gospodinjsko obleko in oblekico male Dorothy (meni se čisto zdi, da je Dorothy nosila podoben kroj, ko je šla v Oz).

Tanja said...

Uau. Ko sem videla tvojo umetnijo, sem si rekla, da je res škoda, da mi nismo imeli uniform. Se mi zdi, da bi drugače razmišljala, če bi jih morala nositi ;-)

Ninsi said...

aaa, čist nora!!! kaj ti dobr rišeš!!:))