Tuesday, January 20, 2009

bom danes malo uredila linke: v prvi kupček bom dala samo tiste, ki jih gledam vsak dan, (no ja , vsak dan, je raztegljiv pojem) v drugi kupček pa dajem domače bloge, ki so mi simpatični in imajo za temo mama/craft/ilustracija/homecooking, tako da LEPO prosim, če berete ali pišete kaj finega na to temo, mi prosim pošljite link.

8 comments:

matilda said...

Oj, kako lep blog! Krasne ilustracije in čarobne škatle:-)
Evo je že romal med moje dnevne priljubljene:-)

PolonaP said...

oh HVAAAALAAA. to je pa res prijazno in dobro dene na takle dan...

matilda said...

Danes sem tvoje pisanje prebrala natančno, podolgem in počez, se nasmejala in nisem si mogla kaj, da nisem komentirala...tudi tiste tastare. Definitivno ne samo lepo za oči ampak tudi za duha (takega navihanega). Tvoj "špirit" kot rečemo ob morju me spominja na prekrasno francosko slikanico Princese, nepoznane ali pozabljene (ne bom se trudila pisati v francoščini, ker bi vsi umrli od smeha)a obstaja tudi kakšno tvoja slikanica???

Spela said...

Se pridružujem hvaljenju tega bloga. Res je super...in zdej sm se prav potpila v tvoje pisanje. Aja...prišla sem pa do njega po priporočilu Vixi...in kako prav je napisala!
Sem že naštimala RSS, tako, da pridem nazaj ;)

PolonaP said...

matilda, sem se fino nasmejala na tvojega Lupusa...

matilda said...

Glede na to, da rada ustvarjaš za šporhetom evo dva linka za bloga, ki me (med drugim tudi kuharsko)navdihujeta, nasmejeta...skratka, naredita dan;-) http://tokzavesti.blogspot.com pa http://coprnica.wordpress.com

PolonaP said...

ooo, hvala Matilda

matilda said...

Danes so bili na vrsti tvoji linki. Igor + Andre - čista pravljica.