Thursday, November 19, 2009

DARILO IMAM ZATE, drugi del veseloigre

Nastopajoči:
Njena vzvišena prevzetnost, Frišna II, Zgornjekašeljska (v nadaljnjem besedilu Frišna) in
zbrana služnjičad (Evlalija in Konfilija)
Scena: Frišna zdolgočaseno opazuje kako Evlalija tepe Konfilijo s staro razšlampano japanko.
Frišna: "Evlalija, dovolj bo zabave!
Ošili gosje pero, namešaj črnila, boš zapiske moje spiritualne,
črko za črko na papir prelila"
.
:" Dragi moji krasni prijatelji, danes bomo na Frišnem priredili srečelov za tole čudovito, krasno, nenadkriljivo Pandoro ( saj, veš Evlalija, s tem mislim škatlico), ki sem jo narisala z roko svojo .
Žrebanje bo potekalo ob priložnosti prve obletnice njene Frišnosti, 28.novembra. Nebrzdan sex, šobasta usteca, črna Diners kartica, brez limita in seveda, mir na svetu čakajo vse, ki bodo do datuma (28.11.2009, zjutraj) zapisali svoje besede pod rubriko komentar."
Evlalija: "O vaša Frišna gnada, mar jih ne boste opozorili na grozne posledice, ki sledijo, če bodo pozabili glas o Frišnem širiti po blogih svojih, na forumih, fejsbuku, potvitati, počebljati, otrokovo razredničarko obvestiti in letak na avto prilepiti?"
Frišna: "Mar s tem misliš, da se jim bodo jetra posušila, bradavice na podplatih zrasle, pete na čevljih odpadle, zmanjkalo čokoladnih bo zalog, še redarjev četa se bo nad njih vozila spustila kot roj bibličnih nadlog? "
Konfilija: "Kaj pa ves kisli jok, ko ostali bodo mnog'teri praznih rok?"
Frišna: "Konfilija, molč'! Poberi japanko in pojdi stat v kot! Naslednji teden bomo dali na prodaj prvo serijo Pandor, da bomo potolažili srčne rane."
Zavesa se spusti. Konec predstave.
Komentiraj. Obvesti prijatelje. Lepo se imej.
Frišna vas ma rada.

110 comments:

AllyRose said...

Uf, a sem ta prva?
Polona, se javljam, da bom širila glas o Frišnem. Da me le vključiš v srečelov za škatlico. Čudovito škatlico...

vesna said...

kok krasne ilustracije in seveda zanimivo pisanje ;)z veseljem širim glas o frišnem in njegovem 1. rojstnem dnevu

Hali said...

Hihihi, luštno pisanje in seveda čestitke. Bom še širila glas, seveda!

Emeta said...

Mi pa imamo Njih, Njeno Kraljevo Visočanstvo Frišno zgornjekašeljsko II radi. Zaradi vsega smeha, ki nam ga privoščijo. Zaradi Njihovega eksotičnega stila in idej. In tudi zaradi pronicljivega praznovanja prvega rojstnega dne. Ponižno Jim čestitam.

PopiKoki said...

Ahhh, uhhhh, ehhhhh, ČESTITAM Frišnemu za prvo obletnico, se klanjam do tal, ponižno se javljam, da bom širila glas o vaši gnadi in srčno upam, da bo nagrada seveda moja! Moja, moja, moja :)

Jana said...

joooooooooooo, jst bi to mela!!!:))

matilda said...

Če tole skrinjico dobim, si v njej kamro uredim. Če lepotice ne dobim, se v grmado japonk bom zakopala in milo se jokala. Zdaj pa urno, urno, na ves glas stečem širit vest v tretjo, tašesto in deveto vas!

Anonymous said...

Še nekaj si drznem povedati v tem trenutku. Sem mislila, da Njihova gnada že bolj dolgo blagovolijo svoje mojstrovine z nami deliti, da sem grozno veliko zabave zamudila, zatorej me je prva svečka nemalo presunila. Ponižno prosim odpuščanja.

Mateja said...

O vaša gnada, visočanstvo Frišnost! Zdaj vam prišepnem, da prav tega sem si najbolj jaz želela. Tedaj skrivaj Konfilijo sem opazovala, predrzno upala, da pod njeno kiklo kaj je, kar bi jaz imela. Za mikserje preveč nevedna sem deklina, nožic ne stlačim v šolence gracioznih Frišnih mer, čokoladice pa packa je požrešna, tak urno v svoja usta vse zbasala, da čisto sem se vdala. Že brusim pete, glas poliram, da se me sliši čez devet gora, kako goreče cvilim: "Frišna, Frišna, zame skrinjico ima!"

Tanja said...

joj, joj - širim širim besedo o najbolj frišnem ...

McCrafty /Klavdija said...

Vaša Gnada, že vidim poplavo, ki se bo širila po vseh blogih...pa kaj se ne bi, ko pa je ta prelestna gospodična na pandori tako mikavna...ŠE NA MNOGA LETA!

Šolanje na domu-Waldorf said...

Tudi jaz hitim na blog oznanjat Frišno. :) Čestitke za rojstni dan.

Jana said...

Wow! Love it!!! In želim ti na tisoče frišnih juter (???) v topli postelji......

bucka said...

od vsega širjenja rabim počas že novo garderobo.

škatla je pa lepa lepa :)

Klara said...

ou jea ou jea ... frišno ma obletnico ... se pravi bodo torte =) upam da brez mleka in mlečnih izdelkov. jest se javljam za ta prvo, narisano in škatlasto. če se že tala. =) to je bolš k delat za fax, jest torto namreč. in brat bloge. recimo blog frišnega novega jutra na frišno novo jutro (v mojem primeru ob pol desetih =) hehehe)

K said...

Na glas njeni vzvišeni prevzetnosti kličem čestitke in še na mnoge spiritualne zapiske, potihem pa pri zbrani služinčadi preverjam, ali bo sodelovala pri žrebanju, ali je podkupljiva z domačo marmelado ali s čokolado.

moi said...

Kulska škatlica. Tisto z bradavicami me je streznilo in ne upam reskirat. ;)

Vse najboljše in še na mnoga frišna leta!

tincha said...

Vse, samo da mi čokoladnih zalog ne zmanjka... Vse najboljše frišno!

Izgubljena. said...

Kdaj bo pa do upodobitve prišlo? :D

pa ne vem zakaj imam skoz twežave z branjem Evlalije - evfalije - efalije....

Ninsi said...

se grem in upijem naprej še jaz:)))

dragonfly said...

Hmmmm... Mi kačji pastirji smo takšni- samo za trenutek nas zagledaš in že z zlato lesketajočimi se krilci obrnemo v drugo smer in izginemo v dan...Tokrat se je pastirček odločil, da se znova za trenutek pojavi in to samo zato, da vošči VSE NAJBOLJŠE - javljanje s prekrasno skrinjico seveda sploh ni povezano...
:)

Darža said...

Čestitke! Prvi rojstni dan! Kako čas teče.

Dvigam čašo in kličem: Še na mnoge obletnice!

Anonymous said...

Ko gre za slavne Pandore - tako dobre so, da jih lahko imenujem samo "ogabne", a veš, ker so zaradi fenomenalnosti prebile zbirko dobrih besed in prišle ven na drugi strani = kapo dol. Seveda jim dodaten X dajejo sladkosti na njih, uf, njami :)

Ko gre za tvoj blog (upam, da me kraljica ne obglavi zaradi tikanja)...ogabno dober :)))Zarad tvojih pogruntavščin me vse ščemi od hihitanja, večino časa pa mi branje daje TAK topel občutek, da je to čist noro.

Hvala za lepšanje mojih dni, carica si.

Ana

Vanja said...

Nazadnje mi je darilo pred nosom odnesla Fridolinca, ampak tokrat bo moje! :) Kajti daril ni nikoli preveč. Frišno pa... takoj ga umestim v svojo skromno Blogrolo in s tem širim glas. In ko bi tole škatlico postavila na moj prelestno lep bel predalnik (katerega še nisem utegnila kupiti), bodo vsi obiski spraševali od kod je in tako bom dober glas širila še naprej... :))

Anonymous said...

Vse najboljše in še na mnoga, mnoga leta ... kajti tvoje pisanje res znova in znova boža mojo dušo, da o Pandorah, ki so preprosto fenomenalne ne izgubljam besed. Frišno bom seveda, še naprej priporočala v branje, tako kot ga tudi že sedaj. Zame definitivno blog št. 1.
Lep dan vsem skupaj, Irena

Anja said...

Spoštovana gnada Frišna nasmejana,
glas širila bom prav rada,
pri zdravniku
na uredništvu,
pa pri teti,
Toni, Pepi
in predvesm na svojem blogu,
z veliko željo v srcu,
da Pandora bi prišla,
na moja vrata potrkala...

uf...

VIVI said...

Čeprav ne javljam se pogosto (1x do današnjih dni), saj veš, da sem zavzeta pristašica in oboževalka. Glas pa širim že od prvih dni, saj ponosna sem na prijateljico Frišno. Za tole škatlico pa sem morala zlesti izpod kamna, saj je večja od one lani in nanjo čaka prostoršek krasni.

K said...

http://kolibrikolibri.blogspot.com/2009/11/najbrz-je-ze-celotni-blogosferi-znano.html

z veseljem promoviram frišno! če se s tem še pofočkam za tole pandorco, pa sploh! :)

Damjana Ž. said...

Ma pri vsej tej raklami po blogih se sploh ne bom trudila (v bistvu te tam reklamiram non-stop :) ), bom pa glas o Frišnem širila po ustnem izročilu, obljubim.

Pa ne da mi Pandora ni všeč, ampak torta na njeni skrinjici pa zmaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaa.

Anonymous said...

To Pandoro si želim! :) Glas o frišnem pa pridno pošiljam naokoli kar preko e-pisemc. Lp!

Doroteja said...

tortica in mična gpsodična v super bordo obleki! mi kr diši po cimetu, taka zimska scena :)
širim glas, postavljam se v vrsto za darilce!
s.

M said...

Sem že, sem že, sem že ...

A počakat je treba? :o

minivanilli said...

darilo...zame?
(;
jaja sanje so vedno dovoljene...

seveda bom širila glas o TEM blogu..
moja jutra so že lep čas zlo frišnoobarvana(;

JasaP said...

Že tako fajn dan se je ravnokar še polepšal! Moja malenkost pa ne more verjet, da so vse te mojstrovine izpod peresa/rok/nog avtorice Frišnega prišle samo v enem letu. Kar pogumno naprej, še na mnoga leta! :)

petrovka said...

kakšna gužva je tukaj, tudi mene v vrsto, skrinjica zgleda krasna
vse najboljše

Anonymous said...

V imenu prelestne princeske Sofije se postavljam v vrsto.
Dolgoviška Tatanka

storyteller said...

Že 2 dneva se na vsa usta smejim (bom kmalu dobila 'radiatorčke' na trebuh) zaradi teh dveh zadnjih tvojih zapisov in nekaterih komentarjev :))) In res je, kot je zapisal/a "ne-vem-kdo" (oprosti mi, "ne-vem-kdo"), bi morala kakšno knjigo še napisati in jih ne le ilustrirati!! :)

Ker se na mojem blogu nabira prah, glasu o frišnem ne bom širila tam (vsaj za zdaj ne ;)). Če bom pa prejemnica Pandore, ga pa nazaj reaktiviram!! :P Vsekakor bi se Pandora podala v mojo sobo, v kateri prevladujejo bela in caffe latte z rdečimi dodatki. Ah ja, grem zmolit nekaj očenašev in zdravihmarij, da mi bo žreb naklonjen :)))

mateja said...

Prekrasna je.

GoLa said...

Tak ''jan-werich-ovsko'' domiseln in prebrisan poziv terja udeležbo. Nimam fimfaruma, da bi z njim švistnila in ostale udeležence okamenele izločila, a četudi bi bil v moji posesti, si ne bi drznila s tako zvijačo priti do čudovite stvaritve. Darilo zame je že sam pogled nanjo. Vse lepo, besed in zavidljivo lepih risb pa naj nikoli ne zmanjka!

Tiara said...

Tole bi pa jaz zelo , zelo rada imela. Bom molila in prosila in si pri vseh svetih možeh to zaželela.

Andreja said...

Vse najboljše tudi z moje strani in še veliko frišnih let.
Drugače pa, zelo lepo si tole naredila :-)).

CherryColors said...

Wuau krasno! Sem ravno odkrila blog in mi je blazno vsec!

Hapi brzdej! :D

Tukaj je se link do mojega sirjenja besede o tvojem frisne (no ne vec tako zelo hudo frisnem) blogu.. ;)

http://www.cherrycolors.com/2009/11/current-giveaways-1.html

Anonymous said...

Te bom objavila še na FB. Dober glas o tebi pa že itak širim. Veseloigra je zakon (kot vse, kar ustvariš)!

LP, PolonaPB :)

tjasa said...

kako lepo, čakam in čakm, morda bom ravno jaz tista ...?

Maja said...

Vse naj naj najbolje, pa še na veliko let ;) Pandora je pa itak fantastična in bi tako lepo pasala k meni. Sedaj grem pa širit dober glas naprej.

Kaja said...

O_o najlepša škatlica..mela mela :)
Pa vse najboljše!

Bazilika said...

kot nalašč za vse moje diamante.

Anonymous said...

Svečano bradavičarsko oblubm

da takoj ko zajaham svojo čist ta frišno metlo
raznesem dober glas o "ta frišni loni" po cejlem našem cuprnskem svejt
in
zaprmej oblubm,
da kdur ne bo prsluhno
se mu bo posšila salata,pojejl ji bodo črvi ves krompir in zlejpa ji mast ne bo šla dol z las.

taku,
naj živijo Uršule dežele coprnške

Nataša said...

Draga Polona, drago Frišno, vse najboljše!

Vse drugo je povedano tu:
http://mojustvarjalnikoticek.blogspot.com/2009/11/kaj-bi-rekel-jadran-krt.html

Nadvse lep dan, Nataša

Anonymous said...

Polona, frajerka.Jaz tudi kandidiram.Bi v zameno poslala nekaj, kar počnem občasno, v prostem času, v čemer sem dobra, ker to počnem s posebno strastjo.Bloga nimam, imam pa par mojih ljudi.In to je to.Dejstva in vaba, pa da vidimo.
topel pozdrav
Eka

VSE DOBRO said...

Draga Frišna,

eno frišno dobro jutro voščim in pridajam besede, ki diše po čestitkah za prvo frišno obletnico objavljanja v tem kotičku sveta ...

Kličem še na mnoga, mnoga frišna leta in dajem častno frišno besedo, da bom frišne novice še frišne širila naprej :o)))

Frišno dobro ...

Barbi said...

Eno leto zabave ... naj sledi še mnogo let. Tale blog res osveži jutra. In glas širim na mojem blogu, čeprav sem razmišljala tudi o drugih načinih. :)

Če bo darilce moje, super. Če pa ne bo, bom pa kljub temu še vedno redna obiskovalka. Vzklikam še na mnoga leta! :)

Anonymous said...

Tole je pa res duhovito napisano in ne, škatlice se ne bi branila... :)

Mateja

Ana said...

Uuu, koliko nas je, ki nam Frišna P. lepša jutra in riše nasmeh na obraz! :) Bom naredila reklamo, obljubim. In potem nas bo še več in več. ;)

DidiArt said...

o tukaj pa je drugi del lepotičke.. vse najboljše ob obletnici, veliko novih občudovalcev želim, tudi jaz sem vesela sreče... nikoli je ni preveč, hvala da sem lahko tukaj... lep dan

Povodni mož GmbH said...

Od nekdaj hlepeč smo Slovenke si pele,
da lepše od Pandore ne mor' bit' nobene,
nobene bl' oglate in bl' lesene
ob času nje cvetja dekleta al' žene.

K' narbolj od vseh je ta pesnica vstran,
Pandoro bo gledala le na blogu vsak dan.

eka said...

Globok poklon vaši gnadi zgornjekašeljski, ki tako mojstrsko vihti čopič (da o jeziku sploh ne govorimo).
Z veseljem si polepšam dneve s skokom na Frišno...in čudo, prečudno - opazila sem, da moja kavica, ob dnevih, ko ni novih zapisov na frišnem, ni tako okusna ;)

matilda said...

Hhhmmmm, n'č ne bom rekla...ampak meni se dozdeva, da so nas Naša Najpresvetlejša gnada doooobro omamili (bi rekla, da je v cimetovi kremi Pandore ena taka strupena esenca, ki omami čute in nas spremeni v žvrgoleče kanarčke) in sedaj k' ovčke podložne šiiiiiirimo glas in do konca tedna nas bo natanko toliko, kot vplačil pred kobnim žrebom Sedmice:-I

Sonja said...

Ga ni, ki bi me prepričal, da se v tole vrsto ne postavim tudi sama :))
Dober glas s sliko pa že širim na blogu http://sonja68.blogspot.com/2009/11/v-lov-za-pandoro.html
Čestitke ob rojstnem dnevu in da bi ti pero oz. prsti po tipkovnici še naprej tekli tako gladko kot do sedaj.

Anonymous said...

Odlično! :)))

Katja

mojchka said...

http://akvarij.blog.siol.net/2009/11/20/in-brz-prihrumeli-so-crni-oblaki/
Vse najboljše, pa kaj več objav, PLIZ!!!

Suzy said...

Svečano obljubljam, da bom glas ponesla v svet. Preko devetih gora in preko devetih voda. Pa povsod vmes ga bom tudi pustila :)

Fleur said...

Škatlica je prelepa! :)

Unknown said...

Pandora me je izvabila,
da sem na plano se prilevila.
Frišnjo jutro je zadišalo,
da sem po travi prihitela bosa,
pa vam Pandoro sunem izpred nosa.

Lepa si lepa...

Katja said...

Ojo, gospa, kok fletna je tale skrinjica! Kar vanjo sem se zaljubila in ji bom še naprej reklamo obljubila. Naj njen glas seže v deveto vas!

Ula said...

Je že leto naokoli?!! Čeravno se ne pofočkam pogosto, te od vsega začetka spremljam.

Ne samo, da prečudovito ustvarjaš. Ti bi morala pisati kolumne, te še nobena revija ni snubila?! In ti bi res morala pisati svoje knjige, katere bi seveda opremila z ilustracijami...

Čestitke in še veliko užitkov ob ustvarjanju ti želim!
Ula

Anonymous said...

Polona, Polona na škatli, povej, kdo si najbolj zasluži nagrado v deželi tej?
Vse najboljše, želim Mija

Saša said...

ooo, to pa je veseloigra:)
Še na mnogo objav frišnega!

anja said...

omg polona, kako je lepa <3

sonca said...

Super škatlica, vaša gnada. Grem razbobnat na trg in se postavljam v vrsto za dražbo :P

nea said...

Čudovito!

Sandra said...

V moji pandorini skrinjici bi našla vse kaj drugega kot torto in pecivo. Moža, s katerim nimava veliko skupnega (obstaja roman z naslovom Good girls, bad choices, ga moram prebrati), hčerko M, ki je prebrihtna za svojo starost in si zato fanatično trudi biti opažena, med drugim grize nohte, hčerko Ž, ki je otrok s posebnimi potrebami (možganska kap pred rojstvom), in sinko J (ok, ta zaenkrat ne sodi še v skrinjico). Potem so notri še moja sitnoba, ženska zateženost, čemrnost in še kaj bi se našlo. Sicer bi mi tvoja škatlica prišla kot nalašč za moj nov projekt - šivanje (ravnokar sem kupila šivalni stroj Elna in čakam na začetek šivalnega tečaja). Vanjo bi spravila vse svoje sanje in načrte in iz nje izrinila slabo voljo in sitnobo. Vse najlepše ob prvem rojstnem dnevu in hvala. Sandra

janja said...

http://jancek.blogspot.com/2009/11/clovek-bi-pomislil-da-spisem-kaj-samo.html

Še moje širjenje slave Frišnega daleč naokoli.

VIXI said...

Dragi dedek mraz... Ne, draga Polona...
Pandoro bi, sem bila pridna celo leto, res.

Grem na FB razglašat, ker transparent nad Linhartovo ni imel nobenega efekta prejšnjič.

PS: Krščen Matiček imaš hudo risbo! Res všeč.

Spela said...

Uf...kak naval.

Pa poskusimo, če imam kaj sreče...bom tudi jaz tako kot vixi oglaševala na FB...IN na twitterju :D

gordy said...

Samo čestitala bi rada ob prvi obletnici! Prijetno pihanje prve svečke vam želim!
Ne bom širila glasu, ker še berem in se javljam ravno komaj... Morda drugo leto, ko mi bo čas bolj naklonjen...


(če pa bi že naneslo, da padem med tiste, ki bodo žrebani in bom po kakšnem čudežu izžrebana, pa prenašam darilo na vixi, v zameno za enega mačkončka, ki ga naj v mojem imenu nariše in da licitirat za dobro muck - če se imenovana in gospoda seveda s tem strinjajo?)

Retro Roza said...

prečudovito, ostala brez besed.
še na mnoga leta in mnoge premnoge frišnosti.

Unknown said...

Uauuuu, super! Zanimivo pisanje in krasne ilustracije.Lušno,lušno. Letim glas širit naprej. In čestitke seveda!!!!!

Jana said...

Draga 'ta Frišna' teta

Vse najboljše za tvoj 1.rojstni dan.
Upam, da nas bodo tvoje sladkosti še naprej sladkale vsako jutro.

Mene pa upam, da bo vsak dan razveseljevala prekrasna Pandorina škatlica. :)

Anonymous said...

točno tako skrinjico sem sanjala. hvala ker me boš izžrebala!:) Lara luna

Teta Bina said...

Ne bom se prilizovala, ne bom se preveč gnala.
Bila sem kar pridna in te vestno brala,
čeprav nisem vedno komentarjev oddala.
Bi pa tole titulo kar matildi predala,
saj si je s svojo zvestobo pandoro priigrala.

Tjana said...

Širi Širi se naj ta glas... tja v dalno deveto vas :))

Marna said...

Opa ... krasna Pandora. Prav velika škoda bi bilo se ne potegovati zanjo!
Zatorej grem zdaj širiti vest o tem zaželjenem darilu Frišnega!

Unknown said...

Kako lepo darilo :)

Iskrene čestke! Dobre stvari delaš

matilda said...

Teta Bina, moja draga, po novem najboljša prijateljica (takoj za nesetro)...si jo bova izmenjevali...čez teden pri meni, vsak drugi vikend pri tebi:-D

Lenka said...

Vaša vzvišena prevzetnost Frišna II. Čestitke ob prvi obletnici.
Pandora res je krasna in misel moja jasna, postavila se bom v vrsto.
Glas o Frišnem širila bom tako, da v avtu letak prilepljen bo.

Katjuša said...

Navdihneš me vsak dan znova. Mislim, da bi Pandorina skrinjica na poji polici izgledala prečudovito, hihi.

Link je že na Facebooku!

Zdej pa držim pesti.

Katja said...

Joj, (pre)joj, kako dolga vrsta! :) Potrpežljivo čakam in glasno razlagam o simpatičnih pisarijah (in pojem hepi brzdej, afkors). Luštno, luštno!

Nihljaj said...

Kaj točno moram narediti za prijavo? :)

Unknown said...

Za domovino - S FRIŠNO NAPREJ!!!

Linx said...

Evo me. Se javljam za Pandoro.

Mateja said...

Lepa zgodba enega leta, frišnega. Rada berem blog, rada gledam in rada bom povedala naprej. Tudi Pandoro bom imela rada.

Alenka said...

No pa se še jaz postavim v vrsto za Pandoro.Občudovano, ogledovano, že vse v zvezi z njo splanirano, sploh nujno potrebovano poslastico.
Tvoj blog redno obiskujem, preberem, največkrat večkrat tvojo onjavo in se pogosto nasmejem od srca. Včasih, čez dan ponovno obiščem blog, ker mi pri mojem premlevanju objave ni vse jasno. Res si super blogerka in pišeš blog kot roman.Mi je všeč!!!!!

Nevenka said...

Pa me res zanima, kako izgleda Pandora v živo!

Unknown said...

Ojla, jaz se tudi prijavljam v dolgo vrsto potencialnih srečnic za škatlo. Bi mi zelooo prav prišla za dekoracijo čisto nove snežno bele na dekoracijo čakajoče kuhinje. Lepo bod.

art of Ajetam said...

uf ena izmed mnogih :) me ne čudi. odličen blog, z odličnimi izdelki

NiNocHka said...

Super, Super!!! Vse najboljše Frišna ;) Glas se že širi naprej! ;)

Pika said...

Oh kako krasno bi izgledala v naši novi dnevni ... barvno usklajena a vendar drugačna. Menda TV je bi ne rabili več, saj oko vsakega obiskovalca bi se gotovo ustavilo in obstalo ...na čudoviti tortni pandorini skrinjici, v kateri, v to sem gotova, se skriva sreča ;)

Unknown said...

Da se pofočkam še jaz ...

Zvesta bralka Frišnega

Monika said...

Uf, takšne priložnosti ne gre zamuditi. Pokorno se prijavljam in ponižno vzklikam k vsem bogovom v škatlah, naj izberejo ravno mene ...

jackie said...

glede na gnečo mislim, da bi bilo smiselno povedati, kje boš prodajala tele pandorice za sanjarjenje?

maša said...

fočkam se za pandoro.
madona, dost nas je ki bi jo radi občudovali v živo & z lastniško pogodbo v žepu :)
grem držat fige zaseeee

-m- said...

srečnosrečnovsenajbolše, drago frišno, izžrebaj MENEEE za prelepo škatljico!

matejao

Tanc said...

Čestitke in še na mnoga leta frišnega branja!
In ker se prepričujem, da sem optimist, se še jaz postavim v kolono.

srečkica said...

ooooo glih še ujela bom ta vlak, ni še polnoč odbila.
tvoj glas širim kolikor zmorem, sem ga hotela še bolj, pa je gospa s frišnega zadovoljna že z malim :)
darile, darile, darile so neki najlepšga na svetu tem.

Renata said...

Čestitke za obletnico! Frišno spremljam zadnjih nekaj mesecev, redko komentiram, redno uživam!!

koristim zadnje ure in se grebem za skrinjico, čeprav je Kitty na svojem oblugo objavila, da se več ne splača, ker je gužva prevelika.

Ma, saj veš kako pravijo - kdor ne igra, ne zmaga :-)

Creatissimo said...

Še cincam glede Pandore. Pregrešna skušnjava! Pa bi si jo upala odpreti?? Drugače pa zabavna ilustracija (in ostale na blogu tudi, seveda!), pa zelo dobro zrežiran tekst, in super ideja za pravo praznovanje. Čestitam in povem naprej! :)

Karmen said...

Uh, nisem dobro sledila, zato sem verjetno zamudila! Š..!

lili said...

ziher sem prepozna, no, probam pa vseeno lahko, ane? :)

Spela said...

Danes je ta dan, ko Pandora šla bo stran.
Pri tej silni gneči jaz zaupam moji sreči.
Da Pandora moja bo, srce bije res močno ;)

Koamj čakam na žreb :d