Monday, September 16, 2013

ENA TAKA ZELO SOLZAVA OBJAVA

Perjateljčki moji,
suze liju moje tamne oči,
ne lomite mi bagrem,
s vremena na vreme

....da ne bomo okolišili;
ampak tole je zadnji post na frišnem .

Žur se je premaknil na facebook (glej pod Polonapolona), ampak imam občutek, da smo tam itak že frendki.



si grem usmrknit nos in vas močno objamem,
vas mam rada,
polona

28 comments:

polonapb said...

Smo. :)
Se vidimo tam.
lp, Polona

alcessa said...

Tja.

In kdor ni na Knjigi obrazov, ga ni. Tudi prav (ne vem, zakaj bi NSA morala vedeti, da pri tebi kupujem šalčke.press :-) )

Lepo žurirajte še naprej :-)

matilda said...

tulim do nezavesti.
ker fejstubk niiiiiiiiiiiii čisto nič literaren in fejst in zabaven in vesel in tam ni zgobic in prpovedk, tam so le prstiči gori (niti doli ni...in če je jaz ne vem).
Okej se vidimo tam.

pa pliiiiiz ne zapri te pripovedovalnice.
doma imam še mojo piko nogavičko iz leta 1815 in ruske pravljice iz leta 72 in nesweekovo omage issue za Lady D. in hočem tudi tvoj blog. evo. pika.

matilda said...

pa saj mogoče pa bo po enkrat spet!!! anede!!!!

matilda said...

jep, vsaj še parkrat bom prišla!

a če ne grem nikoli več na FBJA in ga zaklenem in ga brišem a pol boš še kdaj kej semle zapisala. pa ti ilog moje mladosti. nikoli pozabila črne filcane mamice božje,prvo kar sem ugledala v tejle tvoji dnevni sobi :((((

alcessa said...

Joj, Matilda, zdaj sva se pa outali kot grozno ... staromodni. Ljubiteljici blogov - le kdo še počne nekaj tako zaostalega? :-)))

PolonaP said...

bom pogrešala slikce tvojih novih čeveljcev, moja najljubša Matildi,

mogoče bi pa gospa losova skenslala glave od vesoljcev za avatarje, pa bi jaz tam vidla tvoje nove čevle?

alcessa said...

LOL ... niti pomislila nisem, da komu niso všeč, evo. Majke mi.

alcessa said...

Sem pa že kdaj pomislila, da sem v več pogledih vizualno nesprejemljiva, to že, ampak to ni aspekt, s katerim bi se mi dalo preveč ukvarjati, sori, no. :-)
Ne v resničnem ne v virtualnem lajfu.

Še dobro, da nisem na fejstbuku, ne da? :-)

matilda said...

Losica moja Ljuba, nisva staromodni, morebiti v zrelih leti, no jaz v zimskogrozdnih letih, ampak fejstbuk in blogovanje sta dvi čiiiiiisto različni pravljici (kot recimo Jagababa in hišica na kurjih nožicah in flik in flok na podeželju). Evo še predzadnje veselje na svetu mi je ukinjeno. Ko bo zadnje (to je pire kompir) pa se bom itak zavlekla v podzemno jamo s plinskim rešojem, zadaj za jamo bo rudnik pol jeklenk in pireja v vračkah. in tam ne bo lovilo nič, tako, da bo to pomenilo konec. ampak hujš od fbja je tisti vrabuljac. ejjjjjj, čvik-čvok-jiiiijjj- papam sladoled na tromostovju- wiiiiii!
polonc, obljubim, da bom čeveljce poslikala samo in čisto zate (pa saj vidiš, da sem out, mam še zmeraj spomladanske sandale...lahko pa pofotkam oguljen rjav lak na prstkih...že teden dni nosim balerinke)

musica Mila ajd odpri si MoosFejBej pa bova skupaj pesnili pri Naši Gospe P. Veliki.

matilda said...

kuku, že dolgo se nismo brale...okej sam še to...ta vikend sem imela dva prebliska, ki sta se danes uresničila (morda pa pride vesoljska ladja danes pome..kaj bom oblekla?) in eden od njih je bil, da moje dear blogerice zmeraj manj objavljajo in pufff...pa gre FNJ v Arhiv. Naslednji vekend se ne bom več ob oranžni pol luni vozila naokoli.

alcessa said...

Sori, Matilda, fejsbul me zanima približno toliko kot ... davčna napoved. Nemški ženski cajtngi. Slovenska politika.

Poleg tega sem nazadnje svoj FB-profil okrasila s svojo fotko, kako stojim pod kipom losa na Norveškem, mastne lase pa mi nazaj drži plastični obroč. In oblečeno imam črno jakno Jack Wolfskin, vodoodporno, s kapuco. Mogoče pa mi je zato zneslo pridobiti le 11 frendov?

Blog bom pa še pisala, dokler bom imela o čem pisati. Avatarčke pa sem kar ukinila, ker nimam nič od tega, če so komu neprijetni ...

matilda said...

okej, Moosy, všeč mi je tvoja antFullBulldeterminiranost in klena drža.
In tvoje avtarčke bi lahko pustila, ker si bila ena redkih, ki jih je imela pri življenju. tko. Pridem na obisk.Itak. bi rekli malčki.

enajs prijateljev ni kar tako. porkiš. Prijatelji!!!!

Anonymous said...

skoda... :(

yemamaya said...

eto. lousy day just got worse. did not thought that was possible, but hey...
pa nej bo Pujspuk. Spremljam te itak za zmeri in sploh in sem si še vikend kupla tko da te lahko stalkam.

PolonaP said...

Ti si en za en nič stalker. niti enkrat nisi pršla pogledat kakšno vrsto radlerja pijemo v gozdu!

PolonaP said...

a dej no alcessa, samo komentiram slikce, ker kje bom pa sicer matildine nove čevle vidla?

yemamaya said...

jah lahko tebi rečt, če se pa skrivaš med drevesi. jest se pa pol čez pijane dolence spotikam k te iščem.
(zadnjič mi je en dolenc(!) prjavu da je o pijanem dolencu glih tko govort kt o temni temi al pa o svetli svetlobi)sicer nas bojo pa itak zdej deplasiral. talk about shitty news. prbližn tko kt če ti najljubsi blog ugasnejo.

Unknown said...

Bomo brali bloge.

VANJA said...

Aja, takšen bo ta konec?

Jukebox Blogs said...

Porka flek smo že rekli, sedaj je čas, da dodamo še primejduš, pa ne le pritisk, ampak še holesterol se nam je povišal, ko smo izvedeli za tole solzavo novico!

Pa saj šalčke so lepe (itak!), pa vse tiste slikice na facebooku tudi, ampak mi smo za bloge, za pravljice in za starodavne pripovedke. Pa tudi za pire krompir. Definitivno.

VIXI said...

oh :(
Sej vem, da me ni pogosto sem, ampak, no, ah... brišem nos (ker sem prehlajena)... Saj na fb te spremljam, ampak tole je bilo pa zatočišče za nasmeh priklicat. Ti in CakesWrack.
Edina svetla stran tega bi bila, da tam od mene nihče ne zahteva, da napišem "gummeste" zato, ker nisem robot.

alcessa said...

Ja jaa, pa si me spomnila na dve stvari: nobenga nikoli nisem vprašala, ali mu je všeč biti pošastka na mojem blogu. Na samo to, nikoli se nisem veselila, če je kdo dobil prav posebej grozno pošastko. Skratka, čisto zanič Master of the Monsters sem.

Drugič: pojma nimam, zakaj nekaterim objavi Gravatarje, drugim pa ne. Mogoče jih objavi samo lastnikom Wordpress-blogov, vendar nisem prepričana ... Meni bi tudi pasalo gledati čevlce in risbice, pa boste najbrž morali prijaviti še Wordpressov Gravatar (brez bloga) - ne vem.

Pošastke sem ukinila, ker jih zdaj ne morem gledati več, saj se po novem sprašujem, ali kdo misli, da se z njega norčujem in se zgražam, kako to, da tega nisem pomislila že prej. Take mam, pri svojih naprednih letih.

Lali said...
This comment has been removed by the author.
Evil said...

To je to ,..res preveč super !

Valerija said...

Prekrasno, zelo mi je všeč :)

Simon Durochefort said...

Ponudba ne-protokolskega posojila
Pomoč je najboljši način, da delite svojo večno ljubezen, to je tisto, kar me je potisnilo, da vam na voljo posojilo, ki se začne od 2.000 evrov do 10.000.000 evrov z zelo preprostimi pogoji. Prav tako sem naložbe in zasebna posojila vseh vrst. Kontaktirajte me za zadovoljstvo.

E-pošta: simondurochefort@gmail.com
WhatsApp: +33752366330

Makaraka said...

Vse dobro na novi poti! Vsekakor naj bo nov začetek dober!