Friday, April 5, 2013

TVOJA ŠALCE? NJEGOVE ŠALCE? ČIGAVE SO ZDAJ TE ŠALCE?



Lisičke moje zvite...če bi dala šalčko vsaki, ki ima rada Buldožerje (ja, pa jade!),
pa po pol šalčke še vsakemu ki obožuje rovokopače in bagre, bi ostala brez šalc.

Tehnika žrebalna je bila gneči na listi primerno sofisticirana: v boben smo vrgle 25 črk abecede,



najmlajša rokca v familiji je med njimi  izbrala črko G, potem smo pa od treh naslovov na G ecipecipecnile  tistega, ki se je začel z Gregor.

Ergo imamo danes enega srečnega Gregorja, čez par dni, bomo imele pa enega zakofeiniziranega Gregorja.

naj mu kava tekne.

PS
če sem komu pozabila odgovoriti na email, če bom komu odgovorila šele jutri, če sem komu ime napak zapisala, ga naslovila z gospodom, ko bi bil raje tovarišica...ne mi zameriti.  Več navdušenja ste pokazali, kot sem si predstavljala. Pa verjemite mi, da si znam marsikaj predstavljat.

Rada vas imam,
polona



11 comments:

Mateja said...

Čestitam tistemu na G! Me tolaži pogled na vaš veliki boben. Veliko enih žrebanj obeta. Ker za gin je pa ravno malo premajhen.

Pika said...

Čestitke Gregorju. Nč, bom pa kupla še kšno si!!

alcessa said...

Huj, olajšana. Sem se že bala, da me bo vsako jutro namesto dveh pomembnih pogledov s hladilnika pozdravilo ...več. Jao. Moj se še zdaj ne mora nehati smejati ob pogledu na dami in istočasno trepetati, ko se poskuša izogniti frojdovskim primerjavam med Kralico NeAmuzirano in Ženo Podočnjakasto - se mi zdi, da bo kar olajšan nad omejitvijo pasti, v katere se lahko verbalno zvali spričo svoje NeAmuzirane Ženkice Slovenske ...

Dragi Minister Gregor, uživaj :-)

VIXI said...

Z iskrenim nasmeškom skozi zobe čestitam ministru Gregorju.
Se bom morala zgleda tudi jaz privalit do Artiša, kaj pa čem , če me mati niso poimenovali Gilda ali pa Gertruda recimo.

alcessa said...

ERm ... Frišna?

Kako je pa Bedancu v resnici ime?

(HECAM se!)

yemamaya said...

Da ni Gregor Gvenda v resnici? Sem razocarana in prizadeta. Ker nisi golfala na volitvah, za kazen placas kavo iz navadnih bifejskih šalc. Z mlekom!! Sej bi zahtevala alkohol ampak tko vsaj noben ne more rect da nism mecen umetnika/ce.

Sonja said...

Noh ja.. kaj čmo zdej.. grem si kavo v tole tvojo original poslikano, ki jo imam doma, natočit. Pa pošteno si jo bom sladkala, da se potolažim :)

Lali said...

Srečni Gregor, čestitke!
"What's in a name? That which we call a rose by any other name would smell as sweet." William tokrat ni imel prav ;-)

matilda said...

začela sem na fbju in sedaj nadaljujem ... a si mene sploh vtaknila v boben Gmatilda!!!??? G. prosim, da dokažeš, da ne boš v šačcah imel gumbov, noter metal starih ćigumov ali pa deževnico v njih nabiral. Jaaaa, sem čsito rumenozelenobleda. Grem pod lučko se kujat in danes bom jedla z obeh frišnih krožnikov hkrati. G. čestitam (kaaaj pa čemeeeem) hgmmmnjhhhh ;)

PolonaP said...

volim, volim, volim vas drage žene

pa fante tudi

Avena said...

Ja nič kaj, čestitke Gregorju. Saj če sem čisto poštena, več kot toliko šalčk človek res, ampak res ne rabi. Tudi frišnih ;)
Pa če če sem še malo poštena, ene par sem jih še nakupila, pa vsakič me še kakšna premami..., tako da ja, Gregor, naj ti kava iz nartaboljših frišnih šalc res tekne. Meni vsekakor!