Wednesday, November 7, 2012

THE SAD AND TRAGIC STORY OF A LADY WITH A FEATHER BOA



Born in 1805, she was a perfect example of womanhood. She liked nothing more than to count her chickens and organize linen cabinet. She adored her husband and seek his advice on daily basis regarding all sort of questions: raising of poultry, proper ways of polishing silver, quantity of drink that a lady is allowed to gulp, proper dinner conversation topics and such. All in all she would make him a very happy man if it wasn't for a fatal corporal deformity that neither could overlook: She was cursed with rather thick ankles.
Ultimately it brought down their marriage.  Her husband found himself a mistress who disdained his advice, was allergic to chickens, had a butler to polish her silver and drank gin like a thirsty giraffe. But than again, her ankles were the thinnest in two county's.

In her old age she, the Lady with Boa, started a support group for women with thick ankles called: WTF (Women with Thick ankles Federation) If you wish to show here your support, you can "like" her by clicking HERE

Bila je popoln vzor ženstvenosti. Čas si je napolnila z vzrejo perutnine in zlaganjem posteljnine, rada je imela zgloncana tla in blesteča okna. Zavedala se je modrosti svojega moža in ga je redno prosila za nasvete pa naj je šlo za bivalne pogoje kokoši nesnic in čiščenje srebrnine, ali pa za delikatna moralna vprašanja. Naredila bi ga srečnega človeka, če je kruta usoda ne bi udarila z najhujšo telesnih deformacij: Imela je gležnje debele kot lubenica.
Tudi popolnejši moški tega ne bi zdržal in njun zakon je počasi propadel. Mož se je zatekel po uteho k ločenki ki ni poslušala njegovih modrih svetov in je bila alergična na piščance, zlaganje, posteljnino, gloncanje, tla, čistočo in okna, pa še na zob ga je rada in redno dala.
Je pa res, da je imela najtanjše gležnje na Kranjskem.

Na stara leta je dama z Boo ustanovila društvo za pomoč Ženam Prekletim Z Debelimi Gležnji in če ji želiš izraziti podporo jo lahko lajkaš s klikom na TALE link.

18 comments:

matilda said...

pa ni nikoli pomisila, da bi si dve boi okoli ramen ovila?

Anonymous said...

better: example of womanhood

PolonaP said...

lahko bi si boo ovila tudi okoli gležnjev, pa bi bili vsi njeni problemi rešeni.

Anonymus THX.

yemamaya said...

kdo je pa perfect example of skininess ki drži podobco u manikiranih krempeljčkih? brez pernatih plazilcev?
(i'm a nosy little bastard, ain't I?)

PolonaP said...

Žlahnica. Ma lepe nohte, a ne?

alcessa said...

Če bi imela še rogove in brke - instant identifikacija, da glava boli.

Hvala ti, da jih nima in jih tudi ne ... trenira. :-)

matilda said...

beh, J/J Doe deklaracija mi riše en velik upitnik nad mojo prelepo oblikovano lobanjo, da tankih gležnjev niti ne omenjam...od kdo si, kakšen je tvoj sosedski milje in kje so kraji, kjer so tolstogležnice povprečje.
gležnje se zmeraj zaj..e s pravim gležnjarskim stajlingom aka proporci.

Tildi Von Glezhenj, osebna gležnajrska stiliska s.p.

Yami, lovim niše kot molje:)

Mateja said...

Nisem vedla, da gre pri WTF za debele gležnje, se mi pa non stop dogaja. WTF mislim, gležnji pa tudi. Podbradek pa ne priznam.

yemamaya said...

tildi, rabm stajling za debele gležnje, fuzbalerske calfe in bajskasta kolena. can you magic that one?

matilda said...

z lahkoto Yemy, sem mislila, da je kaj resenga!

yemamaya said...

aja, pa rada bi kdaj nosila skinny kavbojke (scarry idea) in ne samo tiste zavesce s kerimi zagrnejo podnožje klavirjev? ken ju mejk it hepn? če ja, si DEFINITIVNO čarovnica in lahko svoj ciganski voz parkiraš zravn moje Mamayamama stojnice:)

matilda said...

skiniđinske so za žene do 29 let in 5 mesecev sem bila obveščena (tudi me čarovnice se izobražujemo in hodimo na seminarje in simpozije v tujino. tazadnji je bil v reziji in je bila tam tudi stilistka od Kardašijeve Kimovke in je rekla, da ji bo dala odpoved, ker ona take stranke pa ne bo imela, ki ji kvari renome) k skiniđinskam gre po novem samo gladka koža ki sama gor stoji in rožnata usteca brez vetikalnih mini gubic okoli zgornje ustnice, ne veljao botoksi in laboutinike in ne velja diamantni piling.
tako, da bomo čaranje začele z drugega zornega kota in miselnega vzorca.

matilda said...

aja, pa če ne veste kaj bi si namesto skiniđinska podarile ta vikend, novo zobno ščetko pa že imate in tudi mehčalec je že doma, predlagam mojo novo moram'meti in kuharco Il Polpo
http://www.amazon.co.uk/Polpo-Venetian-Cookbook-Russell-Norman/dp/1408816792#_

in, gospod ki v filmčku pripoveduje kako pa kaj ni dr. House temveč
http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2012/jun/17/polpo-russell-norman-interview

poleg tega da je fincena knjiga še izredno lepo zgleda, de jo boste položile na omarico, kjer že imate kozarec s školjkami in tisti kamen s Krka.

alcessa said...

O. Hm.
Matilda.
A skinidžinske s škornji čez kolena in puloverji do kolen (seveda istočasno) bi šle tudi pri, khm 40-em?

Tudi če imaš stegna za dve manjši afriški državi, kolena velikosti Bambijeve glavice in meča za orehe tret?

matilda said...

škornji čez kolena so dovoljeni, le ko greš na tematsko zabavo in je bil Adam Ant tvoj idol ali pa v soboto zvečer na zebrini koži Obuta Mačica (pa brez puloverja seveda), če te je Kancler Karel izbral za letošnjo muzo in jih nosiš pač službeno ter seveda absolutno ko muhariš v Jemnu.
Zdaj pa, seveda se da pomagat in si čez (že pač kupljene škornje) dokvačkaš pulover do podbradka bambijeve glave ampak pol skiniđinsk niti ne rabiš ampak so dovolj smučarsek tadolge gate (hja, ki verjetno stanejo kot skinice).
Tako, kot vidiš zmeraj solucijo najdem in stranke so prezadovoljne.

alcessa said...

A, OK. No smučarske ta dolge gate bi rabila že zdaj: ne vem, kako dolgo bom še zadržala zadevo, ker me razmetava od smeha. Saj si mislila: vodotesne, madame?

(ideja: vodotesne hlačke za, khm, zrele ženske, ki se veliiiiiko smejejo. že zdaj ti lahko obljubim strankarsko zvestobo)

PolonaP said...

Ohoho Salmon fishing!!

Mi to vadimo na dvorišču.
Sicer se pa našemu filmu reče
Krap Fishing in Little Village

matilda said...

vodotesne, kjer se voda po izpustitvi razleze v zgornjo nepropustno plast in psotane naravni izolator za trajanje dnevne karte v Budenšfucu. ponudili jih bomo (medve za Yemico naturlih) v različnih teksturah in z fešnbl vzorcih ter se bodo posledično lahko nosile brez zgornjih oblačil (npr. skiniđinska, flis trenikarskih gate, gozdarski kombinezon idrugo).
Fhrishna, ti jih dobiš kot goodija, za maširanje mimo sobotne tagmašne družbe in zraven lahko ližeš kornet.