Tuesday, November 13, 2012

DOM IN STIL




Tale Dom In Stil me je čisto sezul, ko sem ga prvič videla. Hude fotke, kjut vsebine, dobre ideje, linki, ki vedno delajo, brezplačna, a se lahko sploh nad čem pritožiš?
In od včeraj še zimska številka, ki jo lahko preberete TUKAJ.
tam nekje na sredini je pa še free downloadable screen saver narisan z mojo frišno rokco.
Hvala vam drage DomInStil punce. Uživala sem na polno.
I am fascinated by Dom In Stil (home & style) e-magazine. The photography is beautiful, their craft ideas are inspiring, they recipes are...are..well not for me, as I just started the threehundredandfifth  diet of my life, but I still love to salivate over them.

You can read it here, for free, and somewhere in its middle is hidden a free downloadable Christmas screen saver, drawn by my hand.
Thank you, dearest DomInStil ladies, I love everything Christmas and I loved, LOVED drawing it.


5 comments:

yemamaya said...

bjutiful! spet en freebee. vesela. vsaj nekaj lepega si lahko človek takole privošči....
ker drugega si itak ne da več.
pa lahko človek takole dela kar rad dela in od tega celo živi? ker (bemuboga) men ne rata. ampak mogoče je samo tak dan....taman za Njete. sem pa vesela, da vsaj kdo lahko.

PolonaP said...

Če sprašuješ mene:

čista bogatija. Ne vem kam z gnarjem.

Bom pa v naslednjem življenju računovodkinja, avtomehanik ali krizni menedžer.

yemamaya said...

prima, tud v neslednjem lajfu bova torej hengale. ker v naslednjem lajfu bom jest slovenski politik. nobenih šol, lajf ko bubica, roko skoz v žaklu, pa rilc pr koritu. kaj čes lepšiga., bom pa rabla avtomehanika, računovodkinjo in kriznega manažerja.

matilda said...

jest bom pa žena od politika-, kriznega maneđerja-nogometaša v razvitem delu evrope, vse v enem li pa od obame žena (ker pol bom lahko imela 1000 kardigačkov in brošk) sam mal prej bom mogla v to vlagat pa kredit za tafino fakulteto vzet (govorim o mrs. president, ne o ženi kriznega)tako nekje od 5 leta dalje, ne pa da sem okol hodila, pa v japanke vlagala in na internetu klikala in zbirala dizajinstil strani.

je pares, sa sem od zmeraj "zravven" delala tudi to kar me neizmerno veseli, včasih so me tudi plačali (v bistvu bi pa delala tudi zastonj).
Ni ga čez mentalno zdravje!

yemamaya said...

jaz bi tudi. mam pa tud cel kup izgovorov, zakaj to ni mogoče....