Friday, September 28, 2012

RISANJE ITAK NI RESEN BIZNIS




Pravi Vesna: " Ej, enkrat boš pa meni tudi narisala header za blog, ane?"

Sem zašepetala: " A si pri pameti!! Ni govora! Veš koliko je to dela! Pa rojstni dan imaš šele čez pol leta! Jaz moram vsako minuto svojega življenja zaračunat. Misli na moje uboge nepreskrbljene otroke! Pa psa moram futrat! Pa BookDepository addiction moram vzdrževati! Pa kdo bo šope gnarja v H&M nosil, če bom svoj čas zapravljala za zastonjsko risanje!
HEADERJEV!
PRIJATELJICAM!
OVBE! OVBE! NESREČNICA!!!"

Iz zgoraj navedenih razlogov nikoli ne zapravljam časa vnemar. Zato sem samo osem ur porabila, da sem si narisala sexi nov avatar.

Three steps to as close as I can get to perfection



In ker sem prebila včeraj dve uri v H&M in nisem našla ničesar, za kar bi jim želela pustiti šop denarja, sem narisala avatarja še Vesni.

Potem sem še psa poslala spat brez večerje in sem ji narisala še Header.


 In vam odkritosrčno zagotovim, da tega nisem storila, ker bi rada risala, ali pa recimo, ker imam Vesno rada, ampak ker pričakujem, da se mi  bo povrnilo pri otrocih! (saj veste, superiorna karma pa take stvari)


11 comments:

yemamaya said...

matr sta obe nobl und stališ.
karma ti je zagotovljena. čeprov............
...
pa čeprov.....
....
pa *snigger sniger*
....
...
....
moja Crooked Lady poseka VSE!
*widest grin EVER!!!*

Njah njah njah!!!!!

PolonaP said...

Ti moja najlepša Crooked Lady, veš nekaj mi gre fino od rok risanje zadnje dni. Sem precej srečna.
Objem.

PolonaP said...

čeprav, ko sem šla včeraj z deco gledat BRAVE risanko mi ni bilo nič jasno. (smo jokale kot dež)

Jaz na taki risanki tudi oblačkov v ozadju ne bi znala risat. Uboga mala pocarka.

alcessa said...

:-)

(Yemi je res najlepša v deželi Nepocarski tej, ampak: avatarčka sta vseeno vpadljivo zanimiva)

Uradno izjavljam, da sem danes uboga mala Tipkarca. Najbrž zato, ker se mi rogovi od sklonjene glave zatikajo med tipke. Sovražim jesen. In garanje. In dejstvo, da sem naložila musko k 50 odtenkom sivine, pa še nisem mela časa poslušati. Meh.

yemamaya said...

to da ti gre dobro od rok je jako evidentno. če kdo dvomi vate si to itak samo ti. mi itak tlele pri imaginarnih e-vratih že dve leti s čakamo s sprintanimi slikamo in svinčnikom da se nam bo Il Diva podpisala na sliko/čelo/gips/vikler (po želji vstavi)

kaj naj bom pa jaz Uboga Mala? Em? Uboga mala Jaz? Nah, too used.Uboga mala Šlogarca s takim magastičnim avatarjem na morm bit, k mi noben ne bi verjel. AAAA jo že mam. Bom Crooked Lady, ampak INKOGNITO bom pa Uboga mala Francka z Vozom.

PolonaP said...

Jaz imam veze Na Klancu, pa ti lahko priredim tek za vozom

alcessa said...

In moji viklerji so premajhni, da bi se Frišna podpisala nanje.

VIVI said...

Sm si zelo všeč. Malce žalostna, a kdo pa je dons še vidt vesel. A, ja, jz, ko bom služla gore denarja. Frišna novga avatarja bom rabla, sj takrat ne boš več hodla v HM, HM bo pršl k teb, pa boš mela več cajta.

matilda said...

Vivini uhanceljni so mi nadvse všeč in vidim, da te vidi kot eno southern belle iz secesijske vojne...tako, ki se je odločla, da ji tisti jenkiji že nauo žiulene zagrenil... te kar vidim kako si iz tanarboljšega prta narediš koktejl blekco za prjateljčin rojstni dan, iz raztrganih vreč za kafe narediš kuhinske krpe, ki jih pol še mama od Primičeve okranclja ter iz treh bambusovih razrahljanih vrtnih naslonjačev spleteš en kanape za buduar, ki si ga uredila v razsutem razstlinjaku.
Pihhh, classe non e aqua!

yemamaya said...

amapak bolj ko ju gledam, bolj se mi zdi da mi frišen avatar govori 'VEM kake prljave misli ti hodijo po glavi, ampak nalašč ne bom rekla na glas, da se boš še mal tenstala v lastne soku', Vivijin pa pravi 'ajooooj dete drago, kaj naj s tabo? pa pa tebi še Bohk s celo čredo angelcev ne more več pomagat...'

emmm..... oba pogleda poznam tud v živo, mogoč sta mi zato tko znana....?

yemamaya said...

čeprav vivijin bi si lahko mislil tudi 'eeeemmmm..... vijoličaste pajkice in leoparji steznik? za na zagovor diplome iz telologije?....ehhh provincialci....'
tud poznan pogled, samo brez pajkic in leopardov...