Friday, September 21, 2012

KAM PO GUMO?



Morebiti ve kdo od vas kje lahko kupim gumo za linorez?
Ker imam rada svoje prste bi trdi linolej pustila pri miru, gume bi se pa z veseljem lotila.

BLOC DE GOMME À GRAVER
Moji najljubši (in najbolje založeni ) trgovini Art pri Križankah in Prometej na Kersnikovi sta me napotili do Mladega tehnika, kjer gume nimajo  in Štampiljk Sitar , kjer so izredno prijazni in so me povabili, da grem en kos gume k njim pogledat, če mi bo kul. V Obiju in Bauhausu sem pa že iskala, vendar sem našla, ob obilni pomoči nezainteresiranih prodajalcev, samo talne obloge.

Ima še kdo kakšno idejo kam?
Že v naprej zelo hvaležna.

10 comments:

K said...

Lahko si npr. omisliš kratek skokec v London, meni jo je svak prinesel od tam. V nasprotnem primeru priporočam spletno nakupovanje. Iščeš speedball stamp carving kit (in seveda spletno trgovino na co.uk naslovu).

yemamaya said...

al pa kej luštnga vrezljaš v tapison. volnen seveda, sej smo vendar eko obarvani.

PolonaP said...

K, hvala ti!!!

draga Yemi, seveda se tudi tebi zahvaljujemo za doprinos. Takoj ko bom kaj vrezljala v tapison, dobiš izdelek, tapison, pa še .... OPA!!!
TI IMAŠ PA AVATARJA!!!

yemamaya said...
This comment has been removed by the author.
yemamaya said...

možgani se opravičujejo za neumestne in neduhovite pripombe, izvedene na avtopilotu... so že vložili prošnjo za ločitev od ostanka mene. ne da bi ostanek opazil kako razliko med prej in pol.... moderni zakoni pač...
avatar je pa popolnoma ovčji. ker se ne znam narisat sofisticirane kt Coco, stajliš kt Audrey in Jackie, pametne kt Marie Curie in lepe kt hitchkokove bionde (neposrane od Ptičev in brez Vrtoglavice) bojo tud ovce morale bit dovolj.

PolonaP said...

ha, sem pa mislila, da te je panika kako bomo na Frišnem izdelali tvoj avatar.

Mene bi tudi skrbelo.
Skica je peklenska.

In ko boš začela komentirati z "LOL" in "LAJKAM" in "LUŠTKAN", bom Frišno zaprla in začela pisati blog z naslovom: "moje življenje in moja duhovnost"

yemamaya said...

ROFLOL *evil snigger* Zadnje čase se zelo ukvarjam z duhovnostjo.....

aja. mam še enga generičnega:
"Vsega so krivi kumunajzerji-belčki-ta črni-ta beli-ta rdeči-ta roza-ta mavrični (vstavi po želji).... vse je treba pred zid!" te vrste komentarji so blaaazn popularni zadne cajte.

la. said...

ko sva šla z dragim večkrat jest v turško restavracijo v ljubljani - sva opazila, da je zraven ena firma, kjer delajo izdelke iz gume. morda mogoče bi kaj takega dobila tam.

http://www.klander.si/o_podjetju.htm

lp, la.

Rina said...

OJ!

V knjigarni vprašaj za ADIGRAF, je boj mehak in ga uporabljajo v nekteih šolah namesto trdega linoleja.

Upam, da pomaga.

Lep dan.

PolonaP said...

La, hvala.
Rina, ZELO hvala. Če bo ok, bom sporočila.