Wednesday, September 26, 2012

CROOKED LADY



"Crooked" by PolonaP for Illustration Friday



pa še tole,


Yemin avatar by PolonaP


26 comments:

yemamaya said...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yemamaya said...

to sm JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yemamaya said...

TILDI!!!!!!!!!!!!!!!
LEJ TO!!!!!!!!!!!!
in ISTO verižco mam!
a da mi je imati takvu kosu....

PolonaP said...

JASNO, da si to ti. Pri nas nikoli ne kiksnemo.

matilda said...

B-O-Ž-A-N-S-K-A siiiiiiiiiiiiii!

matilda said...

in glede kose, tudi Diana Ross v resnici nima Diana Ross las!

Eeeejjjjj, ne morem se te nagledat:D

alcessa said...

Oh. Zdaj mi je pa kar malce nerodno ... A sem v preteklosti kdaj kiksnila s kakšnim komentarjem? Tale vsevedni pogled me FUL spravlja v zadrego. Pa misel na število navijalk, ki jih ti daš v lase .. ups. Ojoj. Erm.

yemamaya said...

TADAAAAA!!!!
KOMI sm čakala da se spravjo mi vn iz pisaren! A NISM krasna s temle avatarjem?

yemamaya said...

ane Loska? VSE ta prave šlogarse majo viklerje u glavi ko šlogajo- ojača vesoljske vibracije in sevanje in to. To je SKOR tko kt če bi z alufolijo na glavi hodila okrog

alcessa said...

Hu, Yemi me ne vidi. Pfff, olajšanje.

Še večje olajšanje: jaz ne vidim alu folije na njeni glavi (na avatarju)

Hu

(aja, krasen je, seveda)

alcessa said...

Ah, a zdaj pa kar naenkrat maš oči? Brrrrr

yemamaya said...

Evo TAKOJ sm si naštimala še psihadelično ozadje na blogiću in zdej se počutm ko da mam Mardi Gras u New Orleansu. YEEEEHAAA! grem kuhat gumbo in šlogat iz morskih rakcov.

yemamaya said...

In zdaj, ko se je navdušenje spustilo iz 100 na 98 točk:
HVALA LJUBA FRIŠNA!!!!
zdej sm ti ziher dolžna 3 plače pa vikend pa Detecovo levo nogo? ( po meri izdela horoskon sledi,jasno. sam da se Vremena Kranjcem zjasnijo, pa bom uprla očke proti antaresu....)

matilda said...

MAMAYamy!

Tko se bo imenoval brodet iz rakcev in burbona, ki ga bova tržili (dvojina je pomemben detajl pri avtorskih pravicah, pogodbah in ostalih zlo pomembnih papirjih)kjer bova zaznali tržno nišo aka potebo po njemu. Za Sladko Istro je prepozno, Božični sejem v prestolnici bo taman, en felten Selby šotor pred Šuštarskim, dve šokozni lanterni, Madam Yamy in priložnostni rešo z brodetom. Pol pa frc v Hurgado 2. januarja! Evo, to je moj mikro poslovni plan.

yemamaya said...

Tildika moja, ni slabo, ni slabo, sam opazka da morva mal take vanilijeve pa burbonske slaščice še nekam ukomponirat, ker lahko da pride u hurgadi do revolucije, potem bova morala pa na maledive obrnt, k so dražji, ampak človek mora bit na vse pripravljen, zato torej....pa še Frišna bo hotla avtorske, in jo bo po novem letu spet kkšna dijetna pičla in se ne bo dala u burbonski vaniliji poplačat in jo bova sevede z veseljem s sabo vzele lemurje in kokose gledat.

yemamaya said...

.....MAMAYamy....
LOVE it! to je brend history in making!!!!

matilda said...

nope, nope, nope, Frišna bo šla z nama čist po ljubavni zvezi...avotrske so že prohujale sa vihrom, ker je jasno in klir, da je tale avatar in plakat (!) pjur darilo, poklon, gift (po japonsk ne vem kako se reče, bom pa zrihtala tut to).
Frišna, n'benga kufra ne rabiš razen ene male weekender torbe, dvoje bikink, en pareo, balzam z akodre in čador (če bo muslimanskim bratom do januarja rejtng porastu), če ne pa zvrc na Maldivose ampak tam računaj na studio in pašto s tuno, kuham jaz, ki iz tune naredim mirakul!

PolonaP said...

Ok. fino. Se grem podepilirat.

Darja said...

Sam res no! Tok nabritih komentatork na kupu. Do solz, punce. Do solz. Tole z ofcami me je sezul.

yemamaya said...

Draga Darja, koko to misleš 'nabrite'? Vsaj zase in za Tildiko, (pa tud Losko mam na sumu, čeprav zgleda da neče ptičev jet gledat na Hurgado) lahko izrecno zatrdim da sva strogo strokovne in profesionalne in se nikol ne smejeva kakdar tipkava, ker je vse v kontekstu izdelave poslovnih planov in načrtovanja za bodočnost.'nabritosti' torej ni niti za naprstnik,'Obritosti' očitno samo tolk kolker je ljuba Frišna podepilirana (kakšno depilacijo pa maš, ljuba Frišna, de ti bo do januarja zdržala? pr men bi to sam s kolofonijo delal, tko ku pr prascih zaklanih?!?!) tko da je vsaka insinuacija na neresnost čisto natolcevanje in bo kot taka obravnavana na požarreportu. skupaj z ovcami. lahko podepiliranimi!

alcessa said...

Tako tudi recimo vsi vemo, da Ofce uporabljajo viklerje, kar je zelo resna zadeva.

Ptiče pa bi šla gledat kak drug dan ... Danes sem prespala budilko in ko je moj bio kmet pozvonil, sem si na hitro oblekla šlafrok in odprla vrata - predvidevam, da ni opazil, da pri nas spimo goli, vendar ga je moral pogled na mojo posteljno frizuro kar fajn šokirati ...[OK, odklonila prevajanje za znano nemško mesno podjetje, gremo naprej. Ptiči.] ]No, pozneje sem na hitro preverila v ogledalu in zagledala Ptiča Neprespanega. In tega vidim že cel dan, najbrž lazi za mano...

yemamaya said...

Ptiči so prov nemarne zadeve.Zasledujejo ku strela.Lih toko koker ofce z viklerji. Banda. (BTW:Tole z golim spanjem je bil podatek preveč, si grem očke oprat z teranovim likerjem.:) )

alcessa said...

Spim. Gola.

Evo, bom vsaj tebi nardila dobro delo (ne mi rečt, da gre teranček v učke, halo. Okrog učk ja, to se vidi na sliki, zdaj pa čopič z likerčkom naj samo še pod nos zdrsne, pa bo TAM. Kjer upam, da ni muh?)

yemamaya said...

ČIST sm falila.*embarassed snigger* VSE sm si v usta nalila, si moreš mislit... kakšna nerodnost! *kof kof*

Darja said...

o jebela. zdej sem ga pa nasankala. požara mi boste nakopale?

kaj čem nardit, da se ponižno s pepelom posujem.

tud jz se nikol ne smejem kadar tipkam. mi na kraj pameti ne pade. o, ne. to pa ne.

alcessa said...

Ne, ne požara - teranov liker mislim da je bila opcija. Pa ne v oči, pod nos!

Pa previdna bodi, zadeva kemično privlačno reagira z ustno votlino ...