Tuesday, June 19, 2012

SECRET OBSESSION

za illustration friday

8 comments:

matilda said...

tako, zdaj imam spet mojega misterja v naročju in le onmi dovoljuje (ah master), da komentiram... vsi tvoji intelektualni prjatli garant sanjajo o podplatih podružnega mesarja in pazdušju okrajen krčmarice, ampak n+bne, prav n'ben se ne upa direkt mutit Mr.Batmana. Ahhhh, klečim...čeprav mene še zmeraj mika Mr. Rip Kirbey, ki ziher, ma ziher ni tak đentelman kot Uhec.

PolonaP said...

Tildi, mon choux, spet ti komentarji delajo!!!!!!!
JIJPI

Janet Dibbydabby.com.au said...

Mmm batman is built nicely :) Nice take on the theme

matilda said...

hmmmnja, malce si poniknila in ziher likaš kopalke in brisače za odhod na Lepu Našu/Milu Istru/Helenske otoke/Lastni vrt z Ribnikom in ker je to čas , da si ženska uredi nohte na nogah in tudi kaj prebere ti povem kaj sem danes uplenila: Traveling with Pomegranates by Sue Monk Kidd & Ann Kidd Taylor...pojma nimam kaj-in-kako ampak ključne besede, kot so Skrivno življenje čebel, Granatno jabolko, potovanje mame in tamale po svetih krajih Grčije, Turčije in Francije .. meni je to bilo dnaes v tej sopari čisto dovolj, da jo upecam.
Aja pa Izabelca Allende ima nov roman (a la Hiša duhov) pa še kej...bom pogledala v košaro

PolonaP said...

Jay mislim, da imam iste cevlje kot ti, Matilda.
*Samo da so moji HM in niso vredni piskavega grosa, ker v njih ne morem hodit(sem pa brkha ko v njih stojim)*

V ponedeljek sem domov iz vakanc, pa se beremo.

PIP

P

matilda said...

ah, sej sem vedla, da se valjaš pa lepinaši (ufficielno 13 najneprijazneši turistom deželci...ampak kaj Ameri vedo o naši mladosti, Idolima, Danieli, Ledu i giricama)
Moji so od ingliš Dune (kje jih pa v resnici skupaj lepijo pa bi morda vedel Mat Demon ali pa Krujzov Tomica) in so strašno fletni, ker je peta polna in črna in zgledajo elegantiš+dodana vrednost , podarila mi jih je moja edina in nadljuba nesestra.
ajde, uživaj!

matilda said...

mam en tak superduper filing,da je Frishna na turneji z Batmanom.

yemamaya said...

mam jest tud tak filing. ampak konc koncev, tud moje možgane sem poslala v kolonijo, naj se naužijejo svežega zraka in svobode in se imajo fino medtem ko sem jaz v službi. takle mamo, ne?