Thursday, January 26, 2012

ČE OBSTAJA ENAKA MOŽNOST DA ME ZADANE STRELA ALI ZADENEM NA LOTU, BI POTEM, PROSIM, RAJE ZADELA NA LOTU








25 comments:

Anonymous said...

Pri taki meri okusa, kot si ga nakazovala z modnim zakonikom, si nikoli ne bi mislila, da tvoje srce hrepeni po uggicah :)

yemamaya said...

Ljuba Frišna. Same pametne investicije, morm rečt. Ti prov privoščim, ker vidim da imaš dobro in zvito premišljeno, kam boš investirala.
Ne pa tko kt eni, k hočmo vikendico na Pagu pa penzjon.

yemamaya said...

Sicer pa, z MOJO srečo...
bi zadela na lotu, potem bi me pa TAKOJ zatem (najbrž še stoječ pred blagajno) zadela strela.
Pih! jeftin štos....

matilda said...

Pih, ti pa nikakor ne znaš vložiti v eno res prefinjeno garderobo, da boš res Ngdo morajo imeti personalizirane Ugice diamantke na vsaki resici...ah nisi ti za pare, nikad nečeš da stigneš Irine, Parajovskeje, ki je nartaboljša prjatlca Kimice Kardašijanove.
Seveda pa boš to popravila in nadomestila, ker boš mene zaposlila kot osebno stilistko Alyana in bratje d.o.o.
Počasi bova prišli tudi do resničnostnega šova in kolekcije najlonkih nohtov z slovansko ikonografijo. Tvoje znanje, ki ga nabiraš v SAMU pa te bo pripeljalo tudi do Ophre, ampak najprej bova pametno vložili (dvojina!) v stilsko preobrazbo, ki se šika, ne pa kar neka kokršik sobotna ljubljanska mama.

Yammy, vikendica na Pagu, nekako sem že pregledoval abrošurce Bore Bore?!!

matilda said...

Izkorstite bonus od 31.1. do 6.februarja na storitvi personalzirano motiviranje.
V primeru Žlahtne Frišne bo naša VIP stranka prisiljena 15 minut strmet v podobo Ivane Trump. Za zvočno varianto je zaželeno darovanje 500 eur.

PolonaP said...

Na nohte bova dali tiskati Božjepotno Marijo - ker se meni te trikotne kompozicije tako dopadejo -z vgrajenimi svarovski kamenci.
Se bom svetla do Paga.

(Na Pagu bom eni bogi revi, kupila vikendico. Se je s'rota leta ukvarjala s horoskopi, ampak števil si pa še za bednega LOTKA ni znala napovedat. Tc, tc, tc)

yemamaya said...

Drage moje, jest bi kokr ena šlogarca ZLAHKA napovedala številke, pa mi je to etično zabranjeno, ker bi neravnovesje v kozmičnih silah v TRENUTKU povzročilo da propade celotna svetovna ekonomija. In mi poj jasn tud zgoditek na lotu ne bo pomagal.(zadnjič sem v 2008 enmu našlogala za šestico, pa glej kam so šle borze). Poleg tega je pa v zvezdah SILNO težko brat, če se ti pred očmi vse šajna od Svarovskih v obliki Matere in uggic z ukrajinsko zlato štikarijo. Bom pa vikendico z lahkim srcem sprejela (pa nikarte ne spreglej zgoraj omenjene mesečne rente) in tam naprej strokovno u zvezde gledala in pila tebi v zdravje. Namreč: stalno 'pošiljam kozmično energijo v nanosfero, kjer se stikajo kvantne strune, ki določajo konstelacijo koincidenc' (what? WHAT?) za tvoj Loto zgoditak.

yemamaya said...

Tildi. Jest bi že bora bora, pa bi jih morala skor kupit in naselit s slovencli, ko pa ne parlam po francosko. In potem bi bil meeeeečken vtis pokvarjen, če bi me na plaži namesto 'Vule vu en Sex-on -ze-bič' povprašal 'Ejga, auš eno kajnsko al uš enga ta karatkiga raj ke pu grlu pahnla?'

matilda said...

Yammi mon cherie, tok znam francosk, da bova škampe zobali in jih z šampanjčkom zalivali et apres en par koktejlčkov čist komot poskrkali. Tistemu narodu, ki ima za premiera Franceljna, ki je pogorel na volitvah, pa bo z ustavo prepovedan tako obisk, kot preleti.

Unknown said...

yemamaya kaj pa či bi men našlogala eno šestico, še boljš 6+1 ker nujno potrebujem nov avto na elektriko, da se ne bom več na drag bencin vozila naokrog.
Pobožne želje :D

PolonaP said...

Krasja, v vrsto.

Jaz rabim Uggice.
In pelc.
in IPod z oblekco iz krokodiljega krzna

da ne omenjam za kakšne procente me šlogarca stiska

Unknown said...

Frišna, takoj za tabo sem jaz! Da se ne bi slučajno še kdo v vrsto vrival :D

yemamaya said...

Glej glej lisice, in zraven jim je čisto vseeno, če svet pade direkt u recesijo, samo da so uggice in električni avto..... Tc tc tc. Karma gre pa u maloro. Za tak se bosta v naslednjih življenjih reinkarnirali kot Karel Erjavec in Jovanka Broz. Za kazen.

Tildi, vulevu flaj tu eksotik bič avek mua? Me, a boš morala bit zadovoljna z mojitotom komon moj translateur!(evropska skupnost v vsako slovensko vas!)

matilda said...

me ui mon ami, avek tua e avek mohito (un, du, thrua etc) že sui bian! me bova vsaj delovale v prid naroda (boroborškega) ne pa sam zase, k nekater!
un gro bisu!

Unknown said...

Samo eno malenkost ste pozabile ;)
Je treba "loteri tikit" vplačat :D
Ker sem dobila sm štirico in ker vem, da mi bo v tem krogu sreča zaradi vaše vesoljne dobre karme, šloganja,... in ker če so ti drugi vsaj malo fouš...bo sedmica ziher padla.

matilda said...

ah, kaj bi za lisitek zapravljala, važno, da kej dobim

PolonaP said...

To z kupiti Le Ticket de Loterie je TRES zvito! Bom danes, če ne bo gužve.

Me pa zdaj skrbi, kaj če se zaradi sebičnih želja reinkarniram kot... kot...Virant?

morebiti bom pa raje pozabila srečko kupit. Better safe than sorry

yemamaya said...

oufh. potem ti vsi demanti pa uggice tega sveta ne pomagajo.... mogoč je res boljš 'pozabt' na ticket....

matilda said...

Virant!!!! Aaaaaaahgggggggrrrr, hodim vzvratno, takoj odkrevljam v vrt po dve suhi vejici, da ju prekrižam, mažem se za uhecom s česnom prežlahtnim in psu zatiskam uheljna nedolžna:x

Mateja said...

Hahahahahaaa, holy cow, zihr sem od krohotanja shujašala cirka 5,75 kil. A pol pravte, da morš obvezno tkole zgledat, če maš pet miljonov?
Pol pa še neki une boščke od Kruelovga Janezka omenjate pa s karmo strašite... zdej pa res ne vem, kuko nej guspe, ki tuki našloga dnar naročim?
Guspa Šlogarca, a lohk sam dnar, pliz zrihtate? Ene pet kil bo dost. Hvala.

yemamaya said...

drek.
ni sedmičke.
pa glih ta vikend je mogl bit oblačn, da se zvezde niso vidle. mislim, da bom nehala šlogat in začela z novim, poživljajočim, zanimivim pokilcem. oklevam med analitikom za sušenje barve v JUBu in inšpektorjem za število vozlov v enobarvnih tepihih.

PolonaP said...

DREK!
ni niti trojičke.

matilda said...

kaj pol nismo zmagali al kaj?
grem spat naprej in ko bom vstala ti lahko (Frišnica) nalimam kristalčke na vsako od 785 resic posebej...tudi to je ene vrste loterija, da maš take pr'jatlce

Miha said...

Fu, sem olajšan. Frišna s kristalčki/krznom/krokodili vsepovsod bi me kar precej prestrašila in to, še preden sploh pridemo do Ugic. Reinkarnacija kot Drnovšek ti je sedaj zagotovljena, tvoji obiskovalci pa lahko ostanemo Žleht ...

yemamaya said...

ko je bilo opaženo: karma je rešena (dans se pa vidi, ja, ko je jasno...beh...) in vsi se bomo rodili lepi im krasni in bogati in pametni in duhoviti in karizmatični in.... do takrat pa delat, raja.