Wednesday, October 19, 2011

E-POŠTA

Vsi tisti, ki ste mi pošiljali ljubezenska pisma in naročila za slike in škatle na frisnonovojutro@siol.net, pa vam nisem odgovorila in ste bili že prepričani da od preobilja ljubezni denarja in prevzetnosti vsa utrujena ležim na Bora Bori ste imate samo delno prav.

Si ŽELIM ležati na Bora Bori polna ljubezni denarja in prevzetnosti (in po možnosti s svetlečimi lasmi in trdimi nohti), ampak v resnici sedim doma za računalnikom in se trapasto sprašujem, kako da nisem ugotovila da mi dotični epoštni naslov (frisnonovojutro@siol.net) že lep, lep ,lep čas ne dela.

Če bi mi radi poslali besede ljubezni, ali pa naročili poslikavo garaže, mi zaenkrat, ali pa še enkrat, prosim, pišite na tale naslov polona.pacnik@feston.si

7 comments:

matilda said...

ne samo, da si Šervudski gozd prepustila samoupravljanju, še naslov dvorca si prepustila črni luknji...Polona, Polona, a boš kandidirala na volitvah, ker bazo imaš pa še močno....

PolonaP said...

...a da najamemo Ariha, pa da pod geslom "FRIŠNO DELA" končno osvojimo državo?

Brp. Ne morem ta mesec. Moram kraljevo srno do konca odret pa v sol dat. Pa kurišče zgloncat.

matilda said...

n'benga najemat ker so svi švaleri za njihov honorar nam (bazi) lahko privoščiš en after Havaji Parti na vrtu gasilskega doma v Spodnji Drečavi ob Bistrci ... in ker smo čisto indoktrinirani bomo dežničke in kokos prinesli s seboj.

matilda said...

danes mi je nesestra pokazala eno frišno knjigo in sem pomislila, da tole pa mora Tafrišna videt:
AGAIN, Emily Gravett (sem zavohala tvoj duh:D)

PolonaP said...

...ta Emily, njena knjiga o Psih me je čist razbila...
moram pošpegati v to AGAIN

Marko said...

Ja ma res ,.. še malo bo kandidatura.

paintball said...

A res uživaš na bora bora?