Friday, September 9, 2011

SPOŠTOVANA GA. AVTORICA in SPOŠTOVANE GOSPE IN GOSPODJE ZALOŽNIKI,

v torek tega meseca, sem ob 17h uri opravila nakup Vaše knjige.






Rada bi vas opozorila da naslovnica le-te daje lažne informacije: fotografija od daleč namiguje na "From Here To Eternity", besedi TROUBLE in PARADISE povzročata močne konotacije Miltonove Paradise Lost, na naslovnici pa, povsem brezpredmetno, uporabljate besedne zveze"New York Times bestselling author".Do 32 strani Vaše knjige, kar je največ kar sem lahko pretrpela, je nedvoumno da je vaša junakinja vredna vsega prezira saj je nič manj kot 43krat omenjeno, kako ji , in tukaj dobesedno navajam, "je otekel jezik v družbi privlačnega moškega", vaš "privlačni moški" pa je prvoklasni moron, ki ga je glavna junakinja omrežila ker se je, spet dobesedno navajam :" polila s čajem po razkošnem oprsju, pozabila obleči spodnjice in ga pri tem gledala "z velikimi golobjimi očmi polnimi nedolžnosti". Uhhh-oh! (da uporabim vzklik, ki se je, mimogrede, v Vaši knjigi do strani 32 pojavil nič manj kot 7krat!)




Zaradi vsega navedenega vas lepo prosim, da mi v povrnete stroška nakupa (6,12 eur račun je priložen) in mi v zaprti kuverti pošljete uradno opravičilo za izgubljen čas. Knjigo vam vračam na vaše stroške.






S spoštovanjem,



ga. Frišna

7 comments:

alcessa said...

Al pa če jo za težke dnarce prodaš naprej? Kim Kardašijan bo zagotovo všeč? (če zna brati, seveda)

matilda said...

Kim bi iz nje naredila torbico.
FrišnaMati, sem prepričana, da imaš dnevne minutke sparcelirane v minuto ampak drugič se odloči za krako vertikalno branje dveh strani z preskokom vmesne. Za 6 in bakšiš ojrčkov lahko pogostiš vso družino v Mkdonaldsu in s tem poskrbiš, da imate vsi vnos raznovrstnih konzervansov in tako okrepite imunski sistem.

alcessa said...

Ah ja, Frišna, če zdaj rabiš kakšno možgansko vodico, mogoče pa tele še nisi probala? Pa kar Spoštovanim gospem in gospodom založnikom jo zaračunaj, dolžni so ti namreč plačati tudi nadomestno knjigo ...

yemamaya said...

U pol je pa glih zame.... trenutno imam 2 možganiski celici (ostale so na bolniški,dopustu, službenem potovanju, kaj jaz vem kje) in tisti dve uravnavata vitalne funkcije. čeprav bi znal pri 'golobjih očeh' in 'širokih prsih' štrajkati moj želodec... tu pa nimam vpliva. Mogoče bo vseeno boljše, če še naprej nadvse produktivno strmim skozi okno v čaklnici pri zobarju.....

PolonaP said...

oh, Matilda ima nove čevlje!

...komentarji mi ne pridejo na e-mail. Kakšna ideja kaj mi je narediti?

matilda said...

nimam pojma, ziher en knof si odklikala, da odfrčijo---poišči knof

matilda said...

Peep sandalci so s"tari" ampak v bistvu novi, ker sem jih prvič sprehodila to poletje, kot ena ritasta, Rita:) Zažigajo.