Friday, September 30, 2011

PO PRAVLJIČNIH ŠE BOLJ PRAVLJIČNI

Po seriji tehle lepih otrok, še pravljična sestra in brat. (vem, da sem patetično navezana na svoje delo, ampak pri teh dveh čednih bitjih se RES vidi, da ju čakajo vznemirljive dogodivščine in junaško življenje).





Oba portreta sta narejena po fotografijah, otrok nisem nikoli videla., mi je pa njun stric, naročnik portretov, zagotovil, da sta si podobna. Ta-pravljično-resničnie portrete, še zmeraj cenim na 100eur +ddv na portret, ta-pravljično-pravljične, pri katerih otročke spremenim v kraljeviče in kraljične, ( in pirate in telebajske in zajčke in mucke in vile in princeske ) pa po 160eur+ddv, kar je v resnici en kup enga gnarja. (ampak še zmer precej manj kot nove feltne za volvota, samosprehajalni sesalec v sladoledni barvi ali pa vsebina zelo majhne vrečke iz prvega nadstropja Ljubljanskega Emporiuma)

...tako da, če imate otroke s pravljičnim potencialom, ali pa ekscentričnega strica, dajte mi pisati na polona.pacnik@feston.si, pa si izmenjamo telefonske in se zmenimo o temi in fotkah in take stvari.








In spomnite name vašo sodelavko, ko bo razmišljala kaj možu podariti za 50letnico

4 comments:

Marko said...

Če najdem koga bom sporočil. Izgleda mi zelo zanimivo. .

matilda said...

uh, jaz pa bi si s takim naročilo ziher nakopala nevabljenje na rojstno dnevne zabave, ker že kar vidim prelevitve, katere bi naročila...

yemamaya said...

LOL, Tildi. Yah, tkole če pomislm bi tud jest našla koga, ki bi bil primeren za Telebajska. Al pa Telepujska. Pa tudi kaka krastača in kaj podobnega bi se našlo kje.Better let sleeping dogs lie...

matilda said...

kakšen fin sostanovalec upsss. cimer:D