Wednesday, May 25, 2011

KO ŽIVIŠ OD RISANJA PSOV Z RAY BANKAMI

Če te mikajo nova sončna očala (ali pa so se ti okvirji razmajali/dioptrija povečala/očala niso več stajlish/potrebuješ novo tekočino za leče ) stopi do Ljubljanskega City Parka in poišči Optiko Galerijo. Bi dala link do njihove internetne strani, ampak dokler je še nimajo, ste lahko frendi na FB-ju. Jih moraš nujno počekirat,že zato, da vidiš kako strašno čednega FB avatarja imajo.





Iz 22. maj 2011


Pred dobrim mesecem so se premaknili na drugo "ulico", zdaj so tam kot Bata in imajo na novo spedenano trgovinico, ki je že zdaj blazno čedna, še čednejša bo pa čez kakih 14dni, ko se bodo vanjo naselili velikanski optični charti in lutke iz avatarja (iz FB avatarja Optike Galerija, ne iz Cameronovega Avatarja. Čeprav bodo tudi v Optiki Galeriji imeli hude bejbe z mačjimi očmi in čedne koščke z modrimi lasmi)

Jaz že mesec dni na drobno preučujem njihovo asortiman in "mela bi" spisek gre takole:
za mladička moja Wayfarerke, ena rdeče, ena svetlo modre, zame pa ene pink, bolj muhaste Ray Banke.






Iz 22. maj 2011

Ko boš tam, jim reci za flayer, uporaben je kot knjižno kazalo in smatran za vrhunski dosežek frišne ilustracije, potem pa počekiraj še njihovo drugo prodajno točko ( v City Parku, zraven prodajlke z bonboni, tam pri dvigalu) kjer imajo dobra sončna očala za normalno ceno , za povrh pa je pult porisan s frišnimi ilustracijami .





Iz 22. maj 2011


Pa njihove reklame tudi.





Iz 22. maj 2011


Saj sem se izrecno považila, da sem ilustracije narisala jaz? In napisala tekste za flayer in za plakate?





Iz 22. maj 2011


OPTIKO GALERIJO je opremil Uroš Pust (nujno ga poklikajte in počekirajte projekte, predvsem tistega ta prvega levo zgoraj, CAFE CENTER, za katerega sem mu napisala tekste ) in tole je Urošev naslov, če se vam lušta nova hišo ali prenovljena trgovina: uros.pust@telemach.net in tole je moj mail, če se vam lušta ilustracija ali potrebujete izjemen PR tekst frisnonovojutro@siol.net in tolje je telefon Optike Galerija, če bi jih radi vprašali, če imajo še kakšen par pink, bolj muhastih Ray Bank: 01 54 15 140

13 comments:

alcessa said...

KUL.

matilda said...

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Kul in nadkul in superšikul! Pesonja je pa Itak (karkoli že to pomeni v današnjem besednjaku). Lepo in fino in kvalitetno si ta posel opravila!

PolonaP said...

so kar modeli, a ne, da upajo naročiti psa z očali za svojo trgovino, namesto belega minimalizma s pridihom meskinga in Ikeje. Pet točk , ma kaj pet, deset, samo za to ker štekajo !

matilda said...

To je bila celo njihova ideja?! no, zaslužili so si moj obisk...malčk, ker bom tam diskretno dala vedet, da imajo udarno podobo /mislim, čigavo pa je to? Iiiii/,mal pa, roko na srce ker sem uradno v višjih srednjih letih in potrebujem očala za Vogue

Vanja said...

No, tele ilustracije so pa tako luštne, da bi šel človek po očala četudi jih ne rabi. :)

SUZANA said...

T naj ta lepši flayerji in plakati v mestu!

slovon11 said...

Zelo všeč! Ampak, bejba, prav se napiše flyer ali flier, flayer je nekaj čisto drugega.

K said...

Obožujem tvoje ilustracije in občudujem tvojo domišljijo, silno pa upam, da ti PR-tekste kdo lektorira (in ne, ne komentiram iz morebitnega koristoljubja ;).

PolonaP said...

O madona!

Je vsaj vznemirljiva napaka z globoko skriti in hudo perveznimi pomeni?

yemamaya said...

funky chicken!!!! še posebi mi je všeč teta z vijola frizuro.

K said...

A flayer? Odvisno od tega, kateri pomen vzameš. Eden od pomenov je konjederec, eden je "tisti, ki se biča (iz verskih razlogov)", eden je odiralec, potem "tisti, ki ostro kritizira" ...

Unknown said...

Hudo dobri plakati, letaki in na sploh celotna štima :)

Sabina said...

Frišna,originalno!!!! Če bomo v firmi potrebovali kakšen "pasji design", se priporočamo!