Sunday, May 8, 2011

KO BOM VELIKA BOM PRINCESA



Saj veste, kako je čokolada boljša , če je ne ješ cel mesec in kako pivo paše ko si res žejen in da ga ni čez dobro knjigo po mesecu gledanja filmov?


Mesec dolgo sem preživela zabubljena v neprekinjeno delovno osamo: risala sem in pisala in prav nič tekala in strašno dosti sem čokoladice jedla . Talentov nisem gledala, ne vem kdaj je bila Evrovizija, in šele v petek sem izvedela da je Victorija Beckam noseča in da imamo v Sloveniji ministrstvo za lokalno samoupravo.

Danes zjutraj sem se zresnila in se potopila v svet bogatih, slavnih in sveže poročenih in internet me je za mojo dolgotrajno abstinenco bogato nagradil:






posodil http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1381800/Royal-Wedding-guests-Style-queens-court-jesters.html


Nauk zgodbe? Kadar imaš na razpolago trust fund v velikosti proračuna Republike Slovenije in te vsi Evropski in Ameriški Haute Couturisti na kolenih prosijo, da se oblečeš v njihove krpice, potem prezirljivo pihneš in greš na ohcet oblečen kot


a) čedna klobasica stlačena v avstrijsko narodno nošo in balon

b) reklama za scrap book štampiljke in nalepke


Classy!

14 comments:

Simona said...

Sem se nasmejala ob tvojem komentarju - mene sta na poročni dan na TV (ja, ja, seveda sem gledala ...) spominjali na hudobni sestri iz Disneyeve Pepelke. Revici.

Vladuška said...

Ha ha, avtrijska noša in reklama za scrapbook. Ta je dobra. Sta pa mene tudi ves čas spominjali še na nekaj in Simona me je razvsetlila, res zgledata kot tisti hudobni sestri. Groza. Saj ne veš če se ti smilita ali ju imaš za neumne ali oboje :)

tjasa said...

Tudi meni sta se zdeli kot Pepelkini polsestri.

Mimogrede - tisto rogovje na Beatričini glavi je že dobilo ime: FASCINATOR.

Tudi v situation room je že prišel:
http://www.thefrisky.com/post/246-put-on-your-fascinators-we-have-a-situation/

matilda said...

Tagrša sestra je imela TheBestKlobukEver. Popolen za princeso! Punca ima j...a!

SUZANA said...

Ha ha ha...tudi moja prva asociacija na tole fotko je, da sta definitivno pepelkine polsestre :) Od vsega kar sta nase natlačile...so mi najbolj všeč žabke :)

yemamaya said...

Če bo gdaj trust fund uvehnil, bo lahko v Fascinatorja dala montirat led- zaslončič, gor predvajala reklame za Venorektal in MASTNO zaslužila. In ta druga sestra je tud prov čedna. Iz Papue Nove Gvineje in Havajev že prihajajo ženitne pponudbe.Sama fovšija vas je!!!!

ana h. said...

Ok, očitno moram od sramote glavo v pesek zakopat, ampak ... kdo za vraga je to????????????

PolonaP said...

Ana, definitivno ne v pesek.
Glavo zakoplji v Youtube (vtipkaj: Royal wedding
ali pa Wedding
ali pa wed
ali pa w...)

Boš na tekočem. Pa še peska ti ne bo treba z bebi paličicami iz ušes brskat.

Grem jaz zdaj glavo v pesek zakopat, ker sem tako lena, da se mi ne da pisat.

matilda said...

Mislim, pol leta po Dogodku se vključiš v Dogajanje, ki je spremenilo naš vsakdan in pol še daješ potuho Nevednim...daj ti nam povej, kaj dogaja pr Fríšnih...ker princeske so jestrdej njus...daj, pokaži kakšen prevju! Debelušni peski, pohotne Rdeče kapice, b&b na Barbadasu..

yemamaya said...

K? ne? K' ne?? K' NE?!?!?!?!
Posluš Tildi pa nehi barvat pa pukaž kuco! To je že k predvolilni molk. (BTW- ali lahko , kadar smo z njim že dovolj dobro seznanjeni Predvolilnemu Molku rečemo tudi Predvolilna Miša? in ga tikamo?, ehhhhh tipkanje mi počasi udarja na možgane....)

yemamaya said...

njanjanjanjanja, jest mam tud princese na blogu ladidadidadi!

yemamaya said...

PS.: Ljuba Frišna, se mi zdi da si prav tako bruhalno busy ta mesec kot jaz. Ko bo tega sr... konec, te povabim na dva deci strmenja v prazno in porcijo poslušanja tišine. Kam, pa še ne vem.

matilda said...

To je že predvolilna tišina. Misl'm narod je vate položil kar nekaj upanja in spesnil nekaj mini balad in namesto da da zvečer ješpren namočiš in zgradiš rdeči žametni kolač spusti mal belega dima alpa golobico al pa poljubčkaj Bedanca na kopalniškem oknu, da vemo, da te niso odnesli American Seals. Konstantno vdihavanje barv lahko pripelje do delne plešavosti /vir: Cartoo Net/

yemamaya said...

scarry, res.