Thursday, March 17, 2011

DARILO ZA 18.ROJSTNI DAN

En Scenarij za 18.rojstni dan :

Tvoja zavetnica iz rane mladosti, babica Jožefina, ti najeme zasebno letalo in tebe in tvojih 64 najožjih prijateljev pošlje v Las Vegas, kjer je v sklopu all inclusiv ponudbe poleg jajčk za zajtrk na voljo tudi tri nadstropna torta iz katere točno ob polnoči skoči s perjem ozlajšana gospodična.
Iz FRIŠNO NOVO JUTRO
Ta gospodična je potem tako vesela, da se je rešila smetanovega ujetništva, da zapleše v veselem plesu. Potem ji je, seveda, hudo vroče in začuti neodložljivo nujo, da sleče še preostale krpice in se namaže s smetano okoli popka..
Iz FRIŠNO NOVO JUTRO

Drug scenarij za 18.rojstni dan:
Tvoja zavetnica iz rane mladosti, babica Jožefina, poskrbi da ti starši dovolijo organizirati zabavo v dnevni sobi, kjer so v sklopu hišne ponudbe poleg čipsa in piva , na voljo tudi slemerji z donatom in jegermajstrom. Za darilo dobiš PANDORO KI JE IZ TORTE SKOČILA.
Iz FRIŠNO NOVO JUTRO
Ti si potem tako vesel, da čutiš neodložljivo nujo, da si zliješ jegermajster direkt v grlo, potem pa v mladostni zagnanosti, za jegermajstrom vržeš še sol in limono in potem slemaš z Donatom pod pazduho, dokler ne začutiš neodložljive nuje, da se slečeš do popka in namažeš s smetano po čelu.
Ah mladost moja, kam si šla.
Naročila za PANDORE, take ki skačejo iz torte ali pa take ki pletejo otroške jopice, pobiramo na naslovu frisnonovojutro@siol.net . Rok dobave je 7-10dni, v roke pa jo dobite za 65eur. (Recept za slemer z jegrom in Donatom je vključen v ceno)

15 comments:

matilda said...

No, preden ugasnem sem k depri priložila še spoznanje, da se ploh ne spomnem mojega 18ega. Pa ni tako huuuudo daleč stran...jah, v prejšnjem tisočletju, 3 konfekcijske številke preč, volumen dvojnih ustnic stran, popravni izpit iz matematike vnazaj...No, to je res žalostno in patetično in, burleskne pandore sploh še niso obstajale. Če ne bi si ziher zaželela eno, tako pa sem dobila All Starke, ki sem jih obula enkrat.

PolonaP said...

...jaz sem za 18. denar dobila gnar za šoferski izpit, ampak sem ga potem bolj zvito naložila...

...V Milanu so igrali RHCP z Hennryem Rollinsom za pred skupino....Pa kaj, če sem potem do vozniške licence prišla šele, ko sem bila 7 mesecev noseča.

yemamaya said...

Ljuba Frišna, I so like how your mind works and your taste in music.
Jaz se svojega 18 ne spomnim. Pravzaprav edini pametni, ki se ga spomnim, je 30-i. Je blo fajn, ku strela, čeprav sem bila nesrečno zaljubljena. Čeprav, če pomislim, se tudi tega bolj malo spomnim. Ampak vem da je blo zlo fajn.

matilda said...

Yami, jaz se tudi mojega 30 spomnem, pa tudi nesrečno zaljubljena, pa nesrečnik je bil na praznovanju, pa sem odplesala z drugim nenesrečnikom;)Pa z nikomer več iz tega dogodka nimam stikov...kdo ve zakaj....

yemamaya said...

ooo, tud moj takratni cilj obsesije je bil na moji tridesetletnici. Je bil Zelo Prijazen z mano (zaradi tega mu želim, da mu vraste noht na nogi, ni hujšega kot če je Bivši&Nesrečni Prijazen s tabo. Bljah). Mislim, da je to tud razlog zakaj se večine večera ne spomnim najjasneje.:)
Vem da je bila ena od bistrejših potez, da sem naročila taksi za domov, doma ugotovila da sem nekaj pozabila na licu mesta, se vsedla v avto in se ročno odpeljala nazaj. Stupid is who stupid does.*shrug* zdaj smo star(ejš)i in odgovorni, in tega ne počnemo več. Pa tudi daramatika zaljubljenosti je nekam zvodenela ob plačevanju računov za vrtec.

matilda said...

Uahahahaha, a veš (valjada ne veš), da sem tisti večer/noč tudi jaz (ampak to v resnici nisem jaz, ker so se mi od takrat vse celice čisto na novo naredile) odpeljala "po vsem" še k nesrečniku...Uahahahaha. Po moje so tega krivi vsi tisti mesni doručki in Vegeta s katerimi so nas futrali v stari Jugi. Absolutno ne more biti drugo.

yemamaya said...

A je bil Prijazen?
Bastard!:)
(po mojem je Vegeta-lahko dokažem s postopkom znanstvene eliminacije: jaz namreč nisem jedla doručkov)

matilda said...

Nope, ni bil prijazen. Je bila pa tadrugi prijazen. Kar nekaj časa;D

PolonaP said...

fouš sem vama za burno ljubezensko življenje.
jaz z istim Bedancem plačujem položnice že 18 let.

potem se pa sprašujem kam je šla vsa romantika.

...pravzaprav, če imajo otroci lahko namišljene prijatelje, imam tudi jaz lahko namišljene bivše ljubimce!

matilda said...

Tole je pa fantastična ideja. In lahko je čisto kdorkoli!!!!! Naprimer....alpa...ne, ne, boljš je...., pa tudi ....,, hmmm, oba hkrati.
Nesrečniki v tem momentu odpadejo.

yemamaya said...

tale pa je terna, tale. nesrečniki odpadejo k knof na gatah...
pravzaprav si lahko vzamem malo časa in se posvetim namišljenim spominom, ko sem po burni romanci dumpnila Joffreya de Peyarca. Ali Lawrenca Arabskega. Ameriški predsedniki so vsi prav nespodobno ewwjasti, tako da odpadejo že a priori. Medtem ko je bil James Dean prav srčkan. (oziroma 'Jamezdin' po domaće) Zdaj ko sem malo odraslejša pa mogoče Carry Grant. In jaz bom stajliš in mladostna kot Audrey... *sigh*

Darsi said...

Tole je pa prav zabavno prebiranje. I like so much ljudi z bujno domišljijo, če je pa še temu primerno dodana ilustracija, še toliko bolje. :)
Še matilda in yemamaya bi morali priložiti kako ilustracijo za piko na i.

Pat said...

A so trenutni ljubimci lahko legitimno ljubosumni na namisljene ljubimce? Kaj pa, ce si domislim samo six-pack, glavo mu pa pustim? Ali obratno? To je lahko vir neizcrpnih namisljenih moralnih dilem, ki jih je treba nujno raziskati, kar seve je veliko lazje z dvojim viskijem. Saj ne, da bi alkohol imel kaj zveze s tem, da se ne spomnimo nasih 18-tih rojstnih dnevov. Vec njih.

matilda said...

Trenutni ljubimci so v čisto drugi sferi kot namišljeni in ker nikjer ne interaktirajo (naša domišljija pa je brezčasna in brezprostorna) zanje ni potrebno, da so znani Sovi, ne Jožkotu ali Protikorupcijski komisiji.

Yami, Alkimist je bil tudi v mojih dekliških sanjah kar pomemben moški in jaz seveda temnolasa Angelika:) Z Lawrencom bi se kvečjemu opijatila in valjala po svili in damastu, Bondovi so bili preveliki švaleri za moj okus...hmmmlja, čeprav Pierce ne bi bil prav za snobirat (seveda moram obsolutno odmislit reklamo za Špar). Od starih atov mi je zelo pri srcu Assantejev Armand, od mojih sošolcev pa kakšen Vicent od Monike. Madonca, pa to je že cela manežerija. Ampak Lion King je absolutno plavooki dedek Paul. Tudi mrtev.

PolonaP said...

a vidiš, Paul je bil tudi moj ljubimec!
...takrat enkrat med Mačko na vroči pločevinasti strehi in Dolgim vročim poletjem