Wednesday, December 22, 2010

MISLIŠ DA LAHKO PODARIŠ DVA EVRA ŽIVALSKEMU ZAVETIŠČU HORJUL?

Kanček dobrodelja še nikomur ni škodil, zatorej te prosim, da mi pomagaš zbrati en božični kup evrov za Zavetišče za živali Horjul:

PONUJAM V ZAMENO: en (1) naključni izbranec bo dobil kompletekn štirih (4) blazno džazno kičastih, ročno izdelanih, s Frišnim čopičem poslikanih, obeskov za na smrečico. Kadar jih prodajam, jih računam po 16eur.
Iz FRIŠNO NOVO JUTRO


Izmed vseh komentarjev ki bodo prispeli do devete ure zjutraj, v četrtek, 23.12, (na Frišno, Facebook in email) bom preko RENDOMA izžrebala srečnega dobitnika. Pridušam se, da bo paket na naslov naključnega izbranca prispeli v totalno čednem paketku in najhitrejšem možnem času.

KAKO PRITI DO KOMPLETA BLAZNO DŽAZNIH OBESKOV PREKO FRIŠNEGA: tako, kot običajno. Pustiš komentar pod to objavo. AMPAK!!! ampak! za vsak komentar bom prosila, da doniraš dva (2) evra zavetišču Horjul, na njihov trr.

ZAVETIŠČE HORJUL Polona Samec s.p.
Smrečje 55, 1354 HORJUL

trr: NLB SI56 0202 7025 4948 113

Nakazilo preko proklika ti bo vzelo točno 1min47sek (sem se štopala)Jaz sem pod namen napisala donacija frišno.

Iz FRIŠNO NOVO JUTRO

DO KOMPLETA BLAZNO DŽAZNIH OBESKOV PREKO FACEBOOKA:

Če ne znaš ali ne želiš pustiti komentarja pod to objavo, lahko postaneš moj frendek na Facebooku. (išči Polona Pačnik. Nikomur ne dam košarice, ampak tudi svojih slik v kopalkah nimam gor).
Na FBju pusti komentar pod objavo "LAHKO NAKAŽEŠ DVA EVRA ZA PASJE ZAVETIŠČE HORJUL" Podari dva (2) evra za vsak komentar .

Iz FRIŠNO NOVO JUTRO


DO KOMPLETA BLAZNO DŽAZNIH OBESKOV PREKO E-POŠTE
Preziraš Facebook in ne komentiraš blogov, pa želiš vseeno sodelovati pri žrebu? Pošlji mi e-mail na naslov frisnonovojutro@siol.net . Pošlji mi pismo. Pod "Subject" napiši HORJUL. Podari zatočišču dva evra.


Iz FRIŠNO NOVO JUTRO


ZAKAJ PASJE IN MAČJE ZATOČIŠČE HORJUL:
"Po veljavni zakonodaji občine financirajo namestitev v zavetišču za živali do 30 dni od dneva, ko je bila žival najdena. Po tem času smo v zavetišču prepuščeni dilemi: naj žival evtanaziramo ali pa njeno nadaljnje bivanje pri nas financiramo iz svojih virov. Mi se odločamo za slednje. Več o našem načinu dela si lahko preberete na http://www.zavetisce-horjul.net/index.php. "







DA NE BO TEŽAV S PROTIKORUPCIJSKO KOMISIJO:


Nikakor ni moj namen zaračunavati komentarjev ali pisem. Vsi prispevki so prostovoljni in posledica vaše dobrohotnosti. Jasno je, da imaste vso pravico komentirati tudi če nikoli ne nakažete ničesar v dobrodelne namene, ne zavirate pred prehodom za pešce in brcate majhne kužke.




PS
Ker vas pri tokratnem žrebu ne prosim samo za duhovit komentar, ampak za ledvičko in prvorojenca (ali pa da zavetišču donirate 2evra ), bo komentarjev najbrž veliko, VELIKO, VELIKO manj, kot drugekrati. Pomagalo bi , če pošlješ link kakšni osebi, ki


a) ima rada živali


b) ima tako rada blazno džazno kičaste obeske za na smrečico, da je pripravljena nameniti dva evra za pse in mačke








THANKS!


polona

67 comments:

PolonaP said...

O ti bejba moja zlata! TOlk me je skrbel, da ne bom nobenega, ampak nobenega komentarja, da skačem od srteče in bom za tole z veseljem še enkrat nakazala dva evra. Matilda, ti si en širokogrudni cukrc ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Šolanje na domu-Waldorf said...

Itak bomo nakazali. :) Te bomo tud promoviral na FB, da jih čim več skoči v akcijo. :)

matilda said...

Grudi so mi res široke pa tazadnja tudi...ampak teči pa res ne smem;)

Andreja said...

Obeski so res džazni ampak niso pogoj. Super poteza, za take stvari sem vedno. Živalice obožujem. Že izpolnjujem položnico. Hvala ti v imenu kužkov♥ in pošiljam tvojo pobudu naprej☺

Barbi said...

Res dobra ideja in priznam, da sem do sedaj pomagala predvsem z dražbami za Horjul, Mačjelovko in podobno. Tokrat sem pa na tvojo pobudo nakazala 5 € (2 mi je kr nekako malo) ... decembrska dobrodelnost. :)

Držim pesti za čim več komentarjev in čim več €. :)

mojchka said...

Evo, MLS sem te že zaprosila za prijateljstvo na FB-ju, dnar pa bom nakazala, ko pridem iz službe, ker je ideja res dobra!!! In dva evra gor ali dol se na mojem strašno strašnem bančnem minusu sploh ne bo poznalo!
Pa tudi zato, ker si moja hčerka, ko bo velika, strašno želi delati ali v ZOOju ali v zavetišču!

Sonja said...

Ej, če kak drug zapis pozabim komentirat, ker prehitro zaprem okno, da me ne pobere od smeha ob ilustracijah.. tokrat bom komentirala. 2 evrčka za komentar pa vržem v škatlico v Gali, ko tja nesem zlicitirane nakitkarske izdelke, katerih kupnina je šla na isti račun. Za živalce :)
Pa tud če ne dobim obeskov (čeprav so kičasto kjut in jaz imam rada kič) :)

Mateja said...

evo, pofočk od pasje-mačje-ljubke in ljubiteljice blazno džazno kičastih obeskov.

Anonymous said...

Porabljen čas: manj kot minuta. Je račun že itak shranjen med hitrimi plačili:) In tako kot je napisala Barbi, je samo za 2 ojra prav greh provizijo plačat, tako da znesek komot mal povečate :):)

Fikus Andreja

yemamaya said...

Evo, da nauš rekla, da sm požrtna: nočm obeska. NOČM. No eto. Nakazala pa sm. Tko.(če boš insistirala da dobim en obesek se bo kar naenkrat prikladno izkazalo da nimam tako trdne volje, ampak vsaj pokazala sem se BLAZN nepožrtno). Upam, da bojo pesjanarji in mačkonarji in sploh zverinarji imeli prijazno drugo leto.In njihovi oskrbniki tudi.

Simona said...

Mislim, da lahko nakažem dva evra pajemu zavetišču Horjul. Bo dovolj hitro, če jih v ponedeljek - moram na banko? Klika ne uporabljam. Pa obljubim, da bo evrčkov malo več.

Anonymous said...

Čestitam za odlično idejo. Upam, da se nabere čim več evrčkov, moj prispevek je zraven.

McCrafty /Klavdija said...

Super ideja za pomoč zavetišču, no tudi obeski niso od muh, ampak ideja največ šteje. Se pridružujem, nakazilo sproženo, v ponedeljek bo že tam :)

SUZANA said...

Evo, jutri grem ravno položnice plačat (še nisem tok moderna, da bi imela proklik...čeprav vsak mesec najavljam, da si ga bom priskrbela) in bom z velikim veseljem nakazala everčeka za pomoč živalcam. Sam glede na to, da je provizija skoraj 1€ (prasci), bomo na 5€ zvišal.
Tvoji krasno kičasti obeski so pa itak...džazni :)

Mimobezna said...

Zelo lepo :) Upam, da bo odziv čim večji. Tudi moji evri bodo pocingljali hranilniku zavetišča Horjul.

darja said...

evo še mene.

mamajoga said...

Lepa ideja :-).

PolonaP said...

za SŠ, ga. božičkova, via FB

...itak....dam kar deset, se mi ful smilijo !!!...

PolonaP said...

za Pb, via email

...Prijavljam se na žreb, ker sem donirala 2 € za zavetišče Horjul.

Fazanka said...

Ker imam rada kužke, psičke in pse
prijavljam se
in 2$..no evre dam zavetišču živali.

fangs said...

sem ljubiteljica kužkov, psičkov in velikih psov. Bom zavetišču Horjul podarila dva evra.

matilda said...

Yami, če prou nečeš obeskov /če boš te nesreče da te iz bobna izvlečejo/ jih lahko požrtvovalno sprdjmem pod streho jaz, jiz zliticiram na ibeju /zna se za gadne pare/ in za zimske počitnice greva koktejlčkat na svetega Barta, otročki pa v šolo v naravi v Horjul /pomivat, sprehajat, čistit/skratka se educirat.

Scotties of Ginger and Black said...

Obeski prekrasni- če bom slučajno izžrebana samo tiste z mucami prosim,ker mam 4 kužke že doma,ideja tudi prekrasna,sedaj grem pa na bančni klik - sam jaz sem samo pol računalniško pismena pa še počasen Instant net imam -no pa hvala bogu hitrost ni pogoj..........

VIXI said...

Bom prispevala, pa delila tudi, pa ti tudi rekla hvala v imenu vseh kosmatih duš na hribčku.
Še več, prenašam Hvala še v imenu Polone, ki vodi zavetišče - Frišni in vsem, ki boste nakazovali.

O pa še več, če bi žreb slučajno določil mojo številko, bom eno mačjo in eno pasjo umetnino podarila Poloni iz Horjula, ker vem, da ima rada takele doma narejene kul stvari in ker teli binglji nikakor niso primerni samo za smreko, če je kdo pomislil na to, ampak morajo celo leto razveseljevati oči.

Frišna ti si res ena faca ;)

yemamaya said...

Tildi, tole mi je pa všečna ideja. Poj bojo pa evrčki za pesjane iz Bartolomeja cingljal. Al pa bova pisale karice kolk je boring na Bori?
Benti, jest in moj gobc, glej, pa moram spet it na klik. Sej je to tko ne? en komentar en klik? Če se ne bom krotila s temi komentarji bom jest rabla zavetišče.:)

Klara said...

Krasna ideja, objavila sem jo na svojem profilu na FB in nakazala nekaj evrov.

matilda said...

Jaaa, nekaj bova tudi karibskim peskom namenile, valjda, pa ne unim šminkerjem z jaht, ampak takim, ki sami hodijo. Karticd pa ne bova pisali ampak na božični stojnic na Bregu drugo leto prodajali /za gadne pare vnovič/ in pol natrpali kamjončin za Horjulčane:) Mater sem podjetna. Klik;)

Avena said...

S časom za nakazilo res ni panike, tako in tako nakazujem v Horjul redno, pa še ob raznih akcijah, pripravljen nalog vedno čaka. Obeski so pa krasni. Kot je rekla VIXI jih je škoda, da bi viseli samo na smreki tistih par dni v letu.
How!

Teychi said...

Super, čudovita ideja! Sem tudi že nakazala in delila na fb, pa se nisem imela namena tukaj hvalit, ampak je mala Princesa rekla, da tega roza mucka bi pa RES rada mela.

Eva said...

Za malo bolj zadovoljne kužmucke v Horjulu, z veseljem.

Ampak obeski so pa krasni.

majcha said...

Nakazano.
Šerano na FB.
Obeski že imajo določena mesta, če bodo moji. :)

lili said...

je tudi mene premamila ta nagrada (in slaba vest, ki jo dobivam ob branju knjige The Life You Can Save) in sem nakazala nekaj orjov zavetišču.

Unknown said...

Ideja je odlična. Ko bi le bilo več takih!
Zavetišču Horjul pomagam že nekaj let. Z denarjem,dekami, sodelovanjem na licitacijah in odzivanjem na razne akcije, kjer povedo, kaj najbolj rabijo.Moji prijatelji tudi vsi vedo, da bom namesto darila za rojstni dan ali Božič najbolj vesela, če nakažejo nekaj za Horjul - pa če je znesek še tako majhen.

Verjamem, da bomo kar nekajkrat po dva evra nakazali vsi, ki smo dobili to sporočilo in se ob tem počutili toplo in človeško in vredne tega, da nam naše živali tako neizmerno zaupajo in nas imajo rade. Da bi le vse živali tega sveta imele tako srečo!
Ne pozabimo, da k temu cilju izdatno pripomore tudi Horjul - zavetišče s srcem.

Sabina said...

Superca ideja!!!! Tako doniranja kot izdelave! Vedno znaš originalno presenetit!

PolonaP said...

via e-pošta SV

Mega poteza! Sama sem ravno včeraj brskala po ''Jabučku'' in ob strani ujela Zavetišče Horjul...

Tina said...

Čudoviti obeski in super ideja!

Anonymous said...

super, zelo pohvalano in izvirno :)

Bojana

Katarina said...

dobra ideja! z veseljem pomagam.
in veliko sreče vsem živalim v 2011.

PolonaP said...

via e-mail za TK

Oooooooooo, prekrasna pobuda!

Tina said...

Evo naredila in tudi posredovala blog naprej. Tko da upam da se zbere čim več denarja.

PolonaP said...

via e-mail za MČ

...Obljubim, da bom nakazala…

PolonaP said...

via e-mail za AP

...
ful lepo!!!!!!!!!!!!!!! bomo sodelovali....

PolonaP said...

via FB za BČ

...sem že donirala :))) upam da se bo nabralo mnogo evrov...

METAMUNDUS said...

smrk, kaj je 2 evra proti mehkobi mucke smrk kužka

PolonaP said...

via glažuta za JN

... prispevam en cel kup evrov, samo glej da me boš večkrat vpisala...

PolonaP said...

via glažuta za JN

... prispevam en cel kup evrov, samo glej da me boš večkrat vpisala...

Clytie said...

Sem vesela, da je ideja padla na plodna tla in sta se z Žigom vse dogovorila, ravno sem pa tudi razmišljala, da bom morala začeti aktivneje blogati, da mogoče tudi jaz speljem kakšno takšno akcijo v prihodnosti s svojimi rokodelnicami ;)

PolonaP said...

ja. bojda nastopamo na radiu jutri. Ko se bo odvilo (če se bo odvilo) v vsakem primeru javim. poljubčke

PolonaP said...

via e-mail za VS

...Nisem napisala komentarja, ampak nakazala pa sem in to 5 Eur. Sam tuk da vejš...

Powa said...

Nakazal nekaj ojrov.

Škorčica said...

Evo, tudi jaz se pridružujem s skromnim prispevkom, obeski so simpatični, Zoja pa, kot bivša "zavetiščnica", svojim kolegom pošilja en hov! :)

PolonaP said...

via e-mail za AP

polona, ko bom na porodniškem, preberem cel tvoj prečudoviti blog. ne morem se ti načuditi, kaj vse ustvarjaš!!!!!!!!!

boza said...

luštni obeski, luštna ideja, srečno novo leto živalcam... :)

Sandra said...

Oddan tudi moj, sicer zgolj malce povečan a srčen prispevek.. in kot je bilo že omenjeno..tile cartik obeski ne sodijo zgolj na smrečko, temveč na en spešl plac, kjer se bodo smejali čez vso leto.. Pozdravček

Anonymous said...

Hočmo še...

AllyRose said...

Vsekakor se pridružujem akciji in tudi vixi -

O pa še več, če bi žreb slučajno določil mojo številko, bom eno mačjo in eno pasjo umetnino podarila Poloni iz Horjula, ker vem, da ima rada takele doma narejene kul stvari in ker teli binglji nikakor niso primerni samo za smreko, če je kdo pomislil na to, ampak morajo celo leto razveseljevati oči.

En lep pikast pozdrav.

PolonaP said...

za m via e-mail

Sploh ne dvomim, da bo akcija uspela, želim pa, da bi se nabralo res veliko denarja!

Anonymous said...

Z veseljem pomagam!

sonca said...

Kot velika ljubiteljica živali bom tudi jaz zavetišču Horjul podarila (najmanj) 2 evra, in to takoj, ko prepričam vse babice, dedke in tete, naj primaknejo vsak malo.
Tole se mi zdi super idela!
Upam da moj komentar še vedno velja za žrebanje! (tudi na obeskih so živali - všeeč :) )

PolonaP said...

za Krasjo

Tudi pri naši hiši bomo podarili :) Želim vam najbolj uspešno akcijo ever...in seveda bomo poslušali tvoj glasek prek radia!

PolonaP said...

za Aleksandra in Nikolo via e-mail

naša družina se odziva na tvoje povabilo in bom zaradi otrok vesela, če bomo sodelovali v žrebu

PolonaP said...

za JM via facebook

donirala in obesila link do tvoje objave na profil, da vidijo še drugi :D

PolonaP said...

za Tanjo iz KOKOŠKE

...

PolonaP said...

za andrejo via phone

PolonaP said...

za Matejo via phone

PolonaP said...

za soseda B, via FB

link bil objavljen, evri donirani

stray dog said...

hov hov