Monday, December 13, 2010

KADAR POTUJEJO ZRELE IN ODRASLE OSEBE:

PART ONE1. Potujejo z resnim prevoznikom tipa Adria Airways, Very Sirius All European Airline, Never Late Švic Air ali kaj podobnega.2. Resne in zrele osebe NE potujejo s prevozniki, ki svoje letalske karte prodajajo za 9,99 eur.3. Zreli ljudje na podlagi izkušenj vedo, da Veri Čip Air odpove svoj Veri Čip Flajt ob najmanjšem povodu.4. Ljudje ki imajo izkušnje z Veri Čip Air-om imajo izkušnje z mrzlim vetrom, ki vleče po letališčih, sočustvujejo s Tomom Hanksom in so poklicani za deljenje nasvetov o "Dvanajstih Najbolj Udobnih Načinih Prenočevanja Na Plastičnih Stolih "5. Ljudje s tovrstnimi izkušnjami vedo, da če bodo še kdaj želeli videti dom in družino, bodo v obupu nad Veri Čip Airovimi odpovedmi poletov (seveda BO povraten let! Mogoče že enkrat naslednji teden) na koncu kupili karto pri Adriji Airways.6. Zreli ljudje vedo, da je karta kupljena v zadnjih petih minutah, karta kupljena za gadne pare.7. Sklep:

Karto se kupi pri Adriji Airways, z dovoljšnim časovnim odlogom , da je kupljena pod ugodnimi plačilnimi pogoji. Tako kot se ne kupuje majic in čevljev, ker so poceni,

se ker so poceni, ne kupuje letalskih kart .

Iz FRIŠNO NOVO JUTROPART TWO:

1. Zrele ženske imajo na TRR vedno dovolj denarja da si

-plačajo novo letalsko karto za gadne pare

-plačajo prenočitev v hotelu v bližini letališča

-kupijo vege hamburger2. Zrele ženske imajo svoj neprecenljivi masterkard z neprecenljivim limitom3. Neprecenljivo? Spoznanje, da limit na neprecenljivem Mastercardu ni namenjen neprecenljivi torbici, neglede na provinjenco njenega neprecenljivega usnja in neprecenljivo kvaliteto njene izdelave.4. Izkušene ženske nosijo v neseserju v predalčku za pilice zatlačenih 150 eur, za hudo silo.5.Izkušene ženske vedo, da steklenička Chanelovega N5 ne šteje za hudo silo, tudi če je Eau Premiere in 30% off6. Izkušene potrošnice vedo, da limita na Mastercardu ni smisla povečevati, ker torbic iz neprecenljivega usnja nikoli ne zmanjka (in potem so tu še vedno čevlji z neprecenljivo tehniko izdelave).

Kar pomeni da je preostali razpoložljivi limit koncem potovanja vedno enak vsoti med 30 in 35Eur.6. Sklep? V neseser velja zatlačiti 250eur.

12 comments:

Vanja said...

Zrele ženske se, potem ko dobijo plačo in plačajo vse položnice, ustrelijo.

HRANDICA said...

Jp, tole z zlato zatlačeno rezervo moški nikoli ne razumejo :)). Zanimive izkušnje,ni kaj.
Lep pozdrav.

Barbara said...

S čim si letela? :)

matilda said...

Bi rekla, da si potrebovala turbo ogrevane sani in šanelovo kučmo. Aja, zrele ženske medtem, ko plačajo vse položnice in se pokončajo očistijo domovanje, operejo vse zastore, ponucajo ostanke volne za večbarvne copatke ter nafilajo krmilnico. Ostale, neuravnovešene, neodgovorne contesse pa vandrajo po svetu..edina zoprnost so malce manj ugledne/neobstoječe luksuzne štacune na vaških letališčih..poležavanje pred Etrojem je čista pravljica;)

yemamaya said...

zrelo je highly overrated, poleg tega pa VSAK ve, da je karkoli, označeno kot chanel in je 30% off, ali pride v kompletu s petkami absloutna prioriteta življenskega pomena. vegeburger? i say:'Pha!'

Frišna said...

Barbara, letela sem z Veri Čip Erlajnom,

ja karkoli od Šanela pomaga, ko opazuješ vege burger in razmišljaš o zrelosti

yemamaya said...

poleg tega vonja vegeburgerja in chanela SPLOH ne moreš primerjat.... malo zoprno je endino, če ti zraven kruli potrebuhu.

alcessa said...

Vegeburger? V Parizu? :-D

A ni to isto kot z Adrio Airways leteti na Grenlandijo in v inuitski gostilni naročiti zeleno solato?
Posel za Chucka Norrisa?

Zrele ženske v Parizu jejo fromaž avek plesen, ne?

Frišna said...

Zrele ženske, ZRELE, jedo v Parizu nikakor pa ne na letališču.

(razen tistih, ki se dolgočasijo v VIP ložah in jih služnjičad krmi s take away sushi-jem)

matilda said...

Je vsaj kak rasni, plečat, dišeč pilot videl stisko v tvojih očeh? In prinesel aromatični mokačino s kančkom konjaka? Al so čiparlajn piloti bolj nagnjeni k zobotrebcu med zobmi z limona osvežilnim robčkom v žepku. En poglancan pilot odtehta marsikaj

Tina said...

Kljub svojim letom, sem ob zapisu dojela, da sama sodim med čist nezrele ženske:))).

Zlate rezerve pa mene navadno počakajo v kaki smučarski bundi od prejšnega leta in sem jih bolj vesela kot otroci lizik:)

Frišna said...

madonca!
Grem pogledat v lansko bundo. PA še v pancarje. Zihr je zihr.