Wednesday, December 15, 2010

BOŽIČNA DARILA

V tem veselem adventnem času, ko denar kar mezi iz mojega tošla (Smučarske rokavice za 9 letnico, 35 eur, s popustom. Smučarska čelada za 9 letnico 100 eur, s popustom. Veselje, ker čez vikend ne gremo smučat in bo lahko ležala na kavču in gledala Disney Chanel? Neprecenljivo!)...no, mi je prišlo na misel, da bi morebiti kdo od vas rabil kako ilustracijo.

Ilustrator se ponuja:

specializirana sem za
-večerne gvante
-večerne gvante z dekleti in ženami v gvantih
-dekleta in žene v firtahih
-dekleta in žene v popoldanskih oblekah
-dekleta in žene v popoldanskih oblekah zamaskirane v dedke Mraze
-kolačke vseh sort (zelenjave ne rišem. Mi je zdravnik prepovedal)
-deklice micene v Bon Point oblekcah
-vse vrste mladičkov
- princese vseh vrst in oblik
-kraljične
-dobre vile
-Frido Kahlo



Iz FRIŠNO NOVO JUTRO


Tole je npr FRIŠNA Sonia. Princesa v nastajanju. Poznih dvajset. Obožuje suhe martinije, dramske predstave Teneseja Williamsa in črni ribez. Najraje ima parfume z vonjem po drevesnem lubju in naslov njene diplomske naloge je bil "Notranji dekor palače Grimaldi v prerezu časa in prostora"

Do božiča vam bom pokazala še par tako super finih stvari, tako čednih, da bodo vaši evrčki milo prosili, če se lahko na moj račun zvalijo.

11 comments:

Kristina said...

Ob tvojih noro dobrih ilustracijah ne dvomim, da se bo doooooolga vrsta naredila in boš zabukirana do konca prihodnjega leta. Srečno!

Anonymous said...

I like Frida!!!

matilda said...

Ti kar male Grimaldije gor spravljaj, pol pa boš oči znucala in prste razjedla zaradi luksuznih športov, izraznega in neizraznega plesa, tajskih kuharskih uric in ostalih nujnih krožkov za frišnici. Sanke in marš na gmajno za bajto! Je pa povsem opravičljivo in nujno da si tastarafrišna /to si ti/ privošči eno Zrelo torbico na tri nule, ker so forever je to v bistvu naložba v tvoja zrela leta...otroci bodo prišli in odšli, Ona bo pa zmeraj s teboj...tudi, ko boš sama mamka kostanj nabirala v bližnjem gozdiču...evo, to je že fotka za f/w 2050 kampanjo za D&G.

yemamaya said...

Vedla sem! SEM VEDLA!! Sem vedla, da bom umrla osamljena,obkrožena z mačkami in golobi in me bojo našl ze tri tedne mrtvo, šele k me bojo miši poglodale, zato k dec noče investirat v eno lepo Chanelko. Al pa Kellybagico.
Dec se obnaša, kot da lahko ljubezen in toplina doma in družina nadomesti eno fino, drago torbico....V torbico lahko šepetaš svoje najčrnejše skrivnosti, da si recimo ti pojedla ta zadnje linceraugen piškote... in da maš pod hlačami ta strgane najlonke, k je blo zjutri treba pohitet,pa ni blo cajta za nove, in....
Em... a lahko tud jest postrani kako zaslužim? eno kar v redu ohranjejo, le malo rabljeno ledvico mam.. pa očko iz glave... samo jetr pa ne priporočam, je bla burna mladost.

Kristina said...

hehehehehehe yemamaya, hvala za tvoj komentar. Jaz bi tudi eno tako prijateljico v obliki torbice in še eno v obliki čeveljcev za zraven.

METAMUNDUS said...

frido kahlo? a bejž bejž

PolonaP said...

Wrabčec, tvoje nezaupanje skeli in peče. Predlagam, da ti jaz naredim make-up naslednjič ko bova skupaj, pa boš videla kdo je Kahla expert in kateri si niti v sanjah ne predstavljate kako izvrstne obrvi rišem

yemamaya said...

kaj pa brki? a ni mela Frida tudi malo bolj mroževske tendence? da o Frediwannabejevstvu sploh ne govorimo (sama fovšija iz mene govori, k bi znala yours trully kej tazga ustvarit bi si tud takoj pustila brke. in kosmate noge, pa še kaj, če bi blo treba....beh. wishfull thinking)

PolonaP said...

oh.

ravno sem se narisala z božanskimi obrvmi in v kombinetku od Dedka Mraza in kljub temu, da cenim tvoj prispevek k umetnosti Yemimoja, se bom težko pripravila do tega, da si narišem še brke.

Sem se pa pripravljena žrtvovati in obrvi IN brke narisati na Wrabčico, naslednjič ko bo hotela iti z mano žurat, narediti reportažo in potem vse fotke objaviti na Fb.??????

yemamaya said...

absolutno razumem estetsko plat dileme, pa vendarle boš težko prepričala nesporne avtoritete pod 5 letom starosti, da si dedekmrazalibožiček brez brk.
lahko pa Wrabčico prepričaš da bo ona dedekmrazalibožiček in ti santaslittlehelper ali nadve seksapilna mrsXmas? sploh če si zadnje, lahko apliciraš še Zrelo torbico in ZreleLoboutinke za Total Look?
(ps.: po potrebi se kak mesec ne depiliram, pa predstavljam Rudolfa? delam na kuhančke, pa še nosek se mi potem ljubko rdeče sveti....)

matilda said...

Ah, dovolj obljubljanja kaj vse bo, pa katera bo imela daljše brke in obilnejše snežke na prekrasnih nogah! Sem že ízprobala kaj se zgodi, če se greš kokrfrido v javnosti...nič, nekateri niti po kritičnih 30 sek niso opazili ničesar..mah, boljš da spet ne razmišljam o temu, je pa res, da sem izgledala bolj zaraščena ga. Sarkozy /zaradi elegance seved/ kot pa bohemian Frida:)