Friday, November 5, 2010

WE BELIEVE IT'S ABOUT SHAPE NOT SIZE

Iz FRIŠNO NOVO JUTRO

That's why we used three difrent body types as models:

first is small and scurvy,

second is tall with really fat tights

and third has prominent post baby bulge and short legs!

(kdor vidi tri visoke in suhljate dolgolaske, naj se oglasi v bližnji okulistični ambulanti)

9 comments:

K said...

Hahahaha, prec v ponedeljek se naročim pri okulistu.
(Pa glih danes bi hmal kliknla tvojo zadnjo objavo, da bi te spodobla v kakšno novo objavo.)

mojchka said...

še ena za okulista..

Mateja said...

Meni še špegli ne pomagajo. Mogoče bi jih morala zamenjat, ampak to je drag štos, zato naprošam uredništvo Frišnega, da daje objave brez fotk in si bom jaz to po svoje predstavljala.

Kristina said...

Hahahaha, ta je dobra!!

VIXI said...

O hvala ti Frišna. Moje razpoloženje je šlo že zelo resno navzdol, pa si mi rešila dan!

Ampak, samo AMPAK, mogoče so pa hoteli povedati, da potem ko na post nosečniški vamp in celulitna stegenca navlečeš Levisice, potem a ne, potem zgledaš pa takole.

PolonaP said...

jep.Najbrž so hoteli povedati prav to.

Tjasa said...

Najbrž so hoteli povedati točno to. Ampak "pozabili", da je to misija nemogoče, dokler ne postaneš "boljša, lepša, bolj vredna, bolj pridna, bolj zavzeta, bolj popolna".

Da o tem, da Levi's zelo konsistentno uporablja angleščino na svojih oglasih v Sloveniji, sploh ne govorim. Verjetno je stavek v tujini registrirana TM. Aaaaaaa, če je pa tako, potem pa lahko. Vir leben autos, dughsprunh durk teknik, ajm lovinit... ni problema. Fuj!

matilda said...

Ne vem, če si želite eno kokr npr. jaz na oglasu za leviske...še Dove izbere taritaste tiste, ki so kreolske krvi, ker pri njih zadnjice dosežejo 16 nadstropje, tudi ko so duplex. Morda pa so to wonder hlače, k bomo pol poleg podaljšanih bedrc mele tudi kožo in zakamuflirane mozolje kot šestnajstletnice, morda pa samo nismo ciljna publika, ker marsijatera rosna dečva nase natakne prav to, pa ugice, pa kratko bundico pa lase polika do popka in Uauvu! evo Linde. Sem rekla Linde? Evo, nisem ciljna publika. Sem vedla, da se name obračata gospodiča D e G, čeprav, je signora Madonna absolutno mnooogo starejša od mene. Ja.

PF said...

Ha ha ha, grem k okulistu.