Wednesday, September 29, 2010

TI, KAJ JE PA S FRIŠNIM?


Počutim se kot osnovnošolka, ki je po dolgi sezoni špricanja matematike in telovadbe in kemije zbolela za trebušno gripo in zdaj to poskuša razložiti profesorskemu zboru: " REEEEEEES sem imela virus. Res. Res."

RES sem imela virus. Oziroma, virus je imelo moje delovno orodje in če se čudite zakaj in this day and age ne znam blogati iz telefona (daaah, ker imam čez dvajset let. Zato),
ali zakaj ne uporabljam otroških ali moževih računalnikov bi rada povedala, da v naši družini si delimo dobre čase, kumrna jutra, zobne krtačke in zadnje cente, nikakor pa ne računalnikov.

In ko smo že pri tem, rada bi, da se ve, da nisem bila jaz tista, ki je brskala za "extremly- manly-topless-hairy-chested-hunks" in prinesla virus v drobovje. Najbrž sta bili moji nečakinji. (kaj pa otrok ve, kaj je razlika med "barbie" in "hunk")


Prejšnji teden sem bila tokrat na servisu, da imam tam svojo zobno krtačko in lonček za kavo z napisom "V resnici rabim gin tonic".


Da ste te izgovore že lani enkrat slišali?

Prilagam materialne dokaze:

Iz FRIŠNO NOVO JUTRO


Nikoli, RES nikoli, ne bi imela takih nohtov. Razen, če bi čakala, da mi zrihtajo računalnik in bi imela debelo uro časa in bi jo preživela v Mullerju. (od leve proti desni: "I'am Suzi & I'am a Chocoholic", "Glitzerland", "Cuckoo for this Colour", "William Tell me about OPI", The Colour to Watch", "Diva of Geneva", "I'am Suzi & I'am a Chocoholic", "From A to Z-urich". Vse od OPI-ja)

12 comments:

matilda said...

Uauuuuu, nohti! Lepo, svoj prosti čas zabijaš z lakiranjem nohtov in pohajkovanjem po Mullerju ter bohvečemše. Če nimaš računalnika, še ne pomeni, da ne izkoristiš vsega odveeeeeečnega časa za pedenanje domeka. Kdaj si zadnjič pregledala rjuhe in odrezala nitke, ki visijo z roba, nagovorila rože v vrtu, ki se odpravljajo na zimsko spanje in Gvendi prebrala pravljico po kosilu???? Tudi vse to si postorila. No, pol pa v redu. Čuj, če smo že pri Mullerju a imajo že kaj novega od senčil pri Diorju (od kar imamo mega-uau-šoping- center Planet Tuš pod palmami se mi ne da vč v Mullerja, ki je 100 m stran...pa nisem na tekočem. Limoni v Tušu pa ima tako nezahtevne "svetovalke", da dobim izpuščaje).

K said...

Čau Frišnica!

Nataša said...

Polona, ti si tak zelo naša :)

alcessa said...

Ooooo, Frišno je spet frišno :-)

yemamaya said...

hmmmmmmm. nč Tončka Z Bandero na Bora Bori torej...
Nu ja... naj ti bo. tokrat. samo naj se ne ponovi. pa starši naj pridejo v šolo.
PS.: moji nohti so tudi doživeli manikuro- ravno sem poribala banjo v kopalnici.Cilit Bang dela čudeže.beh.

PolonaP said...

Re: bejbe iz Bore Bore: Jaz sem vaz tud pogrešala

re: Dior: ne vem. Trenutno gojim nizkocenovno obsedenost z Art decojem in visokocenovno obsesijo s Chanelovimi Ombre essentielle (mater imajo točno ime. Res so čist neobhodno potrebne za moj razvoj in dobrobit)razmišljam a bom kupila "vert kaki" ali "taupe grise" ali obe.

Čeprav bom na koncu teh istih 50evrov najverjetneje vložila v mleko in jogurte in mrtve dele piščancev in biološko pridelane paradižničke.

29. september 2010 20:02

matejao said...

dobro da si nazaj. saj se ni treba opravičevat pa izgovorov zmišljevat :)

Mateja said...

Ti, Frišna, a pa to veš, da obstaja celo morje protivirusne zaščite. Ja, no. Res. (p.s.: sem te pogrešala)

Tina said...

Draga Frišna, navdušena sem nad zapisom, še bolj pa nad idejo lončka za kavo z napisom "V resnici rabim gin tonic".
Natanko tak lonček potrebujem in te zato lepo naprošam, za dovoljenje za izdelavo le tega.
Lep pozdrav v frišno novo jutro.

PolonaP said...

Tina, na zdravje!

matilda said...

Čekirajte Pepermint! Now!

yemamaya said...

woooooow.KNJIGICA JE ZUNAJ!!!!! congrats!!!! viš, ona pa tamburi neka o virusih, ta pomembne stvari pa zamolči.
ziher je tud za Tončka z Bandero na Bora Bori 'pozabla'. phe.:)
čestitke ŠE enkrat.