Monday, August 30, 2010

SLEP JE, KDOR SE Z VERIŽNIMI IGRICAMI UKVARJA

Se grem Vanjino verižno igro, ampak sem spremenila nekaj malenkosti:

1. Je bolje živeti v hiši ali stanovanju? Je bolje zabušavati v ponedeljek zjutraj ali v petek popoldne?


Glede na to, da zabušavam vse petke popoldne, bi z veseljem probala zabušavati še v ponedeljek zjutraj.


2.New York ali Pariz?

(fotka sposojena na netu, ampak pojma nimam več kje. Sorči)





3. Kaj meniš da je tvoja največja slabost ?, Kaj meniš, zakaj bi ravno TI potrebovala platinasto kreditno kartico, z državnim poroštvom krito iz proračuna RS?

Ker tako odlično nakupujem in imam prirojen stil in ker sem tudi v zapravljanju-kar-tako izjemna in ker res ni pravično, da moj talent omejuje nekaj tako banalnega, kot je družinski proračun. In seveda bi, s svojim razširjenim diapazonom potovanja in dvigom nastanitvene kvalitete na popotovanjih, promovirala Republiko Slovenijo.

4.Misliš da si dobra šoferka ? Misliš, da znaš postavljati vejice?

Da, to si rada domišljam.
Moja blog frendica Kitty misli drugače, ampak to seveda samo zato, ker mi je blazno fovšljiva. Moja, uporaba, ločil, je, namreč, NESKONČNO, bolj, inovativna, kot, njena.


5. Slep je kdor se s tekom NE ukvarja! (kratko in jedrnato)

Tisti, ki se s tekom ukvarjajo, so predvsem zasopli. In strašno dosti denarja potrošijo za Garmine in Nike majice in jaz eno poznam, ki že cel teden joka, ker se ne more stlačiti v Stelline tekaške hlače. To pomeni, da tisti, ki se s tekom NE ukvarjajo jokajo dosti manj. IN jih ne skrbi kdaj pridejo ta nove LunarGlide-ke. (kratko in jedrnato)

6 comments:

matilda said...

Tale tretji odgovor je absolutna resnica. Sva že dve, ki si jo zasluživa kot Platinasto medajlo zaslug za narod in njegov ugled v regiji in izven.

yemamaya said...

pozabli sta dodat 'and I would promote world peace', v stilu missic pa to...
'kaj bi storili zdaj ko ste okronani za najboljso predstavnico uspehov estetske kirurgije in dietetikov, z diplomo organizatorja gasilskih veselic?' 'trudila bi se za mir na svetu...'

matilda said...

Jaz se trudim in se bom zmeraj in vedno in veverever in do konca trajanja kartice, trudila za mir v mojem srcu...kar pomeni, da bodo vsi v moji bližini srečni ljudje (Slovenija in Rezija sta mali deželi). Hrvati pa naj se znajdejo.

PolonaP said...

Matilda, tako ljubeče do rezijcev se počutiš samo zato, ker ti ne ščije že od jutra na glavo.

V prestolnici je 16stopinj.
Dežuje od jutra.
V mojem srcu je tak mir, da če se ne bom takoj predozirala s kafeinom, tudi delal več ne bo.

matilda said...

Pri nas se je vsulo pred pol ure, zjutraj sem oblekla jopico in si zavezala šal okoli vratu (še dobro, da sem pred krakim kričala, da ne zbolevam več - močno vnetje grla), nafehtala sem kolega, da gre po avto, da me pelje do parkirišča, ker imam obute tankcane usnjene sandalce (zjutraj sem v rokah držala rezervrne flipflopice in tehtala ali jih zbašem v miceno torbico...nisem zbasala). Sedaj sem si pri sodelvki sposodila še terenske škornje (da pridem tiste tri korake do kolegovega avta). Se ti zdi, da je moje srce mirnOOOOOO?!?!?! Jep. Grem na ene sardelce:)

K said...

Tudi; jaz; imam; tebe; rada ;)