Thursday, August 19, 2010

ŠE NIŽE OD PASU

Daljše bivanje v kampu človeka napolni s čudenjem nad bizarnostjo človeške narave .



Veselijo me moški, ki ob večerih dajo vsem so-šotoriščnikom na znanje, da so nekoč resno razmišljali o karieri v narodno zabavni glasbi in da še dan danes, veselo vižo:"o Jožica, kdo ti bo zizike majal" zaurlajo s tempom in jakostjo, da bi si Brizgalna Špelca od zavisti svoje bele škorenjce poglodala.



Veselijo me ženske, ki se pretvarjajo, da dopustujejo na obalah Malibuja in nosijo pink pareote z bleščicami, koordinirane z lasno elastiko in lip glosom in lakastimi štikli.
Jasno je, da dama v hercih opravi, lažje čaka v vrsti za pomivanje posode.
Še bolj me te iste gospe razvedrijo, če za večerno šetnjo po rivi in pregled štantov furajo večerno toaleto vredno Cannes Film Festival-a. (za fotke se zahvaljujemo Brunomirandi s Flickerja in odličnemu blogu My Barbie Doll )
Iz FRIŠNO NOVO JUTRO





Nič pa me ne veseli bolj, kot nepregledna množica poletno razkritih tetovaž.
Ker jaz si točno predstavljam, kako se je nekomu, nekoč, nekje enkrat pred davnimi časi, v cvetu pubertete, zdelo to, da imaš na riti za veke vekomaj vtetovirano


kozo, ki požira podgano,

lobanjo od Britney Spears,

bodečo mrežo,

roj mravelj,

ali prgišče Keltske simbolike



BLAZNO dobra ideja.

6 comments:

minivanilli said...

mhm čudi in "veseli"!

super glavca(;
in ja fino te je spet brat!

K said...

Hodite vi nekam v čudne kraje :O

PolonaP said...

Organiziram tudi vodene exzurije:

"Nepozabna enodnevna dogodivščina po Čudnih krajih, izlet uključuje ogled sanitarij, grajske plaže in čevapdžarnice. Cena 780eur/po osebi. Vsak tretji otrok ima 4% popust"

Prijavite se velikem številu. Zbiram evre za smučanje.

alcessa said...

Takoj bi se prijavila, pa

nimam otrok (popust je najpomembnejši faktor pri odločanju)

imam poln nos Čudnih kempov (kjer ti domačini zapojejo "Johanna, hwer ty bo Syssyke majare" s tempom in jakostjo, da se še Ingmar Stenmark obrača v postelji

nimam večerne oprave in ne Barbike.

Zato pa berem Frišno :-)

matilda said...

Moje zlato pravilo: kampira se le poleg Nizozemcev. Kultivisan narod in ne čutijo potrebe po druženju, imajo pa čut, da priskočijo na pomoč. V tišini, z nasmeškom ter zginejo v svoj šotorček, brez, da bi imel človek občutek, da jim mora darovati kg čevapov z kriglo ajvarja.

K said...

Šmir, nimam treh otrok. Moram razmislit, al se mi splača delat še enega, da bom lahko izkoristila popust. Ampak prej obljubi, da ne naplačuješ 5 kuna za upotrijebu sanitarija.