Tuesday, August 17, 2010

PAR PRAVIL, ZA LAŽJE SOBIVANJE


Moja priljubljena počitniška fantazija je skromna mala hišica na robu Tahitija/Karibov/Egejskega morja/Stare Baške in razen privatne plaže in dobro trenirane služnjičadi v Ralph Lauren uniformah ne zahtevam dosti drugega kot tikove ležalnike in barvno usklajene brisače. (Fotka sposojena pri RioTimes-u)
Iz FRIŠNO NOVO JUTRO


Resničnost mojega dopusta je nekoliko drugačna in mislim, da je prišel čas, da upravi "Naravnega Rezervata Z Možnostjo Postavitve Začasnega Bivališča" predlagam nekaj pravil.

1. Po prostorih "Naravnega Rezervata Z Možnostjo Postavitve Začasnega Bivališča" (v nadaljnem tekstu "Kamp") se je prepovedano sprehajati:

a) v plastičnih coklih, ne glede na njih blagovno znamko

b) s kosmatim torzom

c) brez uporabe dezodoranta

2. V toaletnih prostorih je strogo prepovedano: grgrati zobno pasto, nitkati zobe, si bezati po mozoljih, briti stegna in/ali si delati fen frizure.Prav tako si ni dovoljeno fenati dlak na stegnih in /ali delati fen frizure iz dlak na stegnih.

3. Nakup paštete, kruha in Viki kreme v bližnji trgovinici zahteva, da si čez kopalke nataknete oblačilo, ki vas pokriva od vratu, do kolen. Nošnja švic majic ni tolerirana.

(Z drugimi besedami: da ne bi komu prišlo na pamet, da bi se v štacuno guzil v kopalkah!!!!!!)



4. Moški, ki bi si zataknili denarnico za rob speedo kopalk, bodo naprošeni, da naj kamp zapustijo do sončnega zahoda.



5. Vsi pripadniki sekte, ki za potrebo obiska plaže potrebujete ležalnike, sončnike, sončni šotor, armaflekse, zložljive stolčke, vodno blazino v obliki krokodila, vodno blazino v obliki fotelja in hladilno torbo, prosimo, da se označite s priponko "KO BOM VELIK, BOM BOLMUN " in uporabljate samo plažo označeno z napisom "PLAŽA ZA BOLMUNE" in pot na plažo z napisom "POT NA PLAŽO ZA BOLMUNE". Na uporabnike električnih priključkov za hladilne torbe na tej plaži gledamo s toplim odobravanjem in vam zagotavljamo stalno dostavo sveže pečenih krofov. Ograja iz bodeče žice okoli plaže, je namenjena vaši zasebnosti.



Najlepša hvala,

Vaša Uprava

10 comments:

Sandra said...

LOL ...

Živo pisano si predstavljam tale kamp, še posebaj situacijo na WCjih. Točno tako je, ja.

mojchka said...

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
še je živa!!!!!!!!!!!!!!!!
Mučno in mučno sem te pogrešala.

Anonymous said...

sem te pogrešala.

Clytie said...

Dobrojutro in dobrodošla nazaj :))

Anonymous said...

hahahahaha
Sam, da si nazaj!!!
LP, Polona

Unknown said...

Sem te že nestrpno pričakovala :)

majcha said...

Hudoooo :D:D:D:D:D

matilda said...

Feniranje stegenskih dlak:[ A si ti kampirala v Trololandiji? A jih potem natupirajo, nageglirajo, našpangajo... Globoko sočustvujem s teboj in tvojimi dragimi. Je pa po drugi strani to zanimiv pojav, ki ga marsikdo še ni bil deležen.

Barbara said...

Oh, tvoj blog mi je uradno polepsal dan :)

Teja said...

Hahaha. Svetovno. Res sem se nasmejala ob temle. Tvoj blog je res super :)