Thursday, April 15, 2010

NEVERJETNA PONUDBA


Resnična izpoved PoloneP:

Dolga leta sem se borila s kilogrami, ki so se, kot pri tolikih drugih ženskah zbirali okoli mojega popka. Preizkusila sem že vse diete in športne aktivnosti, pa nič ni pomagalo! Bilo je tako hudo, da sem se oklenila celo jogginga! Alas, obseg moje nesreče je ostajal nespremenjen. Potem pa sem odkrila čudežen virus, ki je v dobrih štirih dneh povsem odstranil moje težave. Moj trebuh je izginil in kilogrami so skopneli.


ČUDEŽNI VIRUS DELUJE PO POVSEM NARAVNIH PRINCIPIH!
Iz FRIŠNO NOVO JUTRO


Zaradi velikega povpraševanja bomo žličko obliznjeno z slino z visoko vsebnostjo virusa poslali samo s tistimi, ki ste pomoči zares potrebni IN plemeniti po duši! Zadostujete kriterijem ? Si želite stopiti v poletje lahkotni in polni energije?

Pošljite natančen življenepis, 120 evrov za potne stroške in črno Lindtovo čokolado na naslov uredništva Frišnega.


Če nam pišete v naslednje pol ure, boste poleg obliznjene žlice iz kvalitetnega PVC materiala bogato obloženega z POVSEM NARAVNIN, 100% BREZ MAŠČOB IN SLADKORJA, virusom trebušne gripe, dobili še kolobar žarke domače salame in komplet nasvetov - lično fotokopiranih na mavričnem papirju - o domačih zdravilih za zniževanje visoke vročine.


Zakaj se ne bi s svojimi težavami spopadli še danes?

Pišite nam!



8 comments:

Spela said...

tenkjuverimač, lahko pa menjava za virus pravzaprav bakterijo ”gnojnikašeljinvnetisinusi”...mogoče ti kdaj prav pride. Pošljem uporabljen robček :D

Sonja said...

:))))))))))))))) ne hvala, bom še naprej uživala z vsemi oblogicami, čeprav je na moje gravitacija bolj uspešno delovala in se najraje zadržujejo tam od popka na dol s poudarkom na zadnji strani telesa. In se vztrajno cedijo na stegna :( Verjetno zato, ker v službi cel dan sedim :)))))

alcessa said...

Dobra ideja ... Z veseljem bi inkorporirala masožerne viruse v svoj masivni zelenjavožerni telešček, AMPAK:

ne morm potem ponovno menjavati cele garderobe. Res. Če bom še enkrat morala na novo kupovati prav vse, se mi bo zmešalo. Raje sem obsežna po načelu: mens sana in corpore grando ali kaj podobnega.

matilda said...

Čuj ti Frišna, vidim, da si odprla SVOJ espetopšop. Torej, prosim za custome-order-VIP-posebni tretman:
- okoli popka malce preveč
- okoli bederc mnogo preveč
- čez oprsje tumač preveč (ja ni mi všeč. In ni debate.)
- lička visijo namesto stojijo...
A ste v vašem spajušopu usposobljeni za take spešl primere ali samo novačite za tisto čukoladco???

matilda said...

p.s. virusu gripe si pri nas reče mafinov kolaček za izogib stresni službi ali kratko poležavanje na trati v teh sončnih dneh. Pihhh. Give me something real!!!

Mateja said...

Ste pa malo šparovni v vašem topšopu. Pri konkurenci dajo zraven še super polivinalasto vrečko (briljanten izum Dr. Levina) - ne vem točno, za kaj je že dobra in ne samo ene boge žličke, ampak kar tri posebne FORTE žličke (bogved, kakšen virus je to noter, ampak mora bit šus, ker garantirajo, da v 10,5 minute izgubiš 43,7 kg).
Jedet, pregled slikovnega gradiva me je malo zaskrbel - a takole frizuro je pustil za seboj?

p.s.: Upam, da si že zdrava.

Boris said...

espetošop, topšop... Jest predlagam fotošop :)
Razmerje med vloženo energijo in rezultatom je naravnost fantastično, btw.

Teta Bina said...

ma za crknt si...ti ti frišna :))))