Tuesday, March 2, 2010

TRPITE ZARADI PEG?




Sem zložila barvice ven, sem ošilila barvico za barvico, sem jih zložila od rumene do črne, pa od najsvetlejše do najtemnejše, pa po velikosti, sem zamenjala barvice za svinčnike, sem zložila svinčnike ven, sem jih skrbno ošilila, sem se prestavila iz moje mize za kuhinjsko mizo, iz kuhinjske mize v spalnico (morebiti mi bo sprememba ozračja prinesla inspiracijo in motivacijo), iz spalnice na teraso (morebiti bo mraz prebudil mojo delavno vnemo), sem si naredila koprivni čaj, pa črni čaj, pa črni čaj z vaniljo, pa vaniljo s stepeno smetano, pa stepeno smetano z zadnjimi ostanki pomarančne marmelade in potem sem ugotovila da lahko

a) spraznim hladilnik
b) se sprijaznim, da sem nepopisno lena

in prelistam ta zadnji Angleški Vogue in malo pofantaziram, kako bi bilo moje življenje popolno, brez težav in sploh odlično, če bi imela 34kg in 195cm. In potem sem ugotovila, da niti ne potrebujem dodatnih centimetrov, silikona v ustih in reber ki rožljajo, da bi bila res, RES srečna. Vse kar potrebujem, da bo moje življenje popolno, brez težav in sploh odlično je Clinique-ova nova krem'ca, ki bo iz mojega obraza zbrisala fleke in pege ki so se nabrali ker
a) sem imela otroke
b) sem se rodila že leta 1973
c) sem dolga leta verjela, da ima olivno olje naravni zaščitni faktor
d) me beli sloj, ki ga na mojem obrazu pustijo kreme z visokim faktorjem, iritira

Iz FRIŠNO NOVO JUTRO

in zdaj, ko sem to spravila iz svoje duše, grem lahko delat.

13 comments:

PolonaP said...

IN če k'tera ve, če se pri nas dotično pomado da kupiti, kje se jo da kupiti, koliko stane in če res blazno dobro dela....na dan z besedo

matilda said...

Sem čula pravit, da jo v resnici izdelujejo v podzemnih nukleranih laboratorijih Perzije in, ker jim Barak z njegovo kliko ne dovoli uvoza destilirane vode iz Švicarskih alp, za seboj pušča bele pege. Ampak so le govorice...
In USA 50 dolarčkov.

M said...

Mah, a veš, ti (najbrž) pomaga, če verjameš.
Je pa tko, počasi se bomo morale sprijazniti s tem, da nam živ bog ne verjame več, da smo stare 23 (bo treba povečat na 26) in pol maš samo dve izbiri - po prvi zmečeš miljavžent evrčkov za razne rekonstrukcije svoje konstrukcije in vzdrževanje le-teh, po drugi pa pred špeglom pač zamižiš (če nimaš te sreče, da lahko snameš očala in itak ničesar ne vidiš).
Mnja, vem, da ne sprašuješ tega. Si poskusila kaj v Sephori?

K said...

V odgovor tole: KLIKNI TUKAJ . Ne, ne, TALE TUKAJ bo boljši.

PolonaP said...

M, zlobna Sephora računa VELIKO za pošiljanje drobnih paketkov in pravi ...ampak če je ne bom našla v Ljubljani...

PolonaP said...

Kitty: grrrrrrrmphhh!

matilda said...

Vanessa Incontrada, zame najbolj hot bejba na italjanski TV (spagnola po pasaportu)http://static.episode39.it/artist/6565.jpg

@Kitty, jaaaaah:-D

M said...

A veš, če ti v Ljubljani ne bo padla v naročje in te na kolenih prosila, da jo prosim preizkusi, da bi končno dobila en pozitiven feedback, ker v resnici še nobena ni doživela takega preporoda, kot obljubljajo ... hm, sem zašla? mnja, če ti ne bo glih v naročje skočila, ti priporočam, da si jo čist preprosto izbrišeš iz glave :) Ej, čez dve leti boš na istem kot zdaj, sam še eno izkušnjo z brezvezno kremo boš imela za sabo, pa bistveno bolj prazno denarnico ... JG, leta delajo svoje. Zakaj bi bila pa ti na boljšem, kot smo me ostale?
Aja, še nekej - najbolj uporabljane kreme v naši kopalnici so Wind&Wetter krema in eno baby olje z olivnim in še nekim bisabol oljem (ej, res pojma nimam kaj to je). In ne, pleničkarjev že davno ni več pri hiši, ampak za kožo je tole dvoje nekaj tko dobrega, da ne zamenjam ...

K said...

Ljuba M, to je vsekakor odvisno tudi od kože. Moja na primer je na vse alergična, vključno z raznimi hipoalergenimi kremami na osnovi mandljevega ali kamiličnega olja. Z aloe vero se še nekako razumeva.
Drugače pa ... vse je dobro, če te uspe odvrniti od dela, ne? Meni sicer ni treba šilit barvic, zato pa so tipke na mojem prenosniku zadnje čase izjemno čiste. Še prahca ni gor.

AllyRose said...

Krema na osnovi kamiličnega olja ne more biti hipoalergena, ker so kamilice alergena rastlina. Vse pa je itak odvisno od tega na kaj si sploh občutljiva. Sama sem praktično na vse, ampak v blažji obliki.

Anonymous said...

Polona, frajerka.
Ne , In če boste iznašli pomado ki povzroča še več peg, mi je pošljite ene ducat.je rekla Pika na če trpite zaradi peg vprašanje, ki je viselo v lokalni Farmaciastoret tam na lepem Švedskem.
Nič ne bo drugega kot laser, klobuki s krajci in tenčico,(jaz takoj vidim Audrey stajliš klobuke in nobel po telescu obleke) izogibanje soncu za večne čase.
Eka

Anonymous said...

Jaz jo imam, sem jo dobila v dar in jo uporabljam že 4 teden. Vsak dan 2x dnevno pridno mažem pigmentne flekce in zaenkrat ni rezultatov in jih verjetno tudi ne bo. Aaaah, nečimrnost.

duckalicious said...

upam, da nisem prepozna s svojim svarilom (haha), ampak glede na precej brezvezne sestavine sem zelo skeptična, da bo od tega še kakšen drug efekt razen luknje v denarnici :D raje probaj kaj z glikolno kislino.