Friday, March 12, 2010


OMG, OMG ali po domače JEŽUŠČ'K, JEŽUŠČ'K




Ja, ja, VEM, da ste ga vsi razen mene, videli že decembra na pred-pred premieri, da je že čist passe, da vas je bila tretjina za maškare Neytiri, da je bila druga tretjina Jake Sully in da so bili vsi tisti, ki niso točno razumeli kateri film so gledali, preoblečeni v ALIENA (in ko smo ravno na tem, mislim, da vem, kaj bom drugo leto za maškarce)...pojdite ga gledat

Iz FRIŠNO NOVO JUTRO


...AVATARJA, namreč.
(fotka sposojena TULE)

13 comments:

Mateja said...

jezušč'k, jezušč'k, je res prvo, kar se izvije iz grla po ogledu :)

matilda said...

Ne. Ne grem med plave stvoriče za tri dobre ure. Tudi za krajši čas ne. Ja, vem, da so vsi dol padli, tudi tisti, ki stojijo zmeraj trdno ko kamen in kost. Pa firbec ni niti enega očesa ni napol odprl.

K said...

Kdor ga je v 3D zamudil, ga je zamudil: http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042344304 Če se mene vpraša, se tole splača videt skoraj izključno v 3D.

Barbi said...

3D je absolutno zakon. Ne vem, če bi me 2D isto prepričal.

Anonymous said...

A bom veliko zamudila, če ga ne grem gledat? lp, Polona

K said...

bah, če pa mene vprašate...

če zgodba ne štima, filmu tudi vsi mogoči efekti ne pomagajo. pa sem sucker za vizualije in mi je bil po tej plati film všeč. zgodba pa tako zlajnana in predvidljiva, najbolj moteč pa je bil zvok. tumač javkanja, ruštanja in streljanja. pika.

Anonymous said...

Sem prisegla pred leti, ko sem dve uri čepela pri Titaniku, da od Kamerona nikoli nič več ne pogledam. Tip ni pri pravi, s to časovno Dinastijo. Če ne zna spravit v uro petnajst, že ni dovolj dober.
Saša
lunaspi.blogspot.com

PopiKoki said...

Sem ga šla gledat v 3D. Najprej znorela, ker je bila vrsta. Potem popolnoma znorela, ker so mi pobrali 1 euro (ki sem si ga sveda morala sposoditi) za zamazana očala. Potem sem dvakrat zakinkala med podebiljeno zgodbo Avatarja, ki je bila brez efektov videna že najmanj 100x.

Res je - kapo dol pred efekti, ampak teh sem se nagledala že po nekaj minutah....

Razočaranje na celi črti ali Pleše z volkovi v virtualnem svetu :)

PolonaP said...

Ampak na srečo brez KEVIna COstnerja, kar filmu močno pomaga.

Linx said...

Meni je pa Avatar neprimerno všeč, ne glede na to, kako klišejska je zgodba. Grafika, vizualni efekti in briljantna podoba novega sveta mi popolnoma zadoščajo. Da o Na'vijih ne govorimo. Pa saj mi tudi kliše paše zraven. Tiste 3 ure so minile veliko prehitro (res pa je, da so 3D očala DOSTI predraga ):).

Anja said...

Meni je bil všeč!!! Zgodba morda res že videna,slišana ampak se nekateri še vedno ničesar ne naučijo iz nje. kar se mene tiče, bi jo morali ponavljati skoz in skoz, da se ljudem že enkrat vsede v srce, da materialne dobrine niso vredne piškavega lešnika in da nasilje ni način. PIKA
Pa da ne govorim o Bushevih citatih... mi je spet pokrovko dvignl od gneva... tistmu, ki film ni bil všeč, ni dojel - kar se mene tiče

Boris said...

Kot človek, ki mu vizualije pomenijo ohinsploh, lahko dam en sam nasvet... če že, ga pojdite gledat 2D - barve so brez tistih fardamanih očal pač ogroooomno lepše... 3d tega ne odvaga (zato sem pol filma gledal brez očal, sem mel več od tega)

Emeta said...

ja, a to ste vsi že vidli? Kaj te je to? :lol: