Monday, February 22, 2010

TESTNI ZAJČEK





sem gledala dva obupno slaba filma: Moje Življenje V Ruševinah (pa tak fin naslov in povsem ne grozeča fotka, ki sem si jo btw, sposodila tule )
in Sovražim Valentinovo (kjer so Niji za potrebe propagandnega materiala naredile daljše noge, tanjša kolena, večje joške, bujnejše lase, manjši nos in kar je ,oh, najpomembnejše, po tehtnem premisleku so sklenili, da bodo za plakat raje uporabili glavo od Beyonce. Nijin priseljeno manični nasmešek pa bodo uporabili v "Masaker za Valentinovo- maščevanje marcipanastega zajčka")
in sem vas želela vprašati kateri je slabši, ker se sama ne morem odločiti in ker moram nujno sprobati tale novi glasovalni hec...


...glasovalno skrinjico proglašam za odprto. Še na mnoga leta!


12 comments:

Mateja said...

Ne vem, kako to, da so tudi meni v kupček filmov za kauč-patejtov vikend podtaknili to sranje. Ne bi mogla reči, kateri je slabši - oba sta slabša! Saj je res čudno, ampak J.L. kljub temu zmaga.

PolonaP said...

oh, Funchi, ti bejba elegantna, kakšnega srčkanega avatarja imaš

matilda said...

Delejasasto poroko gledam kadarkoli jo predvajajo (po mojem je notet kakšna droga in tudi citate iz filma so postali del naše razširjene familije - nekakšne podobnosti se tu pa tam zasledijo). Potem pa gospe Nije nisem nikoli več gledala, ker so me zablokirali prav plakati za vse naslednje mojstrovine. Žena bi si za posebne efekte krepko zaslužila dva oskarja naenkrat.

McCrafty /Klavdija said...

Gledala (na srečo) samo Valentinovo...pa moram račt, da me tokrat še John ni prepričal :(...ki pa je bil njami :) v United states of Tara.

Pokraculja said...

Na srečo sicer teh dveh obupno slabih nisem gledala, kar pa seveda ne pomeni, da sem imuna na ogled slabih filmov.
Da bi takšno ekstravagantno zapravljanje časa zminimizirala sem se odločila, da od sedaj naprej ne gledam več na slepo. Sem si ustvarila seznam željenih filmov, temelječ na priporočilih, evropskih filmskih nagradah, priljubljenih režiserjih,.....Sedaj me ti filmčki pohlevno čakajo na ključku že tedne, jaz pa ahhhhh....sem med tem videla že ene par obupno slabih filmov. No, ampak danes pa res, danes pa si res ogledam Beli trak.

yemamaya said...

najslabša igralka vseh časov je arnold švarcenhenger-recimo v Rdeči sonji.to so resnični kandidati za oskarje. da ne govorimo o toaletah in frizuri in makeupu in glamurju nasploh. ahhhh to so bili časi ko so znali snemat prave romantične komedije....

PolonaP said...

pokraculja,
bi ti bile hvaležne za seznam, veš

majchi said...

nicholas ni najslabsa igralka - izvrstno briljira v filmu The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans..

priporočam:)

PolonaP said...

Majchi, dejstva da je briljiral v
National treaserju in da je njegov mimični reperoar sestavljen iz čuteno-zaskrbljenega mrščenja obrvi in .....oh, seveda, čuteno zaskrbljenega mrščenja obrvi...ne spremeni niti dejstvo, da je igral v
WILd at heart (Odličen, super, perfect, we love perdita durango AND bobby peru),
RAIsing Arizona (odličen, super, perfect)

PolonaP said...

in ne pozabimo, da bo igral v "The Sorcerer's Apprentice", kar se, sodeč po predfilmu, že zdaj uvršča na lestvico: "Za spregledat v letu 2010"

bom pa gledala bad liutenant, če pravš da je ok

matilda said...

Polona, že kar zdajle te prosim za eno uslugo karitativne narave. Ko bom oslepela a boš ti lahko z menoj gledala filme, kot tolmačica prizorov brez zvočnega zapisa. Nikcu bi dodala le še rahlo širjenje nozdrvi z hkratnim ízpupčenjem zgornje ustnice ampak zelo subtilno in skoraj nezaznavno.

PolonaP said...

Matilda, zate vse