Sunday, January 3, 2010

Srečno novo leto, upam da vam je dedek Mraz prinesel veliko daril in kako sem vas pogrešala





(v razvedritev in za ogrevanje )

Frišno zadnjih deset dni ni delovalo ker:

a) smo na uredništvu tankočutni in nam veliko pomeni, da naši sovaščani in bližnji sosedje z odobravanjem zrejo na naše delo in podobo ( tako smo se dvanajst dni adventa ukvarjali s tem, da smo v hišo tihotapili alkohol v nezmernih količinah. Sedem dni po adventu pa z raznašanjem praznih flašk po okoliških raciklažnih zabojnikih. Da ne bi MOJI sosedi mislili, da si ekološki otok delijo s tropom blaznih alkoholikov)
Iz FRIŠNO NOVO JUTRO

b) sta Evlalija in Konfilija prevzeli nadzor nad uredništvom. (potem pa sta vse dni popivali, naganjali strah v kosti mlajših moških z očitnim namigovanjem na spolne usluge, popili dedku Mrazu ves MILK in mu pojedli vse kar je ostalo od COOKIES. Delali nista nič, ker tako je s služničadjo dan danes. Ne moreš se zanesti na njih)
Iz FRIŠNO NOVO JUTRO
c) ker je ga. Urednica pod vplivom adventa, mleka in piškotov pozabila, da sta Evlalija in Konfilija samo plod njene domišljije in da sta kot taki sicer idealni tovarišici za pogovor, malo slabši pa za delo.
Iz FRIŠNO NOVO JUTRO

d) se je ga.Urednica toliko igračkala s svojim novim darilom, da ji širina riti ne omogoča več sedenja za pisalno mizo
Iz FRIŠNO NOVO JUTRO


e) urednica je našla ugoden počitniški paket (24urno in situ varstvo za mladička sladka, dobitno LOTO srečko, pilulo ki te shujša za štirideset kg, all inclusive) in srečna sedi na plaži s polnimi gatkami mivke in do grla nafilana s pino colado (Barbados različica novoletnega purana z jetrno filo)
Iz FRIŠNO NOVO JUTRO

Možnih je več odgovorov.

6 comments:

matilda said...

Prepričana sem, da zadnje, je pa res, da se moje odvajanje od alkohola začne jutri (postopno, ni nobene sile).

PolonaP said...

@odvajanje...misliš, da je mogoče
da imam okvarjene ledvice od desetih dni pijančevanja? Od jutri naprej bom samo aloe vero grizljala. Ali bi bil to prevelik šok za organizem? Vidim, da si se ti odločila za postopno kuro?
@Barbados...samo ga sanjam

matilda said...

Ah, kje pa, v desetih dneh ledvičke komaj začnejo razločevat bukeja kaberneta in širaza..če boš praznovala pa še pravoslavno pa pol kitajsko NL pa bova začeli zjutraj teči z anonimneži in junija bova ravnopravšnji za naslovnico Slovenskega Vogua (pri meni bo sicer potrebno malce ma malce obraznega računalniškega čaranja..ampak le pri uhecih).

Sonja said...

Pogrešala sem te :)) in sproščen smeh ob branju tvojih zapisov :)
Bi ti privočila zadnje :))

PolonaP said...

@vogue...če mi daš dve uri photoshopa sem že danes za naslovnico voguea.
če mi daš štiri ure, je tudi moja stara mama za naslovnica voguea

@sonja...jaz sem vas tudi pogrešala

K said...

Gremo vse skupaj: e, e, e, e! Go Frišna!