Tuesday, December 22, 2009

MATILDA, DARILO IMAM ZATE




Kratko in sladko:

to je darilo za mojo najljubšo komentatorko Imeldo, ups, mislim Matildo.

Po eno iglico na smrečici za vsakič, ko so me spraševali če:

a) jo poznam

b) je poznam, ker je v resnici z menoj v sorodu

c) jo poznam, ker je v resnici moja BFT

č) jo poznam, ker je Matilda v resnici Bedancev alias

d) jo poznam, ker je Matilda v resnici Moja Zlobna Mačeha

e) jo poznam, ker je Matilda v resnici moja osnovno šolska učiteljica Družbeno Moralne Vzgoje
f) jo poznam, ker je Matilda v resnici predsednik Vaškega Gasilskega Društva

POJMA NIMAM, kdo je Matilda v resnici.

Kar vem o njej: rada ima čevlje, predvsem japanke, majhne kužke, zapečena kurja bedrca in bajadere, knjige ki se dogajajo na Orientu, pink in zeleno barvno kombinacijo, bleščice, perlice, sem omenila japanke?, svojo nesestro in (zdaj zamižite, če ne marate patetike) vem, da Frišno brez nje ne bi bilo tako frišno.
Iz FRIŠNO NOVO JUTRO


Draga Matilda, srečno novo leto in tvoja lastna, personalizirana čestitka. Saj VEM da bi naročila nekaj takega, a ne?
Iz FRIŠNO NOVO JUTRO


navodila za uporabo:
a) o intelektualnih pravicah, razmnoževanju, razpečevanju, plonkanju, kopiranju in ostalih oblikah uporabe se dogovorite z ga. Imeldo . Šment! Matildo sem mislila.
b) klikni na sliko in potem klikni shrani sliko (save picture)
c) pohecaj se s printerjem
d) PREPOGNI
e) vpiši tople želje
f) pošlji po ustaljeni navadi

18 comments:

Vanja said...

A pa sploh kdo pozna to Matildo?! :)

vesna said...

kok fina čestitka!!tudi pri meni je matilda najbolj pridna s komentarji..se bomo mogle enkrat dobit na kavi nekje med koprom in ljubljano, da jo spoznamo v živo ;)če kdo želi,priporočam zabavno branje o njeni psički bibi in novem plaščku:

http://objemidrevo.blogspot.com/2009/11/kdo-je-bibi-sesil-srajcico.html

matilda said...

AaaaaaaaaaaAAAhhhh, šmrk, šmrk, IIiiiiiiiIII, porkaduš! Joj. Takole sem sedela v zadeževanem avtu na parkingu in čakala gratis busek, da me popelje v službo, ko sem malce preverila kaj dogaja v vzporednem svetu...mam darilo! Hvala, danes je še bolj od bolj pravi čas zanj, ker mi je precejšnja muka biti v službi (ponavadi me mine po 10 uri...kaj res ne morejo razumeti, da nisem jutranji človek in če imajo probleme z svojimi življenji, jaz s tem nimam nič???).
Skratka, IIiiiiiiiIIII!!! Ok, ok, zdaj mi je moj službeni Bedanc prinesel čokolatin...mahhh, ajde naj mu bo.
Praktično je v resnici tale personalizirana čestitka čisto za v Vogue in je moja in ne prodam je Hermesu. Ne!! In Polona, mam te rada! In enkrat se bomo res dobile nekje na železniški postaji v Postojni in spile en špricer in pojedle obaro.
In toliko, da veste, da je Matilda včeraj imela dan fraj...zakaj...zato;-)

Mateja said...

A so moje skisane možganske vijuge prav dojele - Vse najboljše, Matilda! Saj tudi, če ni RD, ti želim veliko japank, vseh možnih sladkosti in vsega, kar visi na Frišni smrečici.

matilda said...

Neee, Funchi, neee, nimam rojstnega dneva (on se dogaja vsako leto junija), Njihova Frišna Gnada so mi velikodušno podarili personalizirano čestitko, ki jo lahko uporabljam, ko voščim vsem meni dragim osebam na svetu in se z njo važim:-D

dragonfly said...

????Kdo pozna Matildo????

jaz jo poznam in res ima rada japanke in japonke(kot se jim pri nas reče), pa čeveljvce, pa škorenjce, pa sandalice, pa torbice, pa šlapice, pa natikačice, pa male večerne torbice,pa kužeke, pa mice, pa nutelo, pa torbice, pa japanke...in tudi hlače hlamudrače ima - na moje polprikrito neodobravanje - ampak to je pač Matilda...
In če Matilda misli, da bo šla na sestanek v Postojno brez svoje nesestre se moti in sploh, jedle bomo vampe, ne obaro;)

matilda said...

Ljuba moja edina nesestra, mam te rada ko sestro, ki je nimam...ampak vampi....ohhhhhbrrrrljakkk..., če so vampki pogoj najinega sisterhooda...jih bom položila v usta in tudi pogoltnila (ampak vem, da ne boš tega nikoli zahtevala od mene, ker "sei troppo buona". (In vem, da nima nobenih pretenzij na mojo garderobno omaro, ker to dobi njena hčerka.)

PolonaP said...

a prav, da se odločimo, da vampe pustimo za enkrat takrat, ko bomo malo starejše?

Ne samo, da jih bo sila težko pogoltnini, ampak bo tudi njih žvečenje večji izziv?

dragonfly said...

hmmm /v neodobravanju kimam z glavo/
Punce, pa kaj je z vami?
Vampi so SPECIJALITETA!!!! da ne govorim o njihovih pozitivnih učinkih na dlesni:-D

alcessa said...

Matilda, to pa bo Frišno novo leto :-)

matilda said...

Vampke sem enkrat poizkusila in tudi pogoltnila na ljubo tvoje drage mame, Dragonflay in od takrat imam uradno dovoljenje, da mi jih RES ni treba jest (ker drugače jem prav vse, razen zeljne juhe moje drage mame...še dobro, da žena ne kuha več in da sem mojemu očetu najdražja hčerka in da me nosi "na dlani";-)).
Alcessa, RESNIČNO upam in SI ŽELIM in BOM NAREDILA VSE, da bo naslednje leto čist FRIŠNO (Dragonflay, vzemi na znanje!)

Teta Bina said...

iiii...kako lepo:)

VIXI said...

Cccc, za Matildo narejena čestitka, z drevescem na katerem visijo čeveljci in jaz ne vidim nobenih japank?! Matilda, jaz bi se pritožila. Saj vem, da se podarjenemu konju ne gleda v zobe, pa vendar. V opravičilo bi zahtevala, da ob drevcu stoji še božiček, ki letos nosi, tako zelo modne, hlamudrače v svoji tipični rdeči z belimi kosmatimi obrobicami. In japanke.

Polona huda mi je pisava "Matildo". Na roke?

PolonaP said...

na roke, Vesna.

PolonaP said...

in moram, z ganjenim glasom, povedati da je Matilda najbolj fejst punca vseh časov in da je od danes naprej moja najboljša blogfrendica za zmeraj.

matilda said...

Voščilnice so že odšle v svet naprintane na folijo v prozornih kuvertah. Tako šik so, da je že tu mač:) Vixi! O japonkah se v tem prazničnem, milem in dišečem času, ko se lisičke sprehajajo pod roko z zajčki in cingljajo zvončki, NE odpira debate.

Spela said...

Bravo Matilda...najbolj popularna neblogerka/komentatorka si :) Čestitke so pa kul...frišne :)))

Vampi so pa najboljši kadar se ti zataknejo med zobe ;)

matilda said...

Frišna je na Cute Playu! Miss. W. az a litle girl je tu mač. In prosim ne mi reč,da to ni Ančka.
Bravo!
Bajdevej, vas je požrla noč (ker sodelujte v FBI programu za zaščitene priče), vcas je položola pujsasta gripa ali smučkate (zopet) v Aspenu. Noh (smučkajo, ker njihova Njihova Gnada si ziher ogleduje male snežake na Tifanijevihti "čarm" zapestnicah v vaški draguljarnici. Ali te baše ROK?