Monday, October 19, 2009

KAJ NAJ TI PRINESEM ZA VSELITVENO DARILO?

Najbolj pogosta vselitvena darila:
1. Komplet kozarcev s peclji
2. Komplet kozarcev s peclji na katerih so ročno narisani nageljni
3. Komplet kozarcev s peclji na katerih so ročno narisani nageljni in datum, ko je bil kupljen prvi set " Risanje po steklu - priložen vzorec nageljnov, dveh kužkov v košarici in srčkov ki letijo v nebo"
4. Kozarci z nageljni, na katerih piše : "ROČNO PRANJE" ...kar je še posebno hinavsko darilo, ker v prepričanju, da se bodo nageljni stopili zložiš ves set v pomivalni stroj in potem cel teden pobiraš črepinje iz filtrov...dvanajst neuničljiv nageljnov pa lahko nalepiš na kuhinjsko okno.



Me smo dolgo popoldne dolble buče in pobirale po hiši zdrizaste peške in namesto kozarcev za darilo odnesle tri krasne buče. In sveče. Potem smo naredile megalomanski bučni fotosešn. Žal pa sem čutila intelektualno premoč nad mojim Canonon in sem mu jo hotela, aparaturi nerazumni, tudi dokazati ...in fotke so odplavale v nič.

12 comments:

K said...

Kako hudo jezna buča!

PopiKoki said...

Ah, zlobna buča :). Huda!

Nazadnje je moja predraga mati odšla na izlet v Romunijo, slikala tri dni in nato ugotovila, da nima spominske kartice, kabla za fotič pa se v Evropi ne da dobiti sploh :).
Jp, se zgodi. Z mojim novim, ki sem ga dobila za poročno darilo se je igral mulček in odtrgal nekaj malih plastičnih neuporabnih koščkov. Rzultat: popravilo dražje od novega fotiča.... grrrr.

Upam, da svojega nisi vrgla ob tla. Fotoaparata namreč :)

PolonaP said...

To z neuporabnimi koščki poznam. Jaz včasih vržem v smeti kakšno stvar "ki se valja po predalih" in se potem izkaže, da je bila rezervna leča za 33.350eur, ali pa napajalnik za baterijo, ki se ga dobi samo v res majhnem becirku sredi Kambodže.

Mateja said...

S fotkiči se nima smisla preklat. Ker bodo vedno potegnili iz rokava še kakšno novo finto, kam so skrili tvojo dragoceno stvaritev.
Važno, da ste se imele fajn, ko ste dolble buče. Ta na fotki mi da slutiti, da je bil pogled nanje fantastičen. Pa še nageljnov ne bo nikomur treba praskat s kozarcev (ne samo, da so strašno lepi, ravno toliko se tista umetelna reč odkruši, da upaš, da bo šlo hitro dol, kar je seveda samo finta).

Izgubljena. said...

Haha :D - nene, ne gre tole z dopovedovanjem... Tehnologija je na koncu vedno pametnejša :)

moi said...

O, škoda za slikice. Ta buča je šponska.
Meni se je podobno zgodilo na praznovanju rd. Slikam malecke v gibanju, fotkič ne utegne sfokusirati in mi naredi vsako 3 sliko. Pa se mati spomnijo, da lahko nastavi na možička v gibanju, takrat bo fotkič na hitro škljocnil in slika bo tu. Šlo je kot po maslu, na žalost so bile tudi slike kot na stopljenem maslu, predolgo odprta zaslonka in vse razmazano. Moram ga še naučit, kako se to dela ;)
Zakaj pa nisi nesla kozarcev na peclju? :P

Anonymous said...

Draga lahko mi prineseš eno umetelno izrezano bučo!

matilda said...

Torej, ko boš naslednjič breinstormirala o kozarcih in njihovih nagelnjih, mi prosim piši in podarim ti en prekrasen kristalni pladenj z izrezljanimi vrtnicami. Mislim, remek delo. Jaz ga nimam nikomer za podariti ti pa očitno imaš take poznavalce v svoji soseski. Čisto zares. Neprecenljivi pladenj mi je bil podarjen za taokroglo in nikakor ne paše v moj življenski koncept. In ni se mi potrebno zahvaliti z bučo, ki točno taka kot mora te vrste buča biti, ker bi moja boga cuca ob večernem vračanju z lulčkanja izpod sosedovega kakija, nedolžno pogledala na vrh stopnic (tam bi stala buča;-)) in se v trenutku spremenila v srebrno lisico, po možnosti hromo. Pol se bova pa menili o rehabilitacijskih stroških in duševnih bolečinah.
Najbolj zoprna literatura na svetu so navodila za fotoaparat. Ko ne dela več in končno izbrskaš tiso brošurico v debelini trubrajeve biblije ugotoviš, da bi z njim lahko tudi kofe skuhal.

PolonaP said...

eeeeeeeeeee...Matilda, če pripravim moj fotoaparat, da ti skuha kavo, a potem mi ni treba vzeti pladna ?

Anonymous said...

Tudi fajn vselitvena darila so:
1. prevleke za posteljo, ki so ali premajhne ali pa take barve, da se sploh ne pozna, če jih pobruhaš;
2. lesena ura z vžganim posvetilom in vžgano sliko srečne družine;
3. set pladnjev, steklenih, z vrezanimi rožami.

Buča je pa šponska!
lp, Polona

matilda said...
This comment has been removed by the author.
matilda said...

Ok, ok, človek ji ponudi izrezljano-peskano dragocenost, katere dizajn je nekdo spesnil v svoje najbolj plodnem obdobju in flik...noče! Ko se boš nekega sivega in MEGLENEGA jutra zbudila in ugotovila, da je božična nedelja in so VSE trgovine tega sveta zaprte, prateta Rezka pa si tako želi spiti popldansko kamilico prav z tvojo družino (in nepremičninsko vrednosti njenega grunta ne gre za zanemariti) me pokliči (nisem zamerljive narave) in se dobiva na Raverkomandi (do tam seže VAŠA megla). Čez 4 pasove boš tekla ti.