Tuesday, September 8, 2009

PAZI KAJ SI ŽELIŠ

Še dobro, da se mi niso uresničile vse mladostne želje, ker bi bila danes poročena s:

Kekcem. Z modelom sva imela strastno romanco, ko sem hodila v malo šolo in sem ga neštetokrat rešila pred Bedancem in Veliko gozdno pošastjo.

Res pa je, da nisem bila stanovitnega srca in sem ga kmalu zamenjala za


Winetuja, poglavarja Apačev, s katerim sva imela strastno romanco, ko sem hodila v tretji in četrti razred osnovne šole in sem ga neštetokrat rešila pred Santerjem in Zlim duhom. Prav tako sem o njegovi dobrobiti dolge ure kramljala z najinim skupnim prijateljem, Old Shatterhandom, edinemu belcu v preriji, ki je približno razumel veličino mojega strela ob kolenu in ki je primerno cenil mojo tehniko lova z lasom.



Res pa je, da nisem bila stanovitnega srca in sem ga kmalu zamenjala z


Michaelom Dudikoffom, s katerim sem imela tako strastno romanco konec osnovne šole, da sem iz ljubezni v zločin napeljala svojega malega bratca. (Sem ga s spretno manipulacijo, prepričala, da si na vso moč želi sredi noči vdreti v Kino-na-majhnem-jadranskem-otoku, ukrasti plakat z oglasne deske in mi ga podariti za RD. ) Michael je po naravi pošten in plemenit, in seveda ni vedel za moje zločinske podvige, bil pa je zaprepaden nad mojo življensko modrostjo in kung-fu sprestnostjo, vsakič posebej, ko sem ga rešila pred morilskimi nindžami in premočno našminkanimi rjavolaskami s skrepanimi lasmi in groznimi usnjenimi jaknami.

10 comments:

Sasha said...

Res še dobro, da se nisi poročila s Kekcem, ker bi Bedanec potem izvisel ;)

K said...

Ampak jaz bi te čisto z veseljem imela za sestro (jaz sem bila takrat enkrat Nšo Či in sem se čisto celo poljubila z Old Shatterhandom).

matilda said...

In potem, in potem????? Ne mi reč, da si Bedanca v srednji šoli spoznala?? Pravzaprav si ga spoznala že za časa Kekca ampak te takrat očitno ni pritegnil! Torej??

alcessa said...

Hehe, zaljubljenosti v Old Shatterhanda je sledil jok za Zadnjim Mohikancem... To je bilo še pred Poletjem v školjki, ko se je vse, čisto vse spremenilo.

petršilček™ said...

Se strinjam z matildo: in kaj je bilo potem?? :)

Mateja said...

V Kekca sem bila premalo, da bi ga želela za moža, Winnetou je bil že bližje, Old Shatterhand mi je bil naskrivaj všeč, da ne bi Winnetouja prizadela, ampak sosedov Tomaž je bil kakšen dan zelo luškan in sem bila najbolj uvanjga, pa malo mi je bil všeč Samo iz Vesne. Še dobro res, da se vse mladostne želje ne uresničijo! Še posebno, ker sem bila v 4. razredu zaljubljena v Davida Cassidyja!!!

PolonaP said...

Ježeš Funchi,
ampak danes bi imela doma črna sportska kola!!!??
Taka, ki govorijo!!!!

K said...

Errr, saj ni rekla Davida Hasselhoffa? :)

PolonaP said...

...silly me...

Funchi, nobenega avta, ki govori!

Mateja said...

Saj! Še brez avta, ki govori. Samo tista mila jera.